Cry-Baby (1990) 173

Két táborra szakadnak a baltimore-i fiatalok az ötvenes évek elején, a rock and roll korszak hajnalán. Az egyik oldalon állnak a fekete bőrdzsekis, kemény fiúk és a lófarkas lányok, akik fittyet hánynak a törvényre. A társaság vezéralakja Wade, a leghidegebb és legkeményebb fickó a… [tovább]

angol
angol

Képek 20

Szereposztás

Johnny DeppWade Walker
Amy LocaneAllison Vernon-Williams
Susan TyrrellRamona Rickettes
Polly BergenMrs. Vernon-Williams
Iggy PopBelvedere Rickettes
Ricki LakePepper Walker
Traci LordsWanda Woodward
Darren E. BurrowsMilton Hackett
David NelsonWanda apja
Kim McGuireMona Malnorowski

További szereplők

Kedvencelte 26

Várólistára tette 99


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem erre számítottam amikor bekapcsoltam! :D De azért tetszett, mármint elégé fura volt az elején, de aztán bele rázkódtam és jól szórakoztam rajta. A történet elég fura, meg az egész kivitelezés de szerintem pont ezért nagyon is jó. A párbeszédek azért elég furák mit ne mondjak, néhány ilyen beszélgetésnél és jelenetnél én éreztem magam kínosan! :D
A szereplők nagyon jók voltak, a bandát bírtam, jókat nevetem rajtuk! :D
De a legkedvencebben Johnny Depp, kedvenc színészem. Minden hogyan imádom, de itt nagyon cuki volt! ^-^ https://media.giphy.com/media/14yuFAMruVqxbi/giphy.gif
https://media.giphy.com/media/b5mS0agiWebkc/giphy.gif
https://media.giphy.com/media/y9JKJEHdFb4Yg/giphy.gif
A zenék nagyon jók voltak. https://www.youtube.com/watch…
Én jól szórakoztam rajta! :D

Nihilchan 

Elkerülte a figyelmem a tény, hogy ez egy paródia, ezért az elején kicsit összezavarodtam, hogy mit is nézek tulajdonképpen. Aztán megszoktam, felvettem a ritmust és őszintén jól szórakoztam ezen a totál giccses, szörnyű párbeszédes, de remek hangulatú akármin. Johnny Depp őrülten jól nézett ki, Allison hangja nagyon tetszett, de a zenék alapvetően szuperek, imádtam őket. Kétlem, hogy valaha újranézném, de egy élmény volt, az biztos!

krlany 

Paródia, groteszk tükör a szirupos rock and roll-éra filmjeinek. Nagyon kemény arculcsapás. Igen, a Grease-t is kifigurázza, de még korábbra is megy, Elvis és a Jailhouse Rock is megkapja a magáét, no meg a nyálas fiúzenekarok, akik akkortájt ugyanúgy gomba módra szaporodtak, mint anno a ’90-es évek elején a kigombolt fehér inget lóbáló táncos fiúcsapatok.
Szerintem szép fricska, és be is talál.
Ami viszont nagyon is komoly, az a zene. Nagyon erős soundtrack-je van, és már ezért érdemes volt megnézni.
Óóó anyám, Iggy Pop-ot alig ismertem meg.:)

Honey_Fly 

Anti-Grease. Faltam volna, ha gimiben látom. Ezt sem értem, hogy maradt ki… Na mindegy, most örülök, hogy megnéztem. Azt gondolom, hogy ezt a filmet nem lehet komolyan venni és pont ezért nehéz nem élvezni. Pontosan olyan, mint a Rémségek kicsiny boltja (http://snitt.hu/filmek/remsegek-kicsiny-boltja-1986). És persze Johnny Depp… Szerelem újra. No és a zenék… Ilyeneket mondjuk nem lehet félvállról odadobni. Én mindenesetre végigtáncoltam ülve :)

Lexy

Az elején még hatalmasra kerekedett szemekkel néztem, hogy mégis mi akar ez lenni, de ahogy haladt előre a történet, úgy adtam meg magam én is ennek a bugyuta, de szórakoztató filmnek. :D Végül is egész jó dolog sült ki belőle, a dalok nagyon tetszettek, Johnny pedig már akkor is szívdöglesztő volt. Nekem tetszett! :)

Márta_Péterffy 

Régebben láttam, csak most jelöltem. Én szerettem, persze nem Depp legjobb filmje.
Nem szabad komolyan venni!:))

dorcy01

Bájos kis film, imádom a zenéit, és a fiatal Johnny megjelenése külön díjat érdemel :D

adrica

Ez meg a legeslegkedvencebb giccs-filmem! A zenék (!!!), a hangulat, a ruhák, a sminkek, a karakterek, a dumák, a paródia, a humor, a sztori, minden első osztályú. Johnny Depp meg nagyon szép, mint általában, és itt még egész fiatal. :)

NaNa_88 

Annyira rossz, hogy már jó.
Látszik, hogy nem komoly alkotásról van szó. Grease paródia. Ennyi.
A zenék viszont nagyon jók. Jó ritmusú, táncolható/táncoltató dalok.

3 hozzászólás
sipiarpi 

Ez nekem nem jött annyira át. A korszakról szóló filmek paródiájának elmegy, de ennyi. Azért egyszer nézhető.


Népszerű idézetek

krlany 

Wade: – Mostantól a legboldogabb huligán vagyok Baltimore-ban.


Hasonló filmek címkék alapján