Az utolsó nyarunk (2019) 90

The Last Summer
109' · amerikai · romantikus, vígjáték

A középiskola elvégzése után, az Egyetem előtti utolsó napjaikat töltik a lányok/fiúk. Van, aki dokumentumfilmes szeretne lenni, van, aki a baseballal foglalkozna és színésznő palánta is akad. Életük egyik fordulópontjához értek, talán, a legfontosabbhoz. Szerelmek olvadnak el és szerelmek… [tovább]

angol

Képek 5

Szereposztás

K. J. ApaGriffin
Maia MitchellPhoebe
Jacob LatimoreAlec
Halston SageErin
Tyler PoseyRicky Santos
Wolfgang NovogratzFoster
Norman Johnson Jr.Mason
Sosie BaconAudrey
Mario RevoloriReece
Jacob McCarthyChad

További szereplők

Kedvencelte 7

Várólistára tette 115


Kiemelt értékelések

pvik13 

De ezt most így miért? Makes no sense to me….és a nagy nevek mint Tyler Posey se mentik meg a filmet. Szimplán annyi hogy ott vannak egy teljesen értelmetlen történetben. o.O mindfuck

kiruu

Se vége, se eleje, se semmije. Mintha 10 random embert lefilmeztem volva, hogy mit csinálnak a nyáron…

ziara

Szétfolyó, unalmas, érdektelen, pedig én a tinifilmek rajongója vagyok….

SunflowerSz 

Azt hittem ez is valami kis könnyed tini film lesz, de sajnos nem igazán tudta lekötni a figyelmemet. Szó szerint semmi érdekes nem történt benne, aminek nem kellene bajnak lennie, hiszen a fentebb említett könnyed tini filmek cselekménye nem feltétlenül izgalmas és fordulatos, de itt ez nagyon zavaró volt.

Grétii05

Elgondolkodtató film(Ironizálok remélem tudjátok). A film végén már erősen törtem a fejemet, hogy … tulajdonképpen mi is történik? Mi a történetszál? Mi a szereplők közötti kapcsolat? Mi ez a befejezés? De szerencsére minden kérdésre tömören megadom a választ (spoiler) : az égvilágon semmi.
Ennyi mostanában népszerű színészt összeszedni a nagy büdös semmiért… Kinek jutott ez eszébe?
Esküsöm nem vártam sokat. Egy laza, cheesy romantikus vígjátékot szerettem volna középiskolásokkal. De azért… ez kritikán aluli.
A két csillagot Maia Mitchell-ért adom, mivel mást nagyon nem tudok értékelni.

tataijucc

Mire gondolt a forgatókönyvíró, mikor ezt összehozta?

Dombi_Petra 

A sok negatív vélemény ellenére nekem tetszett. Először a szereplőgárdája fogott meg, a kedvenc sorozataim főszereplőit ritka egy filmben látni. Nem vártam nagy, égbe menő cselekmény szálat, sem világ megváltást, így nem csalódtam. Egy könnyed, fiatalokról szóló, gimis gondokkal, szerelemmel, barátsággal teli film, ami képes megnevettetni az embert, valamint egy kicsit kikapcsolni az ember agyát, elterelni a figyelmet a gondoktól:)

Kontra_Judit 

Nagyon szeretem az ilyen stílusú filmeket. Persze nem az idióta tiniket, hanem mint Griffin és Phoebe…Ha megnézed a filmet, szerintem mindjárt rájössz, hogy miért :)
spoiler


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Those girls are old, they're probably like 23.


Hasonló filmek címkék alapján