Egy új tündérmese: Volt egyszer egy dal (2011) 76

A Cinderella Story: Once Upon a Song
88' · amerikai · romantikus, vígjáték, zenei 12

A klasszikus Hamupipőke-történet egy zenés feldolgozásban születik újjá! Katie (Lucy Hale) énekesnő szeretne lenni, ám gonosz mostohaanyja (Missi Pyle) és mostohanővére (Megan Park) lépten-nyomon akadályozzák. Amikor aztán Katie csodálatos hangjával a mostohatestvére arat diadalt, és a híres… [tovább]

angol

Szereposztás

Lucy HaleKatie Gibbs
Freddie StromaLuke Morgan
Missi PyleGail Van Ravensway
Megan ParkBev Van Ravensway
Matt LintzVictor Van Ravensway
Dikran TulaineGuy Morgan

Kedvencelte 12

Várólistára tette 34


Kiemelt értékelések

Theana 

A zenék sokkal jobbak, mint a Hamupipőke-történet (2008)ben, a megszólalások haláliak voltak, néhányon nevetőgörcsöt kaptam. Freddie Stromától nem ájultam el, de Lucy azért beletette magát a szerepébe. Matt elmehetett volna egy Alone Home részbe. Haláli ez a srác.
Az az indiai jelenet meg csak szerintem volt tök oda nem illő? Mintha különbözni akart volna a több adaptációtól. „Na azért is.” jelleggel.

Fancsee

Bárki bármit mond, nekem ez tetszett. Vannak benne érthetetlen részek: egy ilyen értelmes srác, mint Luke, hogy nem jön rá, hogy ez a Bev popsihülye ? És könyörgöm, látta a szemét a csajnak, nehogy már ne ismerje fel benne Katie-ét… Victort viszont bírtam, a végén törlesztette a sok gonoszságát, amit elkövetett Katie-vel szemben.
Egyébként a főhősnőt bírtam, tetszett, hogy a barátnője kedvéért vállalt volna bármit bár nem hiszem, hogy Gail annyira befolyásos lenne, hogy ennyire könnyedén elintézze egy lány jövőjét ennek ellenére kiállhatott volna bátrabban is a szipirtyó ellen.
A dalok nekem nagyon tetszenek, főleg Katie rögtönzött szövege, amit Gail-nek énekel….:) Mai napig szoktam random dúdolgatni. :D

christine 

Nagyon-naaagyon régen láttam még a tévében, és azt mondtam, még akkor is, ha egy kicsit gagyi, egyszer csakazértis újra nézem. Nos, ez megtörtént. A kissrácot bírtam, és Lucy karakterét is. A vége az kimondottan kaki volt, magát a csókjelenetet nem tudom nagyon hova tenni, teljesen nem oda illő volt. Ehh.

Romy 

Nagyon jó volt.Jobb,mint a Hamupipőke-történet.Itt a fiú is jobban néz ki.A dalok is ütősek,főleg az elején lévő.A magyar szinkron is el lett találva és legalább nem tucathangokkal volt tele.Sokat nevettem. Látszik,hogy a Warner -nek is benne volt a keze.Biztos megnézem még máskor is.:)

Nevotil

Ugyanaz a szitu, story, stb. mint itt: http://snitt.hu/filmek/hamupipoke-tortenet-2008, csak a tánc&éneklés helyett, itt csak éneklés van. Az eleje is ugyanaz, álmodik/álmodozik a főszereplő, hogy egy klipet forgat. Gondolom a készítőknek kapóra jött, hogy lehúzzanak még egy bőrt, úgyis minden tini sztár akar lenni. Azért az autotune rosszul esett a fülemnek, de kellemesek voltak így is a dalok. Limonádé film, így estére teljesen oké volt. Viktor pedig üde színfolt volt a történetben :) Lehetne Kevin egy Reszkessetek, betörők feldolgozásban XD

gabicu 

Nem ez volt az első Hamupipőke átdolgozás, amit láttam, de eddig ez tetszett a legkevésbé. Annyira nem volt bajom se a történettel, se a szereplőkkel, de néha olyan hülyeségnek tartottam. spoiler Egyébként a zenék nagyon tetszettek.

viky0222 

Láttam már jobb Hamupipőke-feldolgozást is, de azért nézhető. A vége nem olyan rossz, a dalok sem szörnyűek, de azért sűrűn nem kell megnézni.

Pennmenelien

Ének az esőben modern köntösben, de én maradok a klasszikus változatnál.

Lilla99 

Mondjon bárki, bármit nem volt ez olyan rossz. Persze, aláírom hogy az egész történet nem valami eredeti, mert számos ilyen filmet csináltak már. Az elején én is úgy gondoltam, hogy elvesztek 1,5 órát az életemből erre. De kb 45-60 perc körül beindult a történet és a legvége is nagyon tetszett. Nem azt mondom, hogy hetente újranézős de egy évben egyszer kell ilyen.

Pinki18

Ez is egy nagy kedvenc filmem! Nekem a leginkább tetszik a hamupipőke-történetek közül. Főleg mert nekem a zene nagyon közel áll a szívemhez, ahogy a gitározás is! Imádom Lucy Hale hangját és színésznőnek sem utolsó. Szerintem ez a film úgy volt jó ahogy van. Ezt a filmet is bármikor, bármennyiszer megtudom nézni. Annyira beletudom élni magam, át tudom érezni a karakterek lelki világát. Csodálatos! Bármikor szívesen átugrom ebbe a világba! :)


Népszerű idézetek

Theana 

Victor Van Ravensway: Totál hülye vagy? Csak te tudod, mikor van a szülinapom, csak te kívánsz jó éjszakát! Te csinálsz nekem sajtos makarónit, idegesítő és csúnya vagy, de kicsit szeretlek.

Theana 

Gail Van Ravensway: Now let's hear this amazing voice.
Katie Gibbs: Like a malignant tumor, she's got no sense of humor. / Just like a swollen blister, it's best to just resist her. / She's not exactly a witch, more like a terrible b
Gail Van Ravensway: Well, your lyrics stink, but Guy's right. You've got chops.

Theana 

Victor Van Ravensway: Az akcentusod hamisabb, mint az anyám lelke.

Theana 

Bev Van Ravensway: Esküszöm, dögunalom vagy. Én meg őszinte.

Theana 

Bev Van Ravensway: You feel like he wishes you were a totally different person?
Luke Morgan: Yes. And sometimes I wished that. Does that sound stupid?
Bev Van Ravensway: Yes.
Luke Morgan: Sorry?
Bev Van Ravensway: No… I mean no.
Luke Morgan: So, who is your favorite artist?
Bev Van Ravensway: Today, it would have to be moose.
Luke Morgan: Do you mean Muse?
Bev Van Ravensway: Yeah, that's what I said.
Luke Morgan: Oh…
Bev Van Ravensway: But old school, would have to be… John Lennon.
Luke Morgan: Oh god I love Lennon, his lyrics are so honest.
Bev Van Ravensway: Yeah, his voice was just like an angle.
Luke Morgan: An angle?
Bev Van Ravensway: Yeah… it would be, erm it would be like a right angle. You know it would just start out at ninety degrees, and it would take you somewhere you would never expected.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján