Az elrabolt hercegnő (2018) 21

The Stolen Princess · Vykradena pryntsesa: Ruslan i Ludmila
85' · ukrán · animációs, vígjáték, fantasy 6

Ez a varázslatos mese a bátor lovagok, szépséges hercegnők és mágusok világában játszódik. Ruszlán, a vándorszínész arról álmodik, hogy lovag lesz belőle. Egy napon találkozik a szépséges Milával, akivel első látásra egymásba szeretnek, ám a fiú nem sejti, hogy ő a király lánya. A szerelmesek… [tovább]

magyar

Képek 13

Szereposztás

Nadezhda DorofeevaLyudmyla / Mila (hang)
Aleksey ZavgorodniyRuslan (hang)
Yevhen MalukhaChornomor (hang)
Serhiy PrytulaNestor (hang)
Yuriy HorbunovKit Vchenyy (hang)
Oleg MikhaylyutaFin (hang)
Nikolay BoklanKnyaz Volodymyr (hang)
Mariya EfrosininaNayina (hang)
Egor KrutogolovRohday (hang)
Oleksandr BerezhokRatmir (hang)

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 84


Kiemelt értékelések

krlany 

Nem igazán értem, hogy miért nem bírjátok ezt a rajzfilmet! Semmivel nem rosszabb, mint a többi hercegnős.:) Klisésnek klisés, és nyilván kiszámítható is, mint minden mese, ahol a vándor szegénylegény elnyeri az öntudatos királylány kezét… jah és a végén a sárkányt is kipipáltuk. Mi kell még?;) A höri meg a cinke nagyon menő, és a borsófelhasználás is, no meg a békacsókkirály is. Voltak benne jó poénok. Én bírtam.

szamocahiszti

Egyértelműen próbálta kerülni a kliséket, de pont ezért lett borzalmas. Voltak benne jó pillanatok, de összességében nagyon erőltetett lett. A hercegnő konkrétan úgy nézett ki, mint a Jégvarázsban Anna. A találkozásuk olyan volt, mint az Aladdinba, a szárnysegédje teljesen felesleges szereplő volt, a kisállatokról nem is beszélve. Összeségében egyszer nézhető kis szösszenet.

Keikorca

Az eleje egy teljes Aladdin koppintás volt, üldözéssel, almákkal, „bízol bennem” kézfogással és meseszép kilátással. Ez alapvetően kiábrándított…
De aztán voltak vicces részek, annak ellenére, hogy elég klisés. A cinke és a hörcsög nagy ötlet, a játszadozó cicuska kevésbé.

Lilinay

Hát ez nagyon….gagyi volt….
Én szeretem a meséket, tényleg, de ez… értem, hogy modernre akarták, értettem a poént amit beletettek, spoiler csak nem tudtam rajta nevetni. Az egészt túl lihegték, megpróbálták hű-de-nagyon-királyra csinálni, de ebből semmi sem jött össze, szerintem a végén már a készítők is úgy voltak vele, hogy ha már ennyit dolgoztunk rajta, ne dobjuk ki, hátha hoz valamennyi pénzt.
Azt a 3 csillagot is szánalomból adom csak, mert az 1 csillaghoz valaminek nagyon-nagyon rossznak kell lenni, ezt legalább végignéztem (úgy ahogy)

Hippoforaccus 

Rettentően unalmas. Sehol egy poén, vagy a szórakozás lehetősége. A feléig vártam a csodát, de tovább nem bírom.

otaksa

Jó a történet, szép a rajz, izgalmas és fordulatos, eredeti ötletekkel. Nem tudom mennyire hű bármilyen ukrán mondavilághoz, de határozottan érdemes megnézni.

jakab_zso

Tetszett ez a történet, csak a végét sajnálom, azt egy kicsit jobban is megcsinalhattak volna. Ezt leszámítva ez egy jó kis mese. Tetszettek benne a szereplők, jók voltak a viccek is, és én egy kicsit úgy éreztem, hogy nem az a szokványos mese, de lehet hogy ez csak nálam van így.


Népszerű idézetek

Bea_Csakegyolvasólány 

Ruslan: Óóó, oh, jó tanács! Ha ennyire nem megy az örködés, akkor próbáld meg a zsonglőrködést.

BallaBella 

Jött egy újabb vakmerő bolond, aki nem tudja mikor kell feladni.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján