Amerikai pite 2. (Amerikai pite 2.) (2001) 186

American Pie 2.
108' · amerikai · romantikus, vígjáték 16

A második részben újra együtt a díszes társaság, immáron túl a középiskolán és túl a férfivá avató élményeken. Ám a tapasztalatokból sosem elég, így a pitével bensőséges viszonyt ápoló Jim, a lovagias Oz, a titkon még mindig Vickyért epekedő Kevin, a hormonálisan túlvezérelt Stifler és a Stifler… [tovább]

angol

Képek 2

Szereposztás

Jason BiggsJames Emmanuel "Jim" Levenstien
Alyson HanniganMichele Flaherty
Seann William ScottSteve Stifler
Shannon ElizabethNadia
Eddie Kaye ThomasPaul Finch
Thomas Ian NicholasKevin "Kev" Myers
Tara ReidVictoria "Vicky" Lathum
Chris KleinChris "Oz" Ostreicher
Natasha LyonneJessica
Mena SuvariHeather

További szereplők

Kedvencelte 14

Várólistára tette 19


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Jó kis folytatása az első résznek. Ebben is még mindig ugyanolyan hülyék, viccesek, és szórakoztató, a poénok még mindig jók. :-)A szereplők is egyre jobbak, de Jimmy cseppet sem változik, ugyanolyan béna, mint az első részben. :-D Jókat nevettem rajtuk. :-)

ercypici

Ez lett a legjobb rész. A humora és a szereplôk hoztàk az 1 szinvolnalàt. A sztori viszont nekem jobban tetszett. Ahogy a hangulata is. Tizenévesen mindig ilyen Hàzibuliba vàgytam. Leginkàbb azért mert ,minden baràtom discos volt. Ugyhogy nem igen jutottan olyan helyre ahol jó zenék mentek.
Szóval a zenék verhetetlenek. A nyàri hangulat is, fôszerepben egy kis romantikàval. Érdekes, hogy én Jim ragasztós jelenetét sosem szerettem. Az màr annyira kìnos, mindig nagyon sajnàltam.
A legjobb szereplô egyébként Michele, akkoriban (lehet csak nekem) újdonsàg volt , hogy a kicsit külön figuràk legyenek a fôszerepben. És persze Stifler meg Finch :)
Mindenki nagyo jó :)

Valcsa

Mit is írhatnék még ezekről a filmekről? :) Nekem ez is nagyon tetszett, csakúgy, mint az elődje. Talán ebben több pucérkodás van, durvább jelenetek, de ugyanolyan sírvaröhögős ez is (nem tudom, ezt is hányszor láttam már, de tényleg megunhatatlan). :D

Lilla99 

Húú talán a második részt jobban szeretem, mint az elsőt. Nagyon jó látni, hogy az egyetem után is milyen jóban van még a régi társaság. Vagyis, az első egyetemi év után, jobban mondva. A való életben ez sajnos nagyon ritkán van így. Bár arra kíváncsi lennék, hogy Stifler hogyan került be bármilyen egyetemre is. Jó volt látni a régi arcokat, és nem csak a kulcsszereplőket, hanem például Jessica, meg Sherminátor :D Mindig hatalmas mosollyal az arcomon nézem a spoiler. Az első részhez hasonlóan ez is kötelező!

adrica

Hát, azért ennyi év után újranézve elég gyenge, de a nosztalgiafaktor mindenképp emeli az értékét. Alyson Hannigan-t imádom, és héj, miért nem rémlett nekem, hogy ilyen jó zenékkel van tele ez a film?

Kopaszkutya 

Második részhez képest nem volt sokkal rosszabb az elsőnél. a 2000-es évek eleji tipikus tini-vígjáték. Akkoriban mi is sokat néztük ezeket a filmeket (ezt még moziban is láttuk, az első rész meg VHS-en terjedt), még most is emlékeztem szinte minden jelenetre. Ma már kevésbé jönnek be az altesti poénok, de hát öregszik az ember :) Az sajnálom, hogy Alyson Hannigan-nek nem sikerült kitörni ebből a romkom filmes körből.

Alvarando 

Nagyobbat üt az elsőnél, pedig az se volt piskóta. Itt sokkal több a durvább poén.

victoria_m997

Még mindig vicces :D az a pisilős-pezsgős jelenet… mindent vitt.


Folytatása

Összehasonlítás

Amerikai pite


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján