Az a hülye szív (2017) 59

This Crazy Heart · Dieses bescheuerte Herz
104' · német · dráma, vígjáték 16

Bár Lennynek megvan mindene, mégsem boldog. Apja, a sikeres kardiológus, elég pénzt biztosít számára, hogy 30 évesen is csak egy dolga legyen, élvezze az életet. Őt viszont kínozza a kérdés, mi értelme mindennek. Lenny helyzete azonban gyökeresen megváltozik egy napon.

magyar

Szereposztás

Elyas M'BarekLenny Reinhard
Philip SchwarzDavid Müller
Nadine WrietzBetty Müller
Uwe PreussDr. Reinhard
Hirdetés
Az a hülye szív (2017)
Forgatókönyvíró
Operatőr
Zeneszerző

Kedvencelte 21

Várólistára tette 157


Kiemelt értékelések

Coralie 

Csodálatos film! Teljesen megérte a mozijegy árát, nézzétek meg! :)
Elyas M'Barek jól hozza ezt a laza, vicces-komoly figurát (de ezt már megszokhattuk tőle), és remek párost alkotnak a Davidet alakító ifjú színésszel. Sokszor nevettünk rajta, a poénok életszerűek, nem erőltetettek. Egy-két jelenetnél legördült pár könnycsepp is. A hangulata nagyon átjött és a témája is elgondolkodtató. Nézőként önkéntelenül is eszünkbe jut a saját életünk, hogy mennyire természetesnek veszünk olyan dolgokat, amikről mások csak álmodozhatnak. Kellemes élmény volt, ráadásul igaz történet.

silentscream 

Szívmelengető film volt. Eredetileg Elyas miatt kezdtem el, mondjuk ettől függetlenül is érdekelt. Úgy tűnik valahogy „ráragadtak” az ilyen kicsapongó életet élő karakterek. Mondjuk azért itt elég szép jellemfejlődésen megy keresztül. A kissrácot még nem láttam más szerepben, de itt nagyon aranyos volt, illetve jókat nevettem az arcjátékán. :D Örülök, hogy nem lett „sad end” a vége. :)

Fremy18 

Nagyon tetszett. Szuper film volt. Örülök, hogy megtudtam nézni
Elyas M'Barek pedig minden percet megért eddig. Nagyon jó színész. Remélem még több ilyen csodás filmben fog játszani.

Chris90 

Bakancslista és Csillagainkban a hiba sokadik feldolgozása, összemixelve (hogy a valós történet ebből mennyi, azt ki tudja), de ennek ellenére jó kis film ez. Engem a kissrác kicsit idegesített, néhol túl tolta, de a drámai részekben erős volt. Elyas tulajdonképpen hozza a Fák jú, tanár úrban hozott figurát, elég sok a párhuzam a kettő között. (Vajon más szerepekben is van ennyire jó?) A befejezés kicsit eltér a szokásostól, és ez jót is tett a filmnek.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján