Bosszú (2011–2015) 59

0 díj · 1 jelölés

Emily Thorne sok év után visszatér abba a tengerparti nyaralóba, ahol kislányként egy felejthetetlen nyarat töltött apjával, David Clarke-kal, akit a szeme láttára tartóztattak le igaztalan vádakkal. Emily egyetlen barátnője, Ashley segítségével hamar ismeretségbe lép a gazdagok és sikeresek… [tovább]

angol
magyar
magyar

Képek 18

Szereposztás

Madeleine StoweVictoria Grayson
Emily VanCampEmily Thorne
Gabriel MannNolan Ross
Nick WechslerJack Porter
Josh BowmanDaniel Grayson
Christa B. AllenCharlotte Grayson
Henry CzernyConrad Grayson
Ashley MadekweAshley Davenport
Barry SloaneAiden Mathis
Connor PaoloDeclan Porter

További szereplők

Kedvencelte 32

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Theana 

A sorozatokban is az az egyik jó dolog, hogy összehozza az embereket, és ennek most is nagyon örültem. (Remélem, tudod, hogy rád gondolok!! ;) )
Összességben én szerettem, és, ha meglátom majd a tévében, szívesen ülök le és nézek meg egy epizódot a jövőben. Nagyon megkedveltem sok karaktert, nyilván voltak, akiket nem, de tök jól építették a történetet, a dolgok általában kapcsolódtak egymáshoz, de ha nem, azt is el lehetett nézni, mert szerintem vannak benne zseniális részek, nem beszélve a remek színészi játékról. A humort sem hagyták ki, nagyon szerettem Nolan beszólásait, Emsszel való kapcsolatát (most az utolsó epizódban visszagondoltam, milyen kapcsolatuk is volt, és hogy mutatták be nekünk az elején Nolant…), aztán ott volt sok-sok karakter, akik most már nincsenek. És nem az, hogy szerettem, de jó volt látni, hogy azért nem féltek kipottyantani szereplőket a sorozatból, és vállalták az új dolgokat is, de mégis volt benne valami régi, amit megtartottak egészen az utolsó epizódig.
Szerintem méltó és keretes befejezést kapott a sorozat, szóval bravó!

10 hozzászólás
Doda

Az első évad 13. részéig jutottam és nem bírtam tovább. Maga a történtet jó, de ez a Daniel gyerek engem annyira kicsinál, hogy bontom tőle a lakást. Amikor meglátom kedvem lenne meghalni, de főként nagyon csúnya gondolataim támadnak azzal kapcsolatban, hogy tudnám minél fájdalmasabban megölni. Nem tudom, hogy találkoztam e filmben nála jobban irritáló/gyűlölt karakterrel, pedig van egy pár. Sajnálom feladtam és inkább utána olvastam, hogy mi a vége.

3 hozzászólás
alexakarola 

Összességében szerettem :)
Emilyt (mármint Amandát vagy nem tudom xD) bírtam, de néha kellett hogy észhez térítsék, Nolannel jó csapatot alkottak. Engem a másik Amanda és Charlotte idegesített talán a legjobban. Nem mondom több helyen volt erőltetett, de sajnos az ilyen sorozatok mindig kicsit azok, de ahhoz képest úgy vélem, hogy ez még a jobbak közé tartozik. A vége nekem igazából tetszett, szerintem méltó befejezése Emily és Victoria küzdelmének és a sorozatnak.

Kontra_Judit 

Nagyon jól indult a sorozat, sok találóskérdés, ki kivel van, egymás átvágása, a gazdagok rideg, hazug világa bontakozik ki előttünk. Aztán bemutatja a másik – szegény – oldalt is. Sok kedvelt karaktert kaptunk, de a legjobb talán Nolan személye. Őt az elejétől kezdve imádtam. Nem szépfiú, de mégis sármja, stílusa van és okos! Emily is egyik nagy kedvencem, viszont Daniel soha nem volt szimpatikus, kiráz a hideg, ha ránézek. Victoria személyisége borzalmas, nem szeretnék ilyen manipulatív, hazug anyát magamnak, de meg kell állapítsam, Madeleine brilliánsan néz ki, így bőven 50 felett is! Ashley viszont egy képmutató ribi, már az elejétől fogva nem kedveltem, főleg mikor összejött Tyler-el, az nagy csalódás volt. spoiler
Így a második évad közepe táján kezd rétestésztára hajazni a sorozat, nem tudom meddig lehet fokozni az árulást, a hazugságokat…és a mindenki mindenkivel ágyba bújik variációit…azért egy darabig még fogom nézni, csak most kell egy kis pihenő :)

piciszusz 

A bosszúhadjárat köré épülő sorozat. Nagyon jó az alapötlet, kicsit slampul a 3. évad felé, de most már végignézem.

7 hozzászólás
Marcsi0603 

Emily Thorne visszatér és bosszút áll az apjáért, ami egy kicsit nagyon elnyúlik. Nem mondom, hogy nem tetszett, a főszereplők jól hozták a szerepet, Nolan volt a kedvencem, de Victoria és Emily csatározását is érdekes volt nézni. De Jack Porter, a másik Amanda meg Charlotte úgy kiakasztottak állandóan… A végére kicsit többet vártam, ennek ellenére sikerült elég hamar végignézni, ami nálam jónak számít.


Népszerű idézetek

Theana 

Emily: Mit akarsz?
Nolan: Világbékét, de kezdetnek hoztam nasit.

(1. évad, 17. rész)

Theana 

Az árulás akkor fáj a legjobban, ha azok követik el, akikben megbíztunk.

(1. évad, 2. rész)

Theana 

Conrad: Utólag mindig könnyű okosnak lenni.

(2. évad, 19. rész)

Theana 

Nolan: Csak maradj ott, ahol vagy, és ne tégy semmi bosszúállósat.

(1. évad, 22. rész)

Theana 

Victoria: Fiatalon sokat hibázunk.

(3. évad, 17. rész)

2 hozzászólás
mrsp

Nolan: Tudod, mi lesz azzal, aki felhagy a bosszúval? Boldogan él, amíg meg nem hal.

mrsp

Nolan: Ha újat húzol Emilyvel, meg Thorne-olják.


Hasonló filmek címkék alapján