Bízz a szerelemben (2012) 172

Stuck in Love
97' · amerikai · dráma, romantikus, vígjáték 16

Borgensék egy igazi író család volt, míg szét nem estek. Bill sikeres író, aki miután felesége Erica elhagyott egy fiatalabb srácért, egyetlen sort sem gépelt le. Éjszakáit volt neje háza körül kémkedéssel és azzal járó sóvárgással tölti, délutánjait vigasztalásként pedig saját ágyában a fiatal… [tovább]

angol

Képek 14

Szereposztás

Greg KinnearBill Borgens
Jennifer ConnellyErica
Lily CollinsSamantha Borgens
Logan LermanLouis
Nat WolffRusty Borgens
Kristen BellTricia
Liana LiberatoKate
Glen PowellJól kinéző srác
Patrick SchwarzeneggerGlen
Spencer BreslinJason

További szereplők

Kedvencelte 46

Várólistára tette 192


Kiemelt értékelések

Charityy 

Tudom, hogy nagyon kiszámítható a cselekmény, de egyszerűen annyira elbűvölnek a szereplők, hogy ez már nem is számít. Lily Collins és Logan Lerman nagyon aranyosak együtt ^^

Márta_Péterffy 

Ajánlom! A cím ellenére nem giccses, egy életszerű-élet film. Láttunk már hasonlókat, de a szereplőknek van egyedi színe. Aki írta, sokat meríthetett a saját dolgaiból…/gondolom/.
Egy házaspár válsága, kamaszok válsága, addikciók, szerelmek.
/Én ritkán nézek ilyen filmeket, de most tetszett./
spoiler

fitgirl0602 

December 22. van, egy kis karácsonyi hangulatra vágytam, de nem akartam tipikus karácsonyi filmet választani, így esett erre a választásom. Nagyon örülök, hogy megnéztem, lekötött, jó párszor el is érzékenyített. Kissé kiszámíthatónak találtam, de még így is akadt mondanivalója. A színészek igazán tehetségesek, ez volt a második filmem Jennifer Connelly-vel, és azt hiszem, újabb kedvencre leltem a személyében. Összességében csak ajánlani tudom a filmet.

eNNBeus 

Vegyes érzéseim vannak, mert néhol tipikusan csöpögősnek éreztem, néhol pedig pont befogadhatóan finomnak, de egyik sem volt tartósan. Ami kár, mert a finom részei tényleg jók voltak, megmosolyogtatóak vagy éppen kellemesen fájóak.Sam karaktere számomra nagyon irritáló, nem csípem mikor valaki egy amolyan felsőbbrendű mindent tudással és drámával az arcán oszt ki mindenkit. Logan Lerman-t már ismerem az „Egy különc srác feljegyzései”-ből, és úgy éreztem mintha ugyanaz a karakter lenne csak éppen másik városba költözött. A két férfi főszereplő, Bill és a fia Rusty, őket nagyon kedveltem, esendőek, emberek akik hibákat követnek el, Rusty a fiatalok naivitásával és hősszerelmes érzéseivel… őket néztem volna szívesen egy külön filmben/sorozatban ami róluk szól. Rusty külsőre és jellemre is pont olyan volt mint egy tinédzserkori szerelmem, mosolyogtam közben :) Összességében egy egyszer nézős délutáni mozi, könnyen emészthető, befogadható. Azt mondjuk nehezen bocsájtom meg hogy ilyen „piszkosan” főznek a konyhában, legszívesebben fogtam volna egy törlőrongyot és odaálltam volna melléjük takarítani :D

Nutellaღ 

Nagyon, de nagyon tetszett! A legjobb barátnőmmel, @Cicus- sal néztük meg. Úgy gondolom, hogy egyáltalán nem volt egy rossz döntés. Nagyon sok jó idézet elhangzik benne, amelyek igen is igazak bizonyos esetekben. Három különböző szerelem és különböző nézőpontok róla, és mégis van bennük valami közös. A szereposztás is nagyon megfelelő. :) Két kedvenc szinészemmel Logan Lermannal és Nat Wolffal. :) Kedvenc lett. A soundtrack-ről nem is beszélve. :)

Osli75 

Ez egy rém kedves történet :D Kicsit egyszerű, de legalább kikapcsol. A szereplők aranyosak és néha furák. A szülők időnként túl lazának tűnnek. A gyerekek „rosszalkodnak”, hogy takargassák bánatukat. A vége azért kicsit (na jó, nagyon) gej és csöpög rendesen, de azért jól szórakoztam.

beaboszi

Az egyik kedvenc filmem, imádom, bár kicsit talán érthetetlen módon. A családomból senkinek sem tetszett és igazából tényleg semmi különös vagy igazán újszerű nincs a filmben, de szerintem a maga egyszerűségével nagyszerű. Különböző szerelmi történeteket mutat be a film, de valahogy nagyon élvezhető, bájos módon. Jók a szereplők, a zene és nálam mondjuk fontos szempont a színészek is, több kedvencem is szerepel benne: Lily Collins, Logan Lerman és Nat Wolff. :)

Lilla99 

Nem igazán az én stílusom a film, de ennek ellenére nagyon tetszett. Tetszettek a szereplők. A kedvenceim határozottan Sam és Louis volt, de a többiekkel sem volt semmi probléma. Sablonosnak sablonos, spoiler. Kate története viszont eléggé elszomorító. Ha ránézünk látunk egy aranyos, kedves, 16 (!) éves lányt, aki tényleg tök jó fej, a háttérben meg spoiler. Azért ez durva. Egyszer szerintem meg lehet nézni a filmet, jó kis kikapcsolódás, bár a vígjáték kategóriába nem igazán sorolnám be, inkább simán a dráma jobban illik rá.

mandu 

Nem fogok hazudni… Baromi kiszámítható a film. :D Viszont Lily Collins és Logan Lerman iszonyat aranyos párost alakítottak *-* Értük megérte megnézni. Viszont a másik kettő szerelmi szál nem jött be. Az egyik sablonos, a másik pedig még mindig hihetetlen számomra (annak ellenére, hogy tényleg vannak 16 éves szenvedélybetegek…). Nem rossz film, de nem hiszem, hogy még egyszer megnézném. :/


Népszerű idézetek

Nutellaღ 

I know it's your first heart break.
I know it hurts.
Nothing hurts like the first one.

Nutellaღ 

The most important things are the hardest to say.

Nutellaღ 

Rusty Borgens: I remember that it hurt. Looking at her hurt.

Nutellaღ 

Samantha Borgens: I don't wanna get hurt.
Lou: I'm not gonna hurt you.

Nutellaღ 

Kate: My biggest mistake was thinking you could fix me. Only I can fix me.

Nutellaღ 

Can I ask you a serious question?
Are you color blind?

Nutellaღ 

Bill Borgens: I could hear my heart beating. I could hear everyone's heart. I could hear the human noise we sat there making, not one of us moving, not even when the room went dark.

Nutellaღ 

Samantha Borgens: You make me feel less cynical.

Nutellaღ 

Samantha Borgens: If love is setting a place at the table for someone who is never coming home, I think I'll pass.

Galexa 

Hallottam, hogy ver a szívem, mindenki szívét hallottam.
Hallgattam, a zsivajt, amit ültünkben csaptunk.
Kővé meredtünk. És elsötétült a szoba.


Hasonló filmek címkék alapján