Várólistára tette 88


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

Egynek elment, de sajnos nem hozta azt az élményt amit az első két rész. Pedig a moziból kisétálva próbáltam a jó dolgokat sorolni belőle, de a párom csak annyit mondott egynek elment. És így napokkal később belátom hogy igaza volt, már alig emlékszem a filmre.
Próbáltak sok mindent belesűríteni ebbe a részbe ami eléggé katyvasszá tette a történetet. Logikai gondok is voltak az spoiler . Plusz a fő elem a spoiler .

BoJack 

Ezért kár volt összetrombitálni görögéket…

zseszti 

Az első kettő színvonalát szerintem nem ugrotta meg, túl sok mindent akartak belerakni ebbe a kevéske időbe. De a hangulata a szokásos volt (főleg, hogy pont volt itthon bougatsa mellé), egyszer teljesen belefért megnézni.:D

July 

Jó jó de azért az első kettő film nekem valahogy jobban működött.

gabriella04

Az első két rész nagy kedvenc, mindig nézem, ha megy a TV-ben, de ez most nagyon nem jött be.
    Lehet nem figyeltem eléggé az elején, de nem értettem, hogy miért olyan fontos, hogy Toula megtalálja az apja barátait. A poénok nagyon erőltetettek, egyiken sem tudtam nevetni, a polgármester meg egyenesen idegesítő volt. Paris meg Arisztotelész kapcsolatát sem értettem, a semmiből bejött egy másik rokon is (de ezen senki nem lepődik meg, azon persze, hogy a görög srác nem görög nőt szeret, már mindenki kiakad).
    Ha nagyon őszinte akarok lenni, az egész filmet nem értettem, egy nagy összevisszaság. Fogalmam sincs miről akart szólni. Ezért kár volt egyáltalán elkészülnie.

Sornyul

Én/mi ezt láttuk először, az elozmenyeket nem, igy ez lett az „etalon”. Jópofa, hangulatos film egy kellően zajos és lökött családrol, többször felrohogtunk a film közben. És hát a tájak. Épp idén jártunk Göröghonban mi is, már csak ezért is meg kellett nézni a filmet. Jó volt a raismeres orome,hogy hu,igen, na épp ilyen volt odalenn.
Victoria, a távoli kuzin/polgi idegesítő volta mellett is vitte a hátán a poenok jó részét, kár volt a „milyenségét” ennyire felemlegetni, vicces figura volt, lett volna anélkül is, hogy kihangsúlyozzák,spoiler
Aranyos film, de azért nem biztos, hogy újranézős. Szinkron vicces volt.


Népszerű idézetek


Hasonló filmek címkék alapján