Kedvencelte 1

Várólistára tette 49


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Egynek elment az biztos, nem volt olyan rossz az alapsztori, de azért lehetett volna kicsit jobb is. :-D Pörgős, látványos, akciódús, lövöldözős robbantós részei, és a lassítások is eléggé jók voltak. Jamie Foxx és Joseph Gordon-Levitt voltak a legjobbak a filmben. spoiler Robin kicsit néha idegesítő volt a nyafogásával, és a rappelésével. De azért nem volt olyan rossz, bátor csajszi volt.

Haspók 

Egynek elment akciós mozi, viszont azok a látványos bunyózások, üldözések, harcjelenetek egész izgalmasak és érdekesek voltak.

LoneWolf 

Nem volt rossz és az effektek kifejezetten minőségiek lettek, de sokkal több rejlett ebben a sztoriban, szóval tipikusan a kihagyott ziccerek filmje, plusz Robin rappeléseit is kihagytam volna belőle, mert azok borzalmasak, legalábbis szinkronnal. Emellett szerintem jót tett volna neki, ha JGL akciói / nyomozásai nagyobb teret kapnak, bár azt meg inkább sorozatként tudnám inkább elképzelni. Egyszer nézhető, de a The Boys széria szebben és részletesebben tálalja ezt a „mesterséges szupererő” témát.

Irasalgor

Nagyjából bemásolhatnám ide ugyanazt, amit a Halhatatlan Gárda értékelésében írtam, annyi különbséggel, hogy ez az alkotás sokkal klasszikusabb talajon mozog a reprezentációt tekintve, mintsem előbbi: bár itt is azért akadnak modernebb, diverzebb elemek, de azért ez az alkotás még mindig egy klasszikus akciófilm, ahol a hősök legyőzik a rosszfiúkat, méghozzá megfelelő mennyiségű akció, robbanás és lőpor árán. Egyszer bőven nézhető, viszont ez az alkotás sem igazán fogja kiállni az idő próbáját, még úgysem, hogy 2020-ban szinte semmi sincs, ami igazán kiemelkedne a filmes felhozatalból.

Értékelés: 6/10

csartak

Tipikus Netflixes akciófilm, pörgős, látványos. De mi ez a béna címfordítás? POWER, nem powder…

csokidani 

Valami könnyű, szórakoztató filmet akartam estére, így nem voltak nagy elvárásaim, sőt előre le is szállítottam az igényeimet. Nos, még ezt is sikerült alulmúlni. Pocsék egy film ez. Csak annyi lett volna a dolga hogy szórakoztató legyen, de cudar unalmas volt. Semmilyen szinten nem ütötte meg a minimálisan elvárható szintet sem. Az „egynek jó” kategóriát sem sikerült elérni. Háttérzajnak; na annak jó.

2 hozzászólás
Avilda

Egyszer-kétszer nézhető marha jó akció jelenetekkel tarkította sima megmentős sztori.

Kiskakukk 

Felejthető.
Ami nagyon tetszett: tüzes Newt az elején.
Ami nagyon nem: Robin rappelései. Borzalom…

balagesh

Nem szeretem az ilyen élményeket. Mikor végig azon filózok, hogy most a jó vonatra szálltam-e, vagy valami egészen más végcél felé repesztek…
Van egy ilyen übermarvel tabletta, és indul az akció – ez lenne a film lényege. Viszont az akció csak döcög, állandóan zenélgetnek, és olyan fordulatokkal színezik a vontatottságot, hogy én ismételten az állomásneveket bámulom hüledezve: akkor ez most lehet, hogy ifjúsági film?! Vagy tényleg egy Batman&Robin epizódhoz kéne mérnem?! De lassan meggyőződöm, a hiba nem az én fejemben van. Ja és nem is a színészekkel van gond. A történet az, aminek minden kis részlete szemétre való.

dulkap 

Egyszer nézhetős akciómozi, amiben vannak látványos jelenetek, viszont nincs ritmusa a filmnek. Azt valaki tudja, hogy hol volt a filmben 'por'? :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Bogesxd 

waitress: You okay, honey? Do you need anything else?
Art: No, I'm fine.
waitress: Yes you are.

Bogesxd 

Art: Why the hell would I pay you ten thousand dollars?
Robin: Medical expenses, keeping your ass alive, kidnapping fee.

Bogesxd 

Art: What's this?
Robin: Gotta take four of them.
Art: This says „for dogs”.
Robin: Yeah well, you're a big dog.

Bogesxd 

Art: You all hear that? That's the sound of the most advanced tactical team in the world taking over your ship.
Robin (a hangszórón keresztül) : Frank, punch him in the nuts or something!


Hasonló filmek címkék alapján