Kedvencelte 11

Várólistára tette 55


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Az 1. és 2. rész nem igazán győzött meg. Tudom, hogy nem ugrohatunk azonnal egy sztori közepe, de azért ne aludjuk már át… A vége viszont mind a kettőnek érdekes(ke) volt, de nem győzött meg. Viszont arra elég volt, hogy fent tartsa az érdeklődésem. Így kell kevés energiával nézőket szerezni.

A 3. rész szintén nem fogott meg, a 4. felb*szott az idegesítő kis kliséivel. Az 5. viszont már oda tette magát. Viszont úgy érzem a 7. résznél indult be igazán a történt. A 8-9.-nél úgy éreztem sejtem mi lesz a vége spoiler A 11. részben pedig kiderült, hogy nagyjából igazam lett. Végülis az alap feltevés egyezik spoiler csak a mikéntje volt a kérdéses.

Így a 13. részt is látva, úgy gondolom, igen is érdemlünk valami magyarázatot. Nem tudom, mennyi bőrt lehet még lehúzni erről a témáról, mert szerintem sokat nem. De azért kb 8 rész szerintem még belefér. Főleg, ha még mindig ilyen 25 percesek lesznek.

Bár, személy szerint nekem valamit jelent az, hogy a BBC leadta és 2019-ben nem jött ki az új évad (2020-at hagyjuk ott a Covid a magyarázat mindenre is) de ugye ha 2018 volt az első évad akkor a 2019 lett volna a 2. évadé. Főleg ha ilyen rövidek a részek…

Na mindegy. Ha jön a 2. évad tuti megnézem. Viszont hogy harmadik kell-e… Azt már nem mondom biztosra.

A második évad kicsit fura lett és őszintén nem erre számítottam. Nagyon nem. Viszont, mivel rövid, könnyen fogyasztható évad volt, egyben le tudtam darálni és tetszett. Feljebb is dobtam a csillagokat.

Viszont, szerintem szépen le lett zárva és nem tudom, kell-e harmadik évad… Ha nagyon folytatni akarják inkább spinoffot kéne csinálni, de ezt ha folytatják az szerintem csak minőségi romlás lehet…

2 hozzászólás
julcseee 

1. évad: Én erről a sorozatról eddig miért nem hallottam, és miért nem láttam?
Imádtam. Rövid 25 perces részek, de hiába, mert folyamatosan nézni kell tovább :D
Rejtélyek, misztikumok, tini dráma. Engem már az első rész is teljesen meggyőzött, pedig akkor még tényleg inkább a tini problémákon volt a fő hangsúly, és nem a misztikus szálon. De utána beindulnak az események. Egy elhagyatott szigeten játszódik a történet, ahol egy csapat tini táborozik elvágva teljesen a külvilágtól. A szokásos tini problémákon kívül, hogy ki legyen a bálkirálynő, ki szerzi meg a jó pasit, ,stb. Különböző rejtélyek is jönnek a képbe, megmagyarázhatatlan , fura dolgok. A végére azért szinte mindenre választ kapunk, szinte. De én azért remélem jön a második évad, a vége nagyon erre felé hajaz :)

2. évad:
Nos, az első évad után már nagy elvárással ültem neki, sajnos a szintet nem tudta hozni, de ezt is nagyjából két nap alatt lezavartam, pláne hogy fele annyi rész volt. Dev karakterének kicserélése fura volt, de gondolom nem vállalta már a színész. Itt már eltelik elég sok idő az előző évad vége óta, folytatódik a szigeten a történet. Spoiler nélkül nehéz bármi többet írni, de a második évad nálam nagyjából 6 csillagot ér. És persze a vége alapján lesz 3. évad… :)

Zzsófi

Annak ellenére, hogy vannak benne kisebb-nagyobb logikai hibák, valamint hogy kitaláltam a nagy “csavart”, szerintem egy rendkívül élvezhető, kicsit paranormális tini dráma. A hangulatát talán a The Societyhez, vagy akár a The 100-hoz tudnám hasonlítani. Nagyon remélem, hogy kapunk egy második évadot, mert a vége felé már tényleg hihetetlen izgalmas az egész, alig bírtam megállni, hogy ne egyben daráljam le, éjszaka.
Még annyit fűznék hozzá, hogy ha az első 1-2 rész nem tetszik, ne add fel, még a harmadikat is próbáld meg. Ha az sem, akkor nem a Te sorozatod.
Ajánlom. :)

Update:
A 2. évad sem volt rossz, bár az első szintjét nem éri el, de őszintén szerintem kihoztak belőle mindent, amit lehetett. A részek megnézése előtt nem is számítottam sokkal többre.
Az, hogy a Dev-et játszó színészt lecserélték nagyon sajnáltam és szerintem nem volt túl jó színész ez az új srác… de annak örültem, hogy a cast nagy része visszatért.
Annak ellenére, hogy szívesen nézném tovább a felborított életű táborozók történetét, szerintem ebből már nem tudnának élvezhető 3. évadot csinálni… de meglátjuk. :))
7 csillag

Dombi_Petra 

A történet elején azt hittem, egy unalmas, szokásos film lesz, a tipikus csajos drámázással, semmi izgalommal. Azonban tévedtem. Izgalmas – jó, nem mondom, hogy kiszámíthatatlan- kis sorozatnak bizonyult. Tetszettek a rejtélyek a tábor, ill. Amber körül.
Örülnék, ha folytatnák a sorozatot, a záró évad után epekedem a folytatásért :)

Éjszaka_leánya

Oké én ezt nagyon szeretem. Mindig is meg akartam nézni de csak most hétvégén jutottam el odáig egy barátnőm ajánlása miatt… A cselekmény az első évadban nagyon tetszett igazán meg van a hangulata, izgalmas volt. Amber nagyon irritált de Mia sem volt jobb. Alex és Petal lett a kedvencem egyértelműen.

A második évadnak teljesen más vibe-ja van mint az elsőnek. Tetszett ez is de azért az első bőven jobb volt. Viszont a másodikon sírtam. Nagyon örülök hogy Sziromék újra egymásra találtak jézusom. Valamint még egy kis spoileres megjegyzés spoiler.
Ez az évad zavarosabb volt de a végén sírtam :(
Luka-t viszont nagyon megszerettem Sziromék után ő a kedvencem. Valamint Midge-t is bírom de a befejezése nagyon szomorú lett

Viszont afelett nem tudtam elmenni, hogy Dev-et egy másik színész játszotta a második évadban. Nem tudom miért de ez engem nagyon zavart teljesen felkavarta itt a dolgokat…

Szoszi

wow miert nem lattam en ezt eddig? hat ez nagyon jo volt, mondjuk sokszor kurvara idegesito volt Amber. kivancsi vagyok a folytatasra.

Faythe 

Az első pár rész kritikán aluli volt, azt hittem, hogy valami béna tini drámába csöppentem. Állati idegesítő volt mindenki. De aztán az első évad végére beindultak az események. A második évad talán már nem volt annyira jó, mint az első vége, de még ígyis izgi volt. Azt nem tudom, hogy tényleg szükség van-e egy harmadik évadra. Bőrlehúzásnak érződik.

Beka12

Szerintem nagyon érdekes volt ez a sorozat. Kikapcsoló és izgalmas. Vannak benne kissebb logikai problémák, de megadta azt amire vágytam, és még izgulni is volt időm:) Tetszett, hogy nem egy részben próblátak elmondani egy egész sztorit, hagytak időt amíg kibontakozik a történet. A szereplők nem egyből találtak rá a helyes megoldásra ami emberibbé tette őket, vamint, hogy egyik karakter sem volt tökéletes mindegyiknek voltak hibái, amik bele is épültek a cselekménybe. A vége hát hogy is mondjam felháborító, hogy így lezárnak egy évadot, és ennyi évig megvárakoztatják a nézőket. Én alig várom a következő évadot. Szerintem nézzétek meg, mert nagyon jó kis sorozat. Nem is értem miért nincs az egekbe hypolva.

Szabina_7 

Kicsit butyutának tűnt az egész. De mégis lekötött annyira, hogy egy fél nap alatt megnézzem az egészet.
Az első évad még egész érdekes volt, a második viszont elment egy fura irányba.


Népszerű idézetek

Shine

Mia: Now you live. The same messy, imperfect life as the rest of us.

2. évad 8. rész – Hogy önmagunk lehessünk
UViki 

Néha szeretném elfelejteni, hogy ki voltam, de emlékek kísértenek.


Hasonló filmek címkék alapján