Deja Vu (2006) 181

Doug Carlin ügynököt rutinnyomozás közben egy déjá vu vezeti váratlanul egy titokzatos bűncselekmény nyomára. Eredetileg bizonyítékokat kellett volna gyűjtenie, miután egy New Orleans-i kompon bomba robbant. Közben azonban rá kell jönnie, hogy amit a legtöbben puszta képzelgésnek hisznek,… [tovább]

angol

Képek 16

Szereposztás

Denzel WashingtonDoug Carlin
Val KilmerPryzwarra ügynök
Adam GoldbergDenny
Paula PattonClaire Kuchever
Bruce GreenwoodJack McCready
Elle FanningAbbey
Rich HutchmanAgent Stalhuth
Enrique CastilloClaire apukája
Erika AlexanderShanti
Jim CaviezelCarroll Oerstadt

Kedvencelte 28

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

csartak

Itt egy ócska poén: volt egy Déja-vu-m hogy már láttam. :) Egynek elmegy, egypár előre utalás az jól adta a dolgot, jót matattak a múltba, bár néha döcög ez a megváltozott idősík dolog.

Osli75 

Szerintem én ezt a filmet már láttam valamikor… de nagyon nem emlékeztem a végére, csak úgy ismerős volt mindig amit láttam. Persze az is lehet, hogy csak előzetest láttam belőle vagy részlete(ke)t….
Hülye egy elképzelés, hogy a múltat úgy látjuk, mint egy filmet, még pásztázzuk is meg persze mindig jó helyen vagyunk, látjuk amit kell és csak azt… sokkal jobban meg kellett volna csinálni szerintem, hogy hihető is legyen ez az időutazás benne…
A szerelmi szál szerintem feldobta, még ha nem is sikerült annyira, de megértem, hogy kíváncsi lett a pasi a nőre…

Blissenobiarella 

Mindegy, mennyi látványosságot, mindegy mennyi Denzelt, mindegy, mennyi lóvét pakolunk be egy filmbe, ha a sztori ennyire nagy baromság.
Az első egy órában nagyjából ilyen fejjel néztem a filmet:
http://www.quickmeme.com/img/34/34e420be1b862eaee90f8f3…
Aztán egy óra után annyira kiakadt a baromságmérőm, hogy inkább kikapcsoltam.

Beletekergettem, szóval tudom, hogy akkor indult volna az akció meg az izgalom, de egyszerűen saját magát járatta le a film előttem ezzel a kamerázgatós-múltbanézegetős-térhajlítgatós hülyeséggel.
Nagyon ajánlották pedig, de kifogtunk egymáson ezzel a filmmel.

mazsolafa

Az alapsztori jó volt, bár nekem nem teljesen volt kerek és véleményem szerint a szerelmi szál is elhagyható lett volna.

Hippoforaccus 

Láttam már, de az előző nézésből csak a fényceruzás jelenetre emlékeztem, és remélem, hogy ezután sem fogok sokkal többre, mert az egész egy átgondolatlan badarság. Maga a krimi része nem rossz, de az időutazás megvalósítása… hát az nem jött össze.

Eleniel

Az első egy óra lassú, és eléggé félrement az, ahogy az ötszáz ember helyett kifejezetten csak egy miatt aggódnak, aztán meg mindenki összevissza poénkodik meg vigyorog. De a második egy órát én nem tudtam nemszeretni – nekem az akció, az időutazás kidolgozása és annak megjelenítése is tetszett, és ügyesen volt a legvégéig kiszámíthatatlan.

Alvarando 

Kicsit félelmetes film, már csak azért, mert láthatjuk mire lesz képes a technika, ha egyáltalán megvalósulna ilyen. A történet nagyon érdekes, Denzel Washington nem tud hibázni.

MrsAbbie

Sokadszorra, rengeteg év után.
S talán már értem is. :-D


Népszerű idézetek

TribeBubu 

Lassan beszélek, hogy még az is megértse, amit mondok, akinek doktorija van.


Hasonló filmek címkék alapján