Fekete eső (1989) 49

Black Rain
120' · amerikai · akció, thriller, krimi 15 !

0 díj · 2 jelölés

Nick Conklin (Michael Douglas), a kőkemény zsaru a szemtanúja lesz egy New York-i étteremben a japán gengszterek közötti véres leszámolásnak. Hosszú üldözés után sikerül elkapnia a gyilkost, és azt a különleges feladatot kapja, hogy partnere, Charlie Vincent (Andy Garcia) társaságában repüljön a… [tovább]

angol

Szereposztás

Michael DouglasNick Conklin nyomozó
Andy GarciaCharlie Vincent nyomozó
Matsuda YusakuKogi Sato
Kate CapshawJoyce
Takakura KenMasahiro
Kouyama ShigeruOhashi
John SpencerOliver
Guts IshimatsuKatayama
Uchida YuyaNashida
Wakayama TomisaburoSugai

További szereplők

Kedvencelte 3

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

csokidani 

Scott papa miatt neztem meg; illetve mert valaki elfeledett gyongyszemnek irta le.
Nos, szerintem meltan elfeledett. Adott korban lehet hogy nem volt rossz, de szerintem nem veletlen, hogy sose hallottam rola, pedig nagy akcio fogyasztoja voltam a VHS korszaknak.
Atlagos korabeli akciofilm. Douglas nem lehet ra buszke, igaz mondjuk szegyellnie sem kell. Nem erzeztem rajta kiemelkedot Scott zsenialitasabol.
Nalam is a szurke homalyba fog veszni ez az alkotas.

4 hozzászólás
dulkap 

Igazi 80-as/90-es évek akciófilmje, a stílus összes védjegyével. Faék egyszerű történet, pörgős akciók, amik még nincsenek tele CGI-vel és felesleges robbanásokkal. Ugyan sikerült beválogatni Ázsia legrosszabb színészeiből is egy-kettőt, de az is adott neki egy kis nosztalgikus bájt. Nem egy korszakalkotó film, de élvezetes kis akció mozi.

Mr_Catharsis91 

Egészen elképesztően vicces, hogy az amerikai rendőrségnek úgy áll fas*án, hogy királyok, hogy elmennek Japánba, ahol ők lesznek a legokosabbak meg legjobbak. Mondjuk maga a film nem egy nagy ereszes, szépen illeszkedik a kor akciófilmjei közé.
Azon az utolsó jeleneten már tényleg sírtam a nevetéstől. :D

오르쉬

Alapmű! Korszakalkotó film! Sokadik újranézés.


Hasonló filmek címkék alapján