Atomszőke (2017) 26

Atomic Blonde
115' · amerikai · akció, thriller, rejtély 18

Lorraine Broughtont, a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkosügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát.
A dögös… [tovább]

angol
magyar

Képek 4

Szereposztás

James McAvoyPercival
Charlize TheronLorraine Broughton
Toby JonesGray
Jóhannes Haukur JóhannessonYuri Bakhtin
James FaulknerC
Sofia BoutellaDelphine
Bill SkarsgårdMerkel
John GoodmanCIA ügynök
Roland MøllerBeckmentov
Árpa Attilahatárőr
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 119


Kiemelt értékelések

Törpilla 

Hát ez nagyon ütős volt. Bírtam a csajt, Charlize Theron jól tolta a szerepét. James McAvoy szintén bejött ez a gonosz macsó stílus. Nekem tetszett. izgalmas volt, jók voltak a zenék, a többi szereplő is klassz volt.

negike 

Nekem bejött ez a film. Mondjuk a sztori egy kicsit túlbonyolították, de ezt leszámítva tettszett a film! Az akciók jók voltak benne és be kell vallanom nagyon szép volt a kamera mozgás is. Jól hozták a 1980-as éveket, minden jól illet bele. A zenék is nagyon jók voltak. Szint úgy a szereplők is. Charlize Theron rettentő jó színésznő. és jól állt neki ez a kémes dolog. Ugyan úgy James Mcavoy-nak is. Nekem ez a film még többször nézős! :D

2 hozzászólás
Haspók 

Elfogult vagyok lehet, de én Charlize Theron filmet nem tudok lepontozni. Még sosem okozott csalódást. Mindegyik filmje, ha nem is remekmű ,de szórakoztató és még sosem láttam olyant, ami nem tetszett volna.
Igazi jó kis akciófilmhez volt kedvem ,s meg is kaptam azt, amire számítottam. Szerintem simán újból nézem majd egy nap . Megérdemli . Sőt mi több, meghozta a kedvemet a John Wick filmek előhozásáról a várólistámon. Azokat is már rég tervezem, de ezután a film után még jobban kívánom őket megnézni (persze ebben az is sokat segít, h Keanu játszik benne :P )

Bence21 

David Leitch megmutatta mire képes, ha ő irányít a rendezői székből, amiről részletes beszámolót írtam az oldalunkon. : http://filmdoboz.hol.es/…

Vladi

Ismét felültem a hypevonatra, és ismét fapados volt az út.

TejesMasni 

Nagyon tetszett ez a filmje is Charlize Theron-nak. Nagyon jól alakítja a karakterét. Izgalmas akció jelenetekben sincs hiány. És mellette még James McAvoy is jól hozza a sunyi kis kettős ügynököt.

Emese_Szalai 

A sztori kicsit túlbonyolított, de egyébként rendben van. Fantasztikus akciójelenetekben felcsendülő zenékkel hihetetlenül élvezetes volt!

alexakarola 

Bírtam a főszereplő csajt, szeretem az erős női karaktereket, a történet végig izgalmas volt az egész, szerencsére nem is volt kiszámítható, ami sok filmmel mostanság problémám, tele volt izgalommal és nem volt annyira klisés sem. Ami viszont zavar, hogy nem igazán értem az egész történetet, nem egyértelmű, hogy akkor most mi miért is volt úgy. Nagyon jó volt kicsit belelátni, hogy milyen is lehetett a hangulat ’89-ben a fal lebomlása előtt. Ez a 3-as metró volt vagy van egy ennyire hasonló metró máshol? :O spoiler

Zsófia 

A John Wick óta David Leitch minden filmjét úgy várom, mint a Húsvéti Nyuszit, így az Atomszőke is egyből a Várólistámon landolt. A film stílusa első osztályú. Ilyen ínyenc filmzene-válogatást már régen pipáltam, mint amit az Atomszőkébe sikerült belepakolni. A látványnak lesz ettől egy enyhe videoklipszerűsége, ami a sok neonfény, a sötét retro, és a háborúsan alternatív megközelítés miatt nagyon jól áll a filmnek. A szereplők egyéniségek és az akció-koreográfiák tényleg olyan különlegesek és újszerűek, ahogy a kritikusok hirdetik őket.

Ami hatalmas gyengesége az Atomszőkének, az a története. Képregényből készült, és én éreztem rajta azokat a képkockák közötti fehér sávokat, amiket a fantáziámnak kellett volna kitöltenem olvasás közben a két rajz között. Csakhogy ez mozgott. És nem olvasni kellett, hanem nézni. Ennek fényében a fehér oszlopocskákból unalmas állóképek lettek a vásznon, amik nem engedték haladni és pörögni az adaptációt. A súlyos történelmi téma is sokszor áldozatul esett a videoklipszerűségnek, ami lehet, hogy látványos, de megzavarta az érthetőséget. Szívfájdalom, de bármilyen kompakt és gyönyörűséges lett is a képi megvalósítás, összeségében unalomba fulladt a film a remek színész-gárda ellenére is.

kriszmanesz 

kiváló stílus, iszonyat jó filmzene, király akciójelenetek, neon és szürke látványvilág, laza-frankó karakterek… csak a történet gyenge. jó mozi, bár a 18-as karikát nem nagyon értem…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján