Pomádé (Pomádé 1.) (1978) 561

0 díj · 4 jelölés

Nyaralás közben találkozott a tengerparton Danny Zuko és Sandy Olsen. Akkor kezdődött a két fiatal szerelme. Ám a nyár gyorsan véget ért, és mindketten azt hitték, többé sosem látják egymást. A gimiben azonban újra összefutnak. A sok civódás után mindig édes a békülés. Minden idők egyik… [tovább]

Képek 13

Szereposztás

John TravoltaDanny Zuko
Olivia Newton-JohnSandy Olsen
Stockard ChanningRizzo
Jeff ConawayKenickie
Barry PearlDoody
Michael TucciSonny
Kelly WardPutzie
Didi ConnFrenchy
Jamie DonnellyJan
Dinah ManoffMarty

További szereplők

Kedvencelte 208

Várólistára tette 119


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Ezt a filmet még egyszer sem láttam,a dalokat ismerem sőt szeretem is de a filmet nem néztem meg még egyszer sem. Elég sok régi klasszikus kimaradt, amit egy kicsit sajnálok is. De próbálom bepótolni.
Nagyon giccses és klisés de én imádtam. Igazából a története nagyon fura de mégis olyan jó. A zenék pedig fantasztikusak, mindegyiket imádtam.
John Travolta pedig nagyon jól néz ki és a hangja pedig csodálatos. Másik nagy kedvencem Jeff Conaway. Imádtam a csávót.
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…
Biztos vagyok hogy máskor is megnézem. Hatalmas film! :D
https://media.giphy.com/media/Mei3oLJcmre0/giphy.gif
https://2.bp.blogspot.com/-16C1HGoh6yU/VF0NGtTwufI/AAAA…
https://64.media.tumblr.com/tumblr_maajc0e4Si1qbz3rko1_500.gif

Nihilchan 

Ez az egyik kedvenc zenés filmem! Imádom az 50-es évek Amerikáját, a zenét és a táncot, a ruhákat, az egész történet hangulatát. Abszolút megértem, miért rajongtak a nők annyira John Travoltáért; bár a járása förtelmes, Danny Zuko gyönyörű férfi, elképesztő csípőmozgással. Ami azt illeti, nekem Kenickie is nagyon tetszik. Olivia Newton-John hangját is kedvelem, a karaktere, Sandy pedig szép és bájos. Frenchy a legaranyosabb a lányok közül, de Marty és Rizzo is szerethető. A Jan-Putzie páros pedig vicces és cuki. Kár, hogy a mellékszereplőknek viszonylag kevés momentum jut, pedig elég hosszú a film. A zenék nem véletlenül híresültek el; abszolút fülbemászóak, én például kívülről tudom mindegyik szövegét, némelyiknek a koreográfiáját is. A végét viszont nem szeretem; nem tetszik az üzenete. Mindenesetre ez egy olyan film, amit mindenkinek látnia kell, még akkor is, ha egyébként nem kedveli a musical műfaját. Nekem nagy kedvencem, bármikor újra tudom nézni és sosem unom meg.

liliannahorvath

Annyiszor nézhettem volna végig ezt a filmet de sosem tettem…
Ismét egy olyan klasszikuuuuus film, amit már mindenki látott kivéve én. De ennek már végeee!
Az örök klasszik Grease. Persze, hogy tudtam a létezéséről, tudtam mennyire népszerű és a zenéket is tudtam belőle sőt szeretem is őket. A kedvencem a Summer nights.
Annyiszor ment a tévében de én sosem néztem végig mindig elkapcsoltuk, vagy mindig a végét láttam csak, de azt csomószooooor.
Na de végre megnéztem teljes egészében és nagyon tetszett!
Sajnos a zenékből kábé 3 volt, ami nagyon tetszett a többi elment. A koreográfia nagyon tetszett, abszolút feldobta a kedvemet az egész film.
A ruhák is nagyon tetszettek, szívesen éltem volna abban a korban. Olyan gondtalannak tűnnek.
Autós mozi, igazi tánc és zene, akkor még tudtak az emberek élni. Legalább a Grease megörökítette ezeket a szép időket.:)

2 hozzászólás
NaNa_88 

Egy párszor megnéztem már ezt is és abban is biztos vagyok, hogy legalább ennyiszer még elő is fog kerülni.
A zenés filmek egyik nagy klasszikusa. Leginkább ezek miatt szeretem. Nekem a sztori kicsit összecsapott, de ettől függetlenül mindig élvezet nézni. És azt is meg kell mondanom, hogy nekem a kedvenc T-Bird-öm Kenickie. :D

Kelly_Olvas

Danny Zuko :) Ez a film is azok közé tartozik, amit minden évben leadnak itt-ott valamelyik adón, és te leragadsz, és megnézed századszorra is. Remek dalok, remek páros.

2 hozzászólás
Törpillaa 

❤ Imádom. Már vagy ezerszer láttam ezt a filmet, de még mindig nagy kedvenceim közé tartozik a Dirty Dancing, és a Titanic után. :) Imádtam Danny Zukot, a dalokat, a jeleneteket, a hangulata. Mindig megtudnak nevettetni, olyan cuki, vicces, romantikus klasszikus film. :) Egyszóval mindent imádok ebben a filmben, szórakoztató, amit érdemes megnézni. :) ❤

kiruu

Bajban vagyok, mert pár éve még tetszett ez a film, de most szinte minden irritált. Leginkább a nyakig felhúzott nadrágok… komolyan, kinek jön be ez a rengeteg lapos segg?
A végét még mindig szeretem, de odáig eljutni kínszenvedés volt. Sandy és Danny is irritáltak, az egész rettentő fura és indokolatlan.

Oroa 

Ez volt az első régebbi musical film amit láttam, és tetszett de nem fog a kedvenceim közé tartozni.

Juci

Szerintem ezt a filmet láttam legtöbbször életemben. Amikor először lett videomagnónk, évekig csak ez az egy film volt meg kazettán :) Ja, és nekem a címe akkor is Pomádé!

2 hozzászólás
Krenai

Hát ez sokkal jobban tetszett, mint vártam :D Giccses volt, de jólesett. És igazán furcsa élmény volt úgy nézni, hogy a dalok nagy részét ismertem, de a filmet mégis most láttam csak először :D
Kicsit több történetnek, karaktermélyítésnek jobban örültem volna, de igazából jó volt ez így is. Nagyon tetszett a hangulata, és biztos megnézem majd máskor is :)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

NaNa_88 

Kenickie: – Láttátok az új csajt, aki most íratkozott be? Zsebre teszi ezt az egész tyúkólat.
Sonny: – Nagyobb a csöcse, mint Anette-nek?
Kenickie: – Senkinek nincs nagyobb csöcse, mint Anette-nek.

1 hozzászólás
NaNa_88 

Rizzo: – Miért hallgatsz, Danny?
Danny: – Jól nézel ki, Riz.
Rizzo: – Ne törd magad!
Danny: – Sosem megyek könnyű zsákmányra.

mufók

Men are rats, listen to me, they're fleas on rats, worse than that, they're amoebas on fleas on rats. I mean, they're too low for even the dogs to bite. The only man a girl can depend on is her daddy.

1 hozzászólás
NaNa_88 

Rizzo: – Szép, mondhatom! Így segítetek egy hölgynek?
Sonny: – Hölgynek? Hol itt a hölgy?

Nocharity

Sandy: My parents want to invite you to tea on Sunday. Will you come?
Danny: I don't like tea.
Sandy: You don't have to drink tea.
Danny: Well, I don't like parents.

mufók

It doesn't matter if you win or lose, it's what you do with your dancing shoes.

Nocharity

Waiter: What'll be, kids?
Sandy: A cherry soda, please.
Waiter: Danny?
Danny: I'm not very hungry. Just give me a double polar burger with everything and a cherry soda with chocolate ice cream.
Sandy: That sounds good. I'll have the same.


Folytatása

Összehasonlítás

Pomádé


Hasonló filmek címkék alapján