Kutya egy idő (Egy ropi naplója 3.) (2012) 63

Diary of a Wimpy Kid: Dog Days
94' · amerikai, kanadai · vígjáték 12

Greg utálja az iskolát, és imádja a nyári vakációt. Mindjárt el is tervezi, mivel tölti a nyarat. Természetesen videójátékokkal. Ám az ember tervez, az élet végez. Greg terve kútba esik, amikor az apja nem engedi, hogy videójáték legyen a házban, helyette arra bíztatja, töltsön több időt a… [tovább]

angol

Szereposztás

Zachary GordonGreg Heffley
Steve ZahnFrank Heffley
Robert CapronRowley Jefferson
Devon BostickRodrick Heffley
Rachael HarrisSusan Heffley
Peyton ListHolly Hills
Grayson RussellFregley
Karan BrarChirag Gupta
Bryce HodgsonBen Segal
Laine MacNeilPatty Farrell

Kedvencelte 6

Várólistára tette 32


Kiemelt értékelések

Theana 

Amennyire emlékszem a könyvből, stimmelt a film. A karaktereket jól hozták, a színészek nagyja is illett a kapott szerepükhöz, visszaadták a könyv hangulatát. Kikapcsolódásnak szuper.
Vicces képkocka, amikor a film elején Peyton List és Karan Brar egymás mellett állnak. Annak legalábbis, aki ismeri a Kikiwakát meg a Jessie-t.

Nihilchan 

Ugyanaz, mint az első két rész, de ahogy a könyv, számomra a film is működik. Én kiválóan szórakoztam rajta és akadt benne egy-két kifejezetten jó poén is. Nekem egyébként Rodrick a kedvencem; felfoghatatlan az a srác.

NaNa_88 

Ez megint jó volt. :D A kutyának nem sok szerepe volt, pedig azt hittem központban lesz. De nem is baj. Jók voltak a sztorik, és Rodrickon szakadtam a szülinapi bulin. Végig röhögtem az egész jelenetet. XD Cuki lett a vége is. :)

Így a végére azt mondanám többször is végig tudnám nézni az összes részt. Aranyosak, kikapcsolnak, és állati jól szórakozom. Habár 1,5 órásak csak, mégis többnek éreztem, de csak azért, mert annyi minden történik. Eseménydús kamasznapló. :)

Rekaboni

Nem volt olyan jó, mint az első két rész. Azt hittem több jelentősége lesz a kutyának. Még mindig egy aranyos film és még mindig Rodrick a legjobb. Kedvenc részem Heather partyja volt :)

Charityy 

Ezt a részt is szerettem, de valahogy a többi jobban sikerült.
Az a party nagyon szuper volt, végigröhögtem az egészet :D Megérdemelte a csaj, elég irritáló volt. És sajnálom Rodrickot, mert összeillettek volna :D
A befejezés is szuper volt, az egész történet nagyon vicces és egyedi. Kiemelkedik a többi vígjáték közül.

walksdowonders 

Mééég, ne mondjátok, hogy nincs következő. :( Ez a rész kimondottan tetszett, mert – bár talán humorban nem volt olyan gazdag, mint elődei, de – volt mondanivalója, üzenete. Bizony, egy jól nevelt gyerkőcnek sokkal jobban fáj egy csalódott pillantás és/vagy hallgatás a szülő felől, mint egy általam iszonyatosan elítélt „nevelő szándékú” tettlegesség, hangos szó.
Ó és októberben lesz a szülinapom, kérhetnék egy házi Löded Diper koncertet? ;) Köszi!!!

Kemiviki 

Annyira jó volt megnézni ezt a részt is, egyáltalán nem voltak erőltetettek a poénok, és unalmas sem volt. Olyan kár, hogy nincs több rész.
Mondjuk néha kicsit mérges voltam Gregre, mert nem minden esetben lett volna szükséges spoiler .
Hiányozni fog a csapat!

random23

Nagyon aranyos film, én imádtam.:D Persze volt, amikor kevésbé érdekelt, de ennek ellenére vicces, könnyed és tökéletes egy unalmas délutánra.

Dodó

Nem hozott csalódást ez a rész, pont olyan vicces volt, mint az előző kettő. Elképesztő, hogy mennyire szerencsétlen. Nagyon várom a többi részt :-)

Evione 

Úúú, ez de jó volt! Mindig öröm olyan vígjátékot nézni, ami tényleg vicces és nem bugyuta vagy erőltetett. Sajnálom, hogy nincs több rész, szívesen nézném még. Az alapműként szolgáló Diary of a Wimpy Kid könyvsorozatot is el fogom olvasni, mert annyira megkedveltem a szereplőket, és nem mellesleg kíváncsi vagyok Greg további kalandjaira.


Népszerű idézetek

Theana 

Rowley Jefferson: Meg kellett volna mondanunk, hogy még soha nem teniszeztünk.
Greg Heffley: Rengeteget teniszeztünk már a wiin. Ez sem lehet más.

NaNa_88 

Rodricknak megvolt a terve. Sajnos, ő maga találta ki.

NaNa_88 

Apának az a rögeszméje, hogy sportolni normális dolog.

NaNa_88 

Rowley: – (…) A tiédbe mit írt?
Greg: – Kellemes nyarat. Igazán rendes barát vagy.
Rodrick: – Barát? Oh, anyám! Ez a halál csókja.

NaNa_88 

(Greg a telefonján kezd el játszani, miközben az apja épp a polgárháborús újrajátszásról beszél.)
Újraéljük a csatát. Büszkék vagyunk rá, hogy minden korhű. Ronie kifaragta fekete bakelitből a gombjait. És Artie alsónadrágja igazi lószőrből van.

Mit művelsz? Ez itt 1861. Most győzzük le Portfield seregét. Csak semmi nyim-nyom! Ne már!


Folytatása

Összehasonlítás

Egy ropi naplója


Hasonló filmek címkék alapján