Kedvencelte 7

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Az 1. és 2. rész nem igazán győzött meg. Tudom, hogy nem ugrohatunk azonnal egy sztori közepe, de azért ne aludjuk már át… A vége viszont mind a kettőnek érdekes(ke) volt, de nem győzött meg. Viszont arra elég volt, hogy fent tartsa az érdeklődésem. Így kell kevés energiával nézőket szerezni.

A 3. rész szintén nem fogott meg, a 4. felb*szott az idegesítő kis kliséivel. Az 5. viszont már oda tette magát. Viszont úgy érzem a 7. résznél indult be igazán a történt. A 8-9.-nél úgy éreztem sejtem mi lesz a vége spoiler A 11. részben pedig kiderült, hogy nagyjából igazam lett. Végülis az alap feltevés egyezik spoiler csak a mikéntje volt a kérdéses.

Így a 13. részt is látva, úgy gondolom, igen is érdemlünk valami magyarázatot. Nem tudom, mennyi bőrt lehet még lehúzni erről a témáról, mert szerintem sokat nem. De azért kb 8 rész szerintem még belefér. Főleg, ha még mindig ilyen 25 percesek lesznek.

Bár, személy szerint nekem valamit jelent az, hogy a BBC leadta és 2019-ben nem jött ki az új évad (2020-at hagyjuk ott a Covid a magyarázat mindenre is) de ugye ha 2018 volt az első évad akkor a 2019 lett volna a 2. évadé. Főleg ha ilyen rövidek a részek…

Na mindegy. Ha jön a 2. évad tuti megnézem. Viszont hogy harmadik kell-e… Azt már nem mondom biztosra.

A második évad kicsit fura lett és őszintén nem erre számítottam. Nagyon nem. Viszont, mivel rövid, könnyen fogyasztható évad volt, egyben le tudtam darálni és tetszett. Feljebb is dobtam a csillagokat.

Viszont, szerintem szépen le lett zárva és nem tudom, kell-e harmadik évad… Ha nagyon folytatni akarják inkább spinoffot kéne csinálni, de ezt ha folytatják az szerintem csak minőségi romlás lehet…

2 hozzászólás
julcseee

1. évad: Én erről a sorozatról eddig miért nem hallottam, és miért nem láttam?
Imádtam. Rövid 25 perces részek, de hiába, mert folyamatosan nézni kell tovább :D
Rejtélyek, misztikumok, tini dráma. Engem már az első rész is teljesen meggyőzött, pedig akkor még tényleg inkább a tini problémákon volt a fő hangsúly, és nem a misztikus szálon. De utána beindulnak az események. Egy elhagyatott szigeten játszódik a történet, ahol egy csapat tini táborozik elvágva teljesen a külvilágtól. A szokásos tini problémákon kívül, hogy ki legyen a bálkirálynő, ki szerzi meg a jó pasit, ,stb. Különböző rejtélyek is jönnek a képbe, megmagyarázhatatlan , fura dolgok. A végére azért szinte mindenre választ kapunk, szinte. De én azért remélem jön a második évad, a vége nagyon erre felé hajaz :)

2. évad:
Nos, az első évad után már nagy elvárással ültem neki, sajnos a szintet nem tudta hozni, de ezt is nagyjából két nap alatt lezavartam, pláne hogy fele annyi rész volt. Dev karakterének kicserélése fura volt, de gondolom nem vállalta már a színész. Itt már eltelik elég sok idő az előző évad vége óta, folytatódik a szigeten a történet. Spoiler nélkül nehéz bármi többet írni, de a második évad nálam nagyjából 6 csillagot ér. És persze a vége alapján lesz 3. évad… :)

Zzsófi

Annak ellenére, hogy vannak benne kisebb-nagyobb logikai hibák, valamint hogy kitaláltam a nagy “csavart”, szerintem egy rendkívül élvezhető, kicsit paranormális tini dráma. A hangulatát talán a The Societyhez, vagy akár a The 100-hoz tudnám hasonlítani. Nagyon remélem, hogy kapunk egy második évadot, mert a vége felé már tényleg hihetetlen izgalmas az egész, alig bírtam megállni, hogy ne egyben daráljam le, éjszaka.
Még annyit fűznék hozzá, hogy ha az első 1-2 rész nem tetszik, ne add fel, még a harmadikat is próbáld meg. Ha az sem, akkor nem a Te sorozatod.
Ajánlom. :)

Update:
A 2. évad sem volt rossz, bár az első szintjét nem éri el, de őszintén szerintem kihoztak belőle mindent, amit lehetett. A részek megnézése előtt nem is számítottam sokkal többre.
Az, hogy a Dev-et játszó színészt lecserélték nagyon sajnáltam és szerintem nem volt túl jó színész ez az új srác… de annak örültem, hogy a cast nagy része visszatért.
Annak ellenére, hogy szívesen nézném tovább a felborított életű táborozók történetét, szerintem ebből már nem tudnának élvezhető 3. évadot csinálni… de meglátjuk. :))
7 csillag

Dombi_Petra 

A történet elején azt hittem, egy unalmas, szokásos film lesz, a tipikus csajos drámázással, semmi izgalommal. Azonban tévedtem. Izgalmas – jó, nem mondom, hogy kiszámíthatatlan- kis sorozatnak bizonyult. Tetszettek a rejtélyek a tábor, ill. Amber körül.
Örülnék, ha folytatnák a sorozatot, a záró évad után epekedem a folytatásért :)

Éjszaka_leánya

Oké én ezt nagyon szeretem. Mindig is meg akartam nézni de csak most hétvégén jutottam el odáig egy barátnőm ajánlása miatt… A cselekmény az első évadban nagyon tetszett igazán meg van a hangulata, izgalmas volt. Amber nagyon irritált de Mia sem volt jobb. Alex és Petal lett a kedvencem egyértelműen.

A második évadnak teljesen más vibe-ja van mint az elsőnek. Tetszett ez is de azért az első bőven jobb volt. Viszont a másodikon sírtam. Nagyon örülök hogy Sziromék újra egymásra találtak jézusom. Valamint még egy kis spoileres megjegyzés spoiler.
Ez az évad zavarosabb volt de a végén sírtam :(
Luka-t viszont nagyon megszerettem Sziromék után ő a kedvencem. Valamint Midge-t is bírom de a befejezése nagyon szomorú lett

Viszont afelett nem tudtam elmenni, hogy Dev-et egy másik színész játszotta a második évadban. Nem tudom miért de ez engem nagyon zavart teljesen felkavarta itt a dolgokat…

Szoszi

wow miert nem lattam en ezt eddig? hat ez nagyon jo volt, mondjuk sokszor kurvara idegesito volt Amber. kivancsi vagyok a folytatasra.

Faythe

Az első pár rész kritikán aluli volt, azt hittem, hogy valami béna tini drámába csöppentem. Állati idegesítő volt mindenki. De aztán az első évad végére beindultak az események. A második évad talán már nem volt annyira jó, mint az első vége, de még ígyis izgi volt. Azt nem tudom, hogy tényleg szükség van-e egy harmadik évadra. Bőrlehúzásnak érződik.

Beka12

Szerintem nagyon érdekes volt ez a sorozat. Kikapcsoló és izgalmas. Vannak benne kissebb logikai problémák, de megadta azt amire vágytam, és még izgulni is volt időm:) Tetszett, hogy nem egy részben próblátak elmondani egy egész sztorit, hagytak időt amíg kibontakozik a történet. A szereplők nem egyből találtak rá a helyes megoldásra ami emberibbé tette őket, vamint, hogy egyik karakter sem volt tökéletes mindegyiknek voltak hibái, amik bele is épültek a cselekménybe. A vége hát hogy is mondjam felháborító, hogy így lezárnak egy évadot, és ennyi évig megvárakoztatják a nézőket. Én alig várom a következő évadot. Szerintem nézzétek meg, mert nagyon jó kis sorozat. Nem is értem miért nincs az egekbe hypolva.

Szabina_7

Kicsit butyutának tűnt az egész. De mégis lekötött annyira, hogy egy fél nap alatt megnézzem az egészet.
Az első évad még egész érdekes volt, a második viszont elment egy fura irányba.


Népszerű idézetek

Shine

Mia: Now you live. The same messy, imperfect life as the rest of us.

2. évad 8. rész – Hogy önmagunk lehessünk
UViki 

Néha szeretném elfelejteni, hogy ki voltam, de emlékek kísértenek.


Hasonló filmek címkék alapján