Blitz (2011) 42

Tom Brant (Jason Statham), a kőkemény londoni detektív nem bánik kesztyűs kézzel a bűnözőkkel. Brutális módszereivel nem csupán a sajtót, de a kollégáit is maga ellen fordítja. Ám amikor feltűnik egy könyörtelen gyilkos, aki egymás után vadássza le a város rendőreit, Brantnél megfelelőbb ember… [tovább]

Szereposztás

Jason StathamTom Brant
Paddy ConsidinePorter Nash
Aidan GillenBarry Weiss
David MorrisseyHarold Dunlop
Luke EvansCraig Stokes
Mark RylanceRoberts
Zawe AshtonElizabeth Falls
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 14


Kiemelt értékelések

Echelon_girl

Tökéletes szereplők és a cselekmény sem lapos. Imádtam!

Saille 

Szeretem a Statham hozta gúnyorosan humoros, keményöklű figurákat. És mivel kaszkadőr és búvár is volt, meg ki tudja mi minden, jó a mozgása a is. Ez a film is az ő alakjára épít, de kicsit kevés benne a szarkasztikus humor,amiben ő remekel, és kicsit túl komor és sötét hangulatú meg vontatott ahhoz, hogy igazán élvezni lehessen. Szóval elmegy, de ez is egyszer nézős akciófilm.

abby 

Egyszer nézhető és eléggé kiszámítható film, kb. nulla meglepetés nincs benne, már az elején lehet tudni ki a gyilkos és vége meg, nos olyan amilyen. Ami nagyon nem tetszett, hogy az erőszakos jelenetek egy része néha már kicsit öncélúnak tűnt, de igazából nem ezen hasal el a film. Kivételesen Statham nem püföl minden második percben valakit, mondjuk színészileg így se nagyon tesz hozzá az egészhez. Igazából nálam ezt Gillen pszichopata karaktere mentette meg, mondjuk azt még mindig nem tudom megérteni, hogy ez a pali aki interjúk alapján egy baromi visszahúzódó fazonnak tűnik, hogy tud ilyen állatokat játszani. Valószínűleg tényleg tud valamit. Gondolkoztam, hogy 5 vagy 6 csillag legyen, de a pár perces Morrissey jelenetek még dobtak rajta és mivel nem volt bűnrossz, így megszavazok neki a közepesnél kicsit erősebbet.

2 hozzászólás
Mr_Catharsis91 

Egész vállalható film volt. Gillen-nek jól állt ez a szerep, mondhatni cipelte a filmet a hátán. Főleg az tetszett, hogy valahol a rendőrség intézménye kudarcot vall benne.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján