Az a hülye szív (2017) 19

This Crazy Heart · Dieses bescheuerte Herz
104' · német · dráma, vígjáték 16

Bár Lennynek megvan mindene, mégsem boldog. Apja, a sikeres kardiológus, elég pénzt biztosít számára, hogy 30 évesen is csak egy dolga legyen, élvezze az életet. Őt viszont kínozza a kérdés, mi értelme mindennek. Lenny helyzete azonban gyökeresen megváltozik egy napon.

magyar

Szereposztás

Elyas M'BarekLenny Reinhard
Philip SchwarzDavid Müller
Nadine WrietzBetty Müller
Uwe PreussDr. Reinhard
Hirdetés
Az a hülye szív (2017)
Forgatókönyvíró
Operatőr
Zeneszerző

Kedvencelte 9

Várólistára tette 148


Kiemelt értékelések

Coralie

Csodálatos film! Teljesen megérte a mozijegy árát, nézzétek meg! :)
Elyas M'Barek jól hozza ezt a laza, vicces-komoly figurát (de ezt már megszokhattuk tőle), és remek párost alkotnak a Davidet alakító ifjú színésszel. Sokszor nevettünk rajta, a poénok életszerűek, nem erőltetettek. Egy-két jelenetnél legördült pár könnycsepp is. A hangulata nagyon átjött és a témája is elgondolkodtató. Nézőként önkéntelenül is eszünkbe jut a saját életünk, hogy mennyire természetesnek veszünk olyan dolgokat, amikről mások csak álmodozhatnak. Kellemes élmény volt, ráadásul igaz történet.

silentscream 

Szívmelengető film volt. Eredetileg Elyas miatt kezdtem el, mondjuk ettől függetlenül is érdekelt. Úgy tűnik valahogy „ráragadtak” az ilyen kicsapongó életet élő karakterek. Mondjuk azért itt elég szép jellemfejlődésen megy keresztül. A kissrácot még nem láttam más szerepben, de itt nagyon aranyos volt, illetve jókat nevettem az arcjátékán. :D Örülök, hogy nem lett „sad end” a vége. :)


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján