Az ígéret (2016) 23

The Promise
133' · amerikai, spanyol · dráma, történelmi 12

Egy kis örmény faluból származó férfi, Michael orvostanhallgató lesz Konstantinápolyban, ahol barátságot köt egy nagy hatalmú tábornok fiával. Chistopher, az Associated Press újságírója a városba érkezik Ana, az örmény származású, de Párizsban nevelkedett nővel az oldalán. Michael és Ana között… [tovább]

angol

Képek 20

Szereposztás

Christian BaleChris
Oscar IsaacMichael
Charlotte Le BonAna
Daniel Giménez CachoDikran Antreassian tiszteletes
Shohreh AghdashlooMarta Boghosian
Marwan KenzariEmre Ogan
Angela SarafyanMaral
Tom HollanderGarin
Numan AcarMustafa
Igal NaorMesrob

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 77


Kiemelt értékelések

Honey_Fly 

Három főszereplő sorsán keresztül követhetjük végig az 1915–1917 között zajlott örmény népirtást. Úgy érzem, hármójuk kapcsolata sokszor romantizált de ez kellett is ahhoz, hogy ne legyen az egész film iszonyatosan nyomasztó. Bár milyen is lenne egy film, ami népirtásról szól… Ilyen az amikor az életed egyik napról a másikra semmivé válik. Amikor végignézed, hogyan mészárolják le a szeretteidet. Menekülnöd kell ha túl akarod élni. Hogy hová jutsz azt a jó ég tudja. És hogy ott jobb lesz-e neked abban sem lehetsz biztos. De valamiben bízni kell különben elmegy az ember esze. Szörnyűséges dolgok ezek.

2 hozzászólás
Adalind

Előzetes alapján sokkal jobbnak tűnt, mint ami valójában. Hosszú is, sokkal rövidebbre kellett volna csinálni. Nekem csalódás volt a film.

piciszusz 

Régóta vártam ezt a filmet, emlékszem anno nagyon felkeltette az érdeklődésemet a trailer és mégis most hogy megnéztem, nem tudom mit írjak róla. Egyrészt borzalmas a története, sose fogom megérteni miért történnek ilyenek másrészt hosszú volt és untam már a végére.

1 hozzászólás
Fremy18 

Nagyon jó film volt, viszont nekem ez egy kicsit brutális is volt.. Szegényeknek miket kellett átélni. A sok megpróbáltatás, az öldöklés. Fel sem ismertem benne Jean Renot. :D


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján