Confess (2017–2017) 29

Auburn Reed elhatározza, hogy végleg maga mögött tudja a múltat, és mostantól csak a jövővel foglalkozik. A húszas éveiben járó fiatal nő éppen egyetlen fia felügyeleti jogáért küzd, amikor véletlenül összetalálkozik egy fiatal jóképű művésszel, Owen Gentry-vel. Kettőjük között hamarosan elkezd… [tovább]

Képek 3

Szereposztás

Steph BarkleyDonna
Joanna CassidyBeverly
Ryan CooperOwen Gentry
Lukas GageAdam Taylor
Katie LeclercAuburn Reed
Rocky MyersTrey Taylor
Amy PhamEmory Le
Kyle SecorCallahan Gentry
Elliott SmithA.J.
Brittany FurlanHannah

További szereplők

Kedvencelte 8

Várólistára tette 100


Kiemelt értékelések

Röfipingvin

Bár az érzéki jelenetek igen jól sikerültek, gyönyörű a fényképezésük, a fények, a beállítások, de ezen kívül egy hatalmas romantikus tócsa az egész. De úgy az igazán gejl fajtából. Maga a történet nem rossz, de a színészi játék, a dinamika, a karakterfejlődés hiánya azért igencsak meglátszott.
Szóval menthetetlen romantikusoknak egy üveg vörösborral és egy doboz bonbonnal, véresszájú kritikusoknak viszont lobogtatom a távoltartási végzést.

Fay

Bár még nem olvastam a könyvet, de magát a sorozatot imádtam. Igaz ami Colleen Hoover kezéből kerül ki, az rossz nem lehet, ráadásul még ő is feltűnik az első részben.

christine 

Kicsiben egy év telt el a könyv olvasása óta, de voltak részek, amelyekre emlékeztem, így maga az alapszituáció nem okozott meglepetést. Az már ugyan nem kimondottan rémlik, mi volt a könyv vége – akkor nem fogott meg kimondottan a könyv, nem hagyott maga után akkora élményt, a sorozat viszont érdekelt –, de ennek a lezárása nagyon bejött. Troyt itt sem bírtam, bár eleinte mintha-mintha szimpatizáltam volna vele. A könyvvel ellentétben itt baromira éreztem a két szereplő között a szikrát, és Owen karaktere is sikeresen megnyert magának. OMG. :)))

DoreenShitQ

A történettel nem lenne semmi baj, de mégse csúszik. A színészi játéktól egyszerre kell nevetnem és érzem magam kínosan, a megvalósítása zavaróan amatőr.
Bénácska.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján