Az angyalok is esznek babot (1973) 46

Even Angels Eat Beans · Anche gli angeli mangiano fagioli
119' · olasz · akció, vígjáték, krimi

Sonny veszélyes álmodozó, aki azt gondolja magáról, hogy képes lenne megölni akár a maffia egyik vezérét is. Ebből a tuti buliból persze semmi pénzért nem hagyná ki birkózó barátját, Charlie-t. Amikor kiderül, hogy gengszterként nem állják meg a helyüket, mivel képtelenek a szegény boltosoktól… [tovább]

Képek 2

Szereposztás

Giuliano GemmaSonny
Bud SpencerCharlie Smith
Robert MiddletonAngelo
Riccardo PizzutiAngelo jobbkeze
Claudio Ruffinibíró a pankráción
Hirdetés

Kedvencelte 5

Várólistára tette 18


Kiemelt értékelések

Kemiviki 

Szerintem jópofa film volt, ami másabb mint az eddigi Bud Spencern filmek. Gemma nekem az elején kicsit furcsa volt, de végül is jó csapat lett a két emberből.

2 hozzászólás
Hippoforaccus 

Furcsa, hogy Bud nem Terrence-szel csinálta meg ezt a filmet, hisz ugyanazt az ugrálós karaktert kellett volna hozni, mint az összes többi közös filmjükben. Annyiban lett így más a film, hogy így egy idegesítő színész lett a társ.
A történet elmegy, de lehetne viccesebb is.

Rekaboni

Imádtam. Nem értem, hogy miért maradt ki eddig nekem ez a film, mert annyira az én filmem, hogy az hihetetlen! Úgy imádtam az egészet ahogy van, kedvenc korszak, kedvenc színész és a történet is imádnivaló. Jól lehet szòrakozni rajta, ajánlom mindenkinek :D

LooneyLuna23

Hozta azt a színvonalat, amit megszoktam a Bud Spencer főszereplésével készült filmektől. Remek érzékkel tette könnyeddé a gengszterekkel és leszámolásokkal teli húszas éveket, valamint felvonultatott egy fiatal, pimasz és nagyszájú főhőst, akit akár Terence Hill is eljátszhatott volna (némelyik jelenet eszembe is juttatott tőlük közös filmeket), de Giuliano Gemmának is jól állt a szerep és a számtalan önálló vicces pillanata mellett Bud Spencerrel is ütős (hahaha :D) párost alkottak. Kellemes, szórakoztató kikapcsolódás volt egy nyári szombat délutánra.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján