Várólistára tette 23


Kiemelt értékelések

Chriss 

Olyan tipikus akció, idegesítő és kevésbé idegesítő elemekkel. Nem kell túl komolyan venni, egynek elmegy.

1 hozzászólás
Törpillaa 

Tipikus amerikai mentsük meg a hazánkat sztori eléggé lebutított verziója. spoiler Ez a film leginkább szánalmasan buta, az alap sztori bár érdekesnek tűnik, de a megvalósítás nem igazán lett emlékezetes, helyenként még unalmas is, az akciójelenetek se tetszettek, pedig pörgősek voltak, a párbeszédek is erőltetettnek tűntek. De az viszont meglepett, hogy ebben is Chris Hemsworth is szerepelt, igaz kissé a háttérbe szorult, nem igazán volt nagy szerepe ebben, többségében a feleségén volt a hangsúly, ami szerintem kár volt, bár nem rossz volt a karaktere, és a növel sincs amúgy semmi bajom, de ez az egész nagyon kínos volt, ami a filmben történt, és amit a csaj produkált a filmben. spoiler Egyébként Alexandert bírtam, tök cuki pasi. :-D

Tony_Soprano 

Józan ésszel és mércével nézve ez bizony rossz film. Közben mégis annyira bájosan gagyi visszatekintés a 90-es évek videós bé-akciófilmjeire, hogy egész a végefőcímig fülig ért a szám. Elsa kőkemény pofonokkal és gagyi egysorosokkal osztja a gonosz terroristákat a nukleáris holokauszt fenyegető árnyékában. Logika és realizmus leadva a raktárban, verejtéktől csillogó dagadó izmok és egybites karakterek egymásnak feszülése, valamint a Nagy Közhelygyűjtemény alapján összerakott forgatókönyv. Ennyi nekem elég volt, hogy egy nehéz nap után jól szórakozzak. Ja és még a műanyag díszlet sem zavart annyira.

sgtGiggsy 

Hát, izé. Egynek elmegy. Az agyat mindenképp el kell zárni hozzá valami jó mély fiókba, mert a film jó 80%-a arcpirítóan buta.
Akad némi woke propaganda is, amire semmi szükség nem volt, és sokkal hihetőbb, kevésbé arcba tolt módon is be lehetett volna építeni a sztoriba (a játékidő 5-6 percét teszi ki, szóval még belefér).
Elsa Pataky egész hiteles akciósztárnak bizonyult, a játéka, és az akciójelenetekben mutatott teljesítménye sem hagyott kívánnivalót maga után.
Ami gond volt, az a forgatókönyv, ami sokhelyütt 16 éves tinik első regénypróbálkozásainak minőségével vetekedett. Akadt itt minden, a bugyuta alaptörténettől kezdve, az eseményeket kívülről, totál inkompetens módon követő vezetőkön keresztül a realizmusnak és józan paraszti észnek is ellentmódondó cselekményig.
Valami furcsa mód mégis tud szórakoztatni, bár inkább a Zs-film jellegéből adódóan. Azért ugyanebből az alapötletből egy jó forgatókönyvíró egész tűrhető sztorit össze tudott volna rakni, és emiatt mindenképp kár, hogy csak ilyen lett a végeredmény.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján