Hamupipőke-történet (2008) 165

Another Cinderella Story
92' · amerikai, kanadai · romantikus, vígjáték, musical

A suli táncversenyt hirdet egykori tanulója, a tinisztár Joey Parker (Andrew Sheeley) látogatása alkalmából. A nyertes jutalma, hogy szerepelhet Joey legújabb videoklipjében. A reménykedők között van Mary (Selena Gomez) is, aki az álarcos bulin lehengerli tánctudásával Joey-t. A fiú meg akarja… [tovább]

angol

Képek 18

Szereposztás

Selena GomezMary
Drew SeeleyJoey Parker
Jane LynchDominique
Emily PerkinsBritt
Jessica Parker KennedyTami
Katharine IsabelleBree
Marcus T. PaulkDustin
Nicole LaPlacaNatalia

Kedvencelte 26

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nem rossz film, bár már nem köt le annyira, mint régen. Vannak benne vicces részek, és cikisek is. A két idióta csajtól Bree és Brit, a frász kiver. Na meg az anyjuk pfff… Joey jó srác, anno szexinek tartottam, de most már inkább cuki. Mary pedig túl naiv, Selenát sosem bírtam, és ez a film sem fogja meg változtatni. A zene, a tánc részek sokat dobtak a filmen, mint a sztorin.

krlany 

Egyszer már láttam, de nem emlékeztem már rá csak homályosan. Szóval megnéztem. A menedzser csávó túl sok nekem, a mostohatesók meg komolyan vehetetlenek az anyjukkal együtt. A táncos részek elég jók, csak nem rajongok a hip-hopért vagy bár mi is ez. Amúgy aranyos, és megint el fogom felejteni.

Puska 

Nagyon szeretem ezt a hamupipőke feldolgozást *-*
Már millioszor láttam de nem tudom megunni.
Szerintem aranyos kis film néha kicsit idétlen de szerethető :)
Ezt táncukat nagyon imádom *-* https://thumbs.gfycat.com/DisloyalInnocentGemsbuck-mobile.mp4

SunflowerSz 

Második megnézésre kicsit jobban tetszett, mint elsőre. A táncos jelenetek tényleg szépek, főleg a bálos. A Hamupipőkés motívumok egyértelműek voltak, viszont nekem a két „mostoha testvér” és a „mostoha anyuka” nagyon idegesítő volt. Egész egyszerűen irritálóan idióták voltak benne, a rosszindulatuk amúgy nem zavart volna, hiszen a Hamupipőke eredeti verziója is erre épült, de ez a mérhetetlen agyatlanság… illetve Joey ex-barátnője is ez a rettenetesen idegesítő kategória volt nekem.
Mindezek ellenére kikapcsolódásra tökéletes a film és végül is nem egy rossz modern feldolgozása/értelmezése az eredeti mesének.
Selena-t nagyon szeretem, miatta bármit képes vagyok elnézni, ráadásul ebben a filmben nagyon szép táncos jelenetei voltak :)

UViki 

Szerintem már kinőttem ebből a történetből, de ennek ellenére nem egy rossz a Hamupiőkék modern feldolgozásai között.
Van benne pár dal, amit nagyon szeretek, már azért is megéri újra nézni.

viky0222 

Valamiért nagyon oda voltam a filmért, és a vége tetszik is. De azért csak egy tipikus Disney film. :D

Rekuuu663

Nem rég újra megnéztem a húgommal, neki a kis tinikora, nekem meg a vele töltött időt idézi. A film középkategóriás kis tinibuborék történet. De azért kap ilyen jó értékelést, mert szép emlék köt hozzájuk.

agi89

BlogturnéKlub miatt találtam meg ezt a filmet (ez volt az egyik feladvány). Az összes Hamupipőke revolúsön filmet ismertem&láttam csak ezt az egyet nem. Muszáj volt várólistázni. :D

Most nagyon kellett egy kis agyatlan romantikus film. Ez pont jó volt annak.
Valószínűleg soha többé nem nézem meg. Egyszer elég volt.

2 hozzászólás
Lilla99 

Mondjon bárki, bármit szerintem ez a legjobb tini Hamupipőke feldolgozás. Nagyon szerettem, hogy végre nem az ének, hanem a tánc volt a középpontba. És még a „gonosz” karaktereket sem tudtam utálni. Végig röhögtem rajtuk, hogy lehetnek ennyire bénák.

victoria_m997

Szerintem ez a film kimondottan aranyos :) a srácról ne is beszéljünk, ő eszméletlen cuki volt :DD de a fogszabályzós mostohatesónál irritálóbb szereplővel rég találkoztam XD minden mozdulatától rosszul voltam XD


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján