Az Idol (2023–2023) 44

Jocelyn legutóbbi turnéja kisiklott az idegösszeroppanása miatt, ám eltökélte, hogy elfoglalja az őt megillető helyet Amerika leghíresebb és legszexibb popsztárjaként. Jocelynban egy Tedros nevű, sötét múltú klubtulajdonos ébreszti fel újra a szenvedélyt. Vajon romantikus öntudatra ébredése… [tovább]

angol
angol

Képek 15

Szereposztás

The WeekndTedros
Lily-Rose DeppJocelyn
Troye SivanXander
Suzanna SonChloe
Melanie LiburdJenna
Kim JennieDyanne
Dan LevyBenjamin
Kyla DyanTedros Follower
Moses SumneyIzaak
Jane AdamsNikki

További szereplők

Kedvencelte 2

Várólistára tette 80


Kiemelt értékelések

Tony_Soprano 

Jellemző, hogy ha egy sorozat nem szuperhősökkel, tinivámpírokkal, vagy fantasyvilággal kacérkodik, akkor a nagyérdemű képtelen a befogadására és nagyképűen leszarozza. 4,8-as imdb átlag? WTF?! Az utóbbi évek egyik legjobb, legcinikusabb, a showbiznisz világát földbe döngölő sorozata akkora katartikus befejezéssel, hogy a fal adja a másikat. Ja, hogy értő és odafigyelő megtekintést kíván meg? Igen, cserébe magadévá tehetsz egy zseniális művet.

1 hozzászólás
Vikunya8

Eltökélt rajongóként nyilván Abel miatt kezdtem el nézni és áldom magamat, hogy nem kapcsoltam ki az első öt perc után, pedig nagyon szerettem volna. Egyik haverommal beszéltem a sorozatról, aki szemrebbenés nélkül perverznek hívott, de aki túlvan egy 13 éves kisfiú agyi szintjén az tudja, hogy nem a magamutogatás volt a sorozat lényege, hanem amit kifejez vele, úgyhogy igen, tényleg 18+ a The Idol, de abszolút érdemes megnézni, zseniálisan van kivitelezve a zene, amit írt hozzá a mester pedig egyszerűen tökéletes.

dorottya_k 

Annyival jobb is lehetett volna, de valamit nagyon elrontottak benne.

Hiranneth11 

Nagy dilemmába voltam mert először is Abel zenei munkásságát nagyon szeretem, aztán az előzetes is nagyon nagyon tetszett, viszont utána a youtube-on láttam belőle részleteket, hogy Abel alakítása mennyire ultragáz. Nagyon nagyon gáz… De nekiálltam megnézni. Az első három rész után meg is kellett kissé álljak vele mert nem győzött meg. De most hogy láttam az utolsó 2 részt is, így kicsit jobban élveztem. Persze Abel alakítását továbbra is bénának éreztem, de végül magával a képi világgal és a zenékkel olyannyira kárpótolva lettem (Nameg Lily-vel *-* ) , hogy végül rányomtam a 9-est az eredetileg tervezett 5 csillag helyett.

eszternemeszti

A szereplőválasztás nagyon tetszett, az számomra 10/10. Igazából egy hangulatfilmnek simán elment volna, mert Rév Marci munkája nyilván itt is maximálisan révbe ért (haha). Viszont, hogy őszinte legyek, a Tedros féle szálat nem teljesen tudtam hova tenni. Kellett volna egy ember mellém, aki közben kielemzi az egészet lépésről lépésre, hogy mi mi miatt történik, mert azzal sokszor gondban voltam. Gyakran nem értettem a következményeket sem, az egyik részben szarrá verik, a következőben pedig minden egyéb nélkül ölelgetik egymást, büszkék a másikra„ waaaaait, what?!

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Londonna 

– Az életben néha a legszörnyűbb tapasztalatok lehetnek a legértékesebbek. Művészileg.

1. évad 3. rész – Daybreak
Londonna 

– Ezt a sok traumát ihletté formálod át. Megcsapolod. Érezni fogod. Szembenézel vele. Emlékezni fogsz rá. Hagyod, hogy átsöpörjön rajtad.

1. évad 3. rész – Daybreak
Londonna 

Hova megyünk innen
Fogd a szívem, és szabadíts fel
Hova megyünk innen
Csókolj minden dallammal
Féltem az ilyenektől, mint te
Mert szerettem a tiltott érintésed
A gondolatod olyan mélyre vágott
Hogy felnyitom a sebem
Mert melegen tartasz
Tarts szorosan
Sosem engedlek el
Mert most hideg a vérem
Várom a napot, amikor felhívsz

1. évad 3. rész – Daybreak
Shine

-A mentális betegség szexi.
-Nem, nem az.

1. évad 1. rész – Popribik és patkányfarkak

Hasonló filmek címkék alapján