Asterix: A varázsital titka (2018) 41

Asterix: The Secret of the Magic Potion · Astérix - Le secret de la potion magique
90' · francia · animációs 6

Miután baleset éri fagyöngygyűjtés közben, Csodaturmix úgy dönt, hogy ideje biztosítani a falu jövőjét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán elindul, hogy felkutassa azt a fiatal druidát, akire rábízhatja a csodaital receptjét.

francia
magyar

Szereposztás

Christian ClavierAsterix (hang)
Guillaume BriatObelix (hang)
Alex LutzTeleferix (hang)
Alexandre AstierOursenplus (hang)
Elie SemounCubitus (hang)
Daniel MesguichSulfurix (hang)
Bernard AlanePanoramix (hang)
François MorelOrdralfabétix (hang)
Lionnel AstierCetautomatix (hang)
Florence ForestiBonemine (hang)
Hirdetés

Kedvencelte 2

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

kiruu 

Hát ez zseniális szerintem. Ilyen őszintén vizsga előtti este régen nevettem. Minden a szokásos, amit várunk egy Asterix filmtől. Egyedül a kis vadkant nem értem, és nagyon sajnálom, amiért rossz kezekbe kerül.

RandomSky

Ahogy már egy ideje az Asterix filmekkel van, ez is több epizódból merített. Persze pörgős meg zrrr-piff-puff-csitt-csatt, de a képregényben is az van, csak ott nem hallatszik, hanem kiírják. Elfogult vagyok, nyilvánvalóan, és jól szórakoztam, az tutifix.

1 hozzászólás
egyhazfi2017

Ez rohadt jó volt! :D Nagyon tetszett az egész történet, jól volt felépítve az egész! Nem sok helyen gúnyolódnak a Római Légióval, de itt megteszik és marhára vicces. A Druidák jó varázslók voltak és itt most a Gallok csodafegyvere, a varázsital kerül a középpontba. Sok szereplőt lehet benne szeretni, de én a legjobban a kisvadkanokért voltam oda! Annyira cukik! :D

Gyorsan eltelt ez a másfél óra, de jót szórakoztam. Végül minden jól végződik, legyen ennyi elég!

Egyébként az nem is csoda, hogy ennyi Asterix ás Obelix sztorit gyártottak a franciák. Mert egyszerűen nagyon jók! :)

Kemiviki 

Esti kikapcsolódásnak tökéletes volt. Jól szórakoztam rajta, voltak jó poénok is.
Nekem viszont a kis vaddisznó döntése furi volt, mármint spoiler ?!

Hippoforaccus 

Jó. Azért közel sem olyan jó, mint mondjuk a vikinges, de határozottan sokat nevettem rajta. Ezt a 3D-s animációt viszont tényleg nem tudom megszokni. Borzalmas.

Saori

Cuki volt, hozta az Asterix és Obelixes báját, habár nem ez lesz a sagából a kedvencem, az biztos. Nekem kicsit túl modern volt (a zene, a végén a harc), én a Kleopátra küldetésen nőttem fel, mai napig sírva nevetek rajta, ezen néha felkacagtam, de nem igazán fogott meg. Inkább nosztalgiából tetszett, de azért egyedülálló filmként is megállja a helyét.

A legnagyobb bosszúságom vele talán az, hogy túl sok volt az előző filmekre utaló referencia, kicsit erőltetettnek éreztem néhol, mintha utánoznának, és hát vannak olyan poénok, amik másodjára/harmadjára már nem ütnek annyira (már más filmekben, mint az eredetikben). Emiatt nekem inkább azok a részek jöttek be, ahol a jelenlegi sztorira koncentráltak, de azért megmosolyotam néhány visszakacsintást is.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján