Asterix: A varázsital titka (Asterix 10.) (2018) 70

Asterix: The Secret of the Magic Potion · Astérix - Le secret de la potion magique
90' · francia · animációs, kaland, vígjáték, fantasy, családi 6

Miután baleset éri fagyöngygyűjtés közben, Csodaturmix úgy dönt, hogy ideje biztosítani a falu jövőjét. Asterixszel és Obelixszel az oldalán elindul, hogy felkutassa azt a fiatal druidát, akire rábízhatja a csodaital receptjét.

magyar

Szereposztás

Christian ClavierAsterix (hang)
Guillaume BriatObelix (hang)
Alex LutzTeleferix (hang)
Alexandre AstierOursenplus (hang)
Elie SemounCubitus (hang)
Daniel MesguichSulfurix (hang)
Bernard AlanePanoramix (hang)
François MorelOrdralfabétix (hang)
Lionnel AstierCetautomatix (hang)
Florence ForestiBonemine (hang)

Kedvencelte 5

Várólistára tette 44


Kiemelt értékelések

Katyesz 

Nagyon szeretem az Asterix meséket, de ez nekem már túúúl van gondolva. De az is lehet, hogy az animációja miatt nem nyerte el tetszésemet. ( De a sztorija sem egy nagy durranás)

kiruu

Hát ez zseniális szerintem. Ilyen őszintén vizsga előtti este régen nevettem. Minden a szokásos, amit várunk egy Asterix filmtől. Egyedül a kis vadkant nem értem, és nagyon sajnálom, amiért rossz kezekbe kerül.

Oleander 

Van egy ok ,amiért utálom a legújabb Astérix filmeket:marhára nem a cím szereplőről szólnak!A képregényekben ez lehet,természetes (Astérix Korzikán c. képregény például),de filmekben nem.És ez eleve új sztori .Ez a 3D-s amerikanizmus…A kiscsaj úgy néz ki mint egyik amerikai animációs filmben egy kortársa.A sztori is unalmas ,nekem újranézhetetlen.Clavier-t nem érte meg ismét Asterixnek választani.Annyit beszél,mint egy epizód vagy vendégszereplő sorozatokban.Obelix úgy szintén.Pedig a magyar szinkron is egyszer lenne tökéletes (Scherer Péterre hogy nem gondolt még senki a szerepre ezelőtt!?).Szóval,vagy változtatnak dolgokon,vagy elveszít a széria egy nézőt a személyemben.

Kiki0926

Nekem nagyon bejott, bar nem volt annyi humor benne , mint szokott. Jo volt ez a megkozelitese a temanak : D Hiaba szol Csodaturmixrol, valahogy meg is Asterix es Obelix iranyitjak a figyelmet :D Imadom a meseket, mondtam mar ?! : D

RandomSky

Ahogy már egy ideje az Asterix filmekkel van, ez is több epizódból merített. Persze pörgős meg zrrr-piff-puff-csitt-csatt, de a képregényben is az van, csak ott nem hallatszik, hanem kiírják. Elfogult vagyok, nyilvánvalóan, és jól szórakoztam, az tutifix.

1 hozzászólás
Kemiviki 

Esti kikapcsolódásnak tökéletes volt. Jól szórakoztam rajta, voltak jó poénok is.
Nekem viszont a kis vaddisznó döntése furi volt, mármint spoiler ?!

Hippoforaccus 

Jó. Azért közel sem olyan jó, mint mondjuk a vikinges, de határozottan sokat nevettem rajta. Ezt a 3D-s animációt viszont tényleg nem tudom megszokni. Borzalmas.

Saori 

Cuki volt, hozta az Asterix és Obelixes báját, habár nem ez lesz a sagából a kedvencem, az biztos. Nekem kicsit túl modern volt (a zene, a végén a harc), én a Kleopátra küldetésen nőttem fel, mai napig sírva nevetek rajta, ezen néha felkacagtam, de nem igazán fogott meg. Inkább nosztalgiából tetszett, de azért egyedülálló filmként is megállja a helyét.

A legnagyobb bosszúságom vele talán az, hogy túl sok volt az előző filmekre utaló referencia, kicsit erőltetettnek éreztem néhol, mintha utánoznának, és hát vannak olyan poénok, amik másodjára/harmadjára már nem ütnek annyira (már más filmekben, mint az eredetikben). Emiatt nekem inkább azok a részek jöttek be, ahol a jelenlegi sztorira koncentráltak, de azért megmosolyotam néhány visszakacsintást is.


Hasonló filmek címkék alapján