Az a hülye szív (2017) 120

This Crazy Heart · Dieses bescheuerte Herz
104' · német · dráma, vígjáték 16

Bár Lennynek megvan mindene, mégsem boldog. Apja, a sikeres kardiológus, elég pénzt biztosít számára, hogy 30 évesen is csak egy dolga legyen, élvezze az életet. Őt viszont kínozza a kérdés, mi értelme mindennek. Lenny helyzete azonban gyökeresen megváltozik egy napon.

magyar

Képek 7

Szereposztás

Elyas M'BarekLenny Reinhard
Philip SchwarzDavid Müller
Nadine WrietzBetty Müller
Uwe PreussDr. Reinhard
Lisa BitterDr. Julia Mann
Jürgen TonkelHerr Petry
Bruno SauterKellner Bruno
Karin ThalerAstrid

Kedvencelte 41

Várólistára tette 176


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Nekem tetszett, szórakoztató volt, és néha egészen vicces poénok, és párbeszéd voltak, az egész sztori nagyon tetszett. :-) Elyas M'Barek-et annyira bírom, olyan vicces, és jó humora van ennek a pasinak. :) Philip Schwarz-t is bírtam, tök cuki srác, és annyira jó összhangban voltak ők ketten. :-D Nagyon szerethetőek voltak. Még az anyát alakító színésznőt is megkedveltem. :) spoiler A dráma, és a komor hangulata ellenére, igazán szerethető volt, aranyos egy film, szeretem az igaz történeteket, és ezt is jó volt látni.

2 hozzászólás
MrsCumberbatch 

Nos, kevésbé volt szomorú, mint hittem de a poénok elegek voltak. Nem volt benne annyi durva, de nem vették gyerekesre se a figurát. Sokat nevettem, őszinte és aranyos film volt, de azért a végén az én könnyeim is megeredtek. Bár, ezen a Halleluja szám is sokat dobott, de na. Nagyon szép film, tudom ajánlani lényegében mindenkinek. :))

Coralie 

Csodálatos film! Teljesen megérte a mozijegy árát, nézzétek meg! :)
Elyas M'Barek jól hozza ezt a laza, vicces-komoly figurát (de ezt már megszokhattuk tőle), és remek párost alkotnak a Davidet alakító ifjú színésszel. Sokszor nevettünk rajta, a poénok életszerűek, nem erőltetettek. Egy-két jelenetnél legördült pár könnycsepp is. A hangulata nagyon átjött és a témája is elgondolkodtató. Nézőként önkéntelenül is eszünkbe jut a saját életünk, hogy mennyire természetesnek veszünk olyan dolgokat, amikről mások csak álmodozhatnak. Kellemes élmény volt, ráadásul igaz történet.

Kemiviki 

Milyen érdekes belegondolni, hogy másoknak milyen hatalmas élmény az ami számunkra teljesen hétköznapi dolog.
Elgondolkodtató, szívszorító film. A két főszereplő párosa nagyon jó volt.

silentscream 

Szívmelengető film volt. Eredetileg Elyas miatt kezdtem el, mondjuk ettől függetlenül is érdekelt. Úgy tűnik valahogy „ráragadtak” az ilyen kicsapongó életet élő karakterek. Mondjuk azért itt elég szép jellemfejlődésen megy keresztül. A kissrácot még nem láttam más szerepben, de itt nagyon aranyos volt, illetve jókat nevettem az arcjátékán. :D Örülök, hogy nem lett „sad end” a vége. :)

eve58 

Ez a film számomra a tökéletes kikapcsolódás! Finom érzékkel van adagolva benne a humor és a megható, szívhez szóló elemek. A főszereplő léha csibész stiklijein jót derültem, de épp ezért volt felemelő látni ahogy fokozatosan megváltozik javára, megszelidül.
Száz szónak is egy a vége: imádtam!
Az meg csak hab a tortán, hogy igaz sztori az alapja :)

andy332488

Szép film! Szomorúbbra számítottam, de örültem,hogy nem annyira az! Számomra kellő egyensúlyban vannak benne drámai illetve vígjáték elemek. A vége nagyon megható, és hát a Hallelujah c. dalt nagyon szeretem, szóval az úgy nagyon megfogott.

Tori_Kagome 

Nagyon szép film volt. Bár dráma és vígjáték is, egyik irányba sem fordult túlságosan, tökéletes elegyet alkotott. A két főszereplő párosa egyszerűen remek, jó volt látni, ahogy összebarátkoznak. És azt is, ahogy Lenny segít megvalósítani David céljait.
És az is tetszett, hogy spoiler
Nem egy világmegváltó film a műfajában, de megéri tenni vele egy próbát. Megvan a maga bája.

Fremy18 

Nagyon tetszett. Szuper film volt. Örülök, hogy megtudtam nézni
Elyas M'Barek pedig minden percet megért eddig. Nagyon jó színész. Remélem még több ilyen csodás filmben fog játszani.

Chris90 

Bakancslista és Csillagainkban a hiba sokadik feldolgozása, összemixelve (hogy a valós történet ebből mennyi, azt ki tudja), de ennek ellenére jó kis film ez. Engem a kissrác kicsit idegesített, néhol túl tolta, de a drámai részekben erős volt. Elyas tulajdonképpen hozza a Fák jú, tanár úrban hozott figurát, elég sok a párhuzam a kettő között. (Vajon más szerepekben is van ennyire jó?) A befejezés kicsit eltér a szokásostól, és ez jót is tett a filmnek.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján