Atomszőke (2017) 83

Atomic Blonde
115' · amerikai · akció, thriller, rejtély 18

Lorraine Broughtont, a brit titkosszolgálat gyöngyszemét, az MI6 szexi és vad kémistennőjét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin titkosügynökök, köztük kettős ügynökök neve szerepel, és amire a KGB is feni a fogát.
A dögös… [tovább]

angol
magyar

Képek 4

Szereposztás

James McAvoyPercival
Charlize TheronLorraine Broughton
Toby JonesGray
Jóhannes Haukur JóhannessonYuri Bakhtin
James FaulknerC
Sofia BoutellaDelphine
Bill SkarsgårdMerkel
John GoodmanCIA ügynök
Roland MøllerBeckmentov
Árpa Attilahatárőr
Hirdetés

Kedvencelte 6

Várólistára tette 129


Kiemelt értékelések

Törpilla 

Hát ez nagyon ütős volt. Bírtam a csajt, Charlize Theron jól tolta a szerepét. James McAvoy szintén bejött ez a gonosz macsó stílus. Nekem tetszett. izgalmas volt, jók voltak a zenék, a többi szereplő is klassz volt.

negike 

Nekem bejött ez a film. Mondjuk a sztori egy kicsit túlbonyolították, de ezt leszámítva tettszett a film! Az akciók jók voltak benne és be kell vallanom nagyon szép volt a kamera mozgás is. Jól hozták a 1980-as éveket, minden jól illet bele. A zenék is nagyon jók voltak. Szint úgy a szereplők is. Charlize Theron rettentő jó színésznő. és jól állt neki ez a kémes dolog. Ugyan úgy James Mcavoy-nak is. Nekem ez a film még többször nézős! :D

2 hozzászólás
Haspók 

Elfogult vagyok lehet, de én Charlize Theron filmet nem tudok lepontozni. Még sosem okozott csalódást. Mindegyik filmje, ha nem is remekmű ,de szórakoztató és még sosem láttam olyant, ami nem tetszett volna.
Igazi jó kis akciófilmhez volt kedvem ,s meg is kaptam azt, amire számítottam. Szerintem simán újból nézem majd egy nap . Megérdemli . Sőt mi több, meghozta a kedvemet a John Wick filmek előhozásáról a várólistámon. Azokat is már rég tervezem, de ezután a film után még jobban kívánom őket megnézni (persze ebben az is sokat segít, h Keanu játszik benne :P )

Bence21 

David Leitch megmutatta mire képes, ha ő irányít a rendezői székből, amiről részletes beszámolót írtam az oldalunkon. : http://filmdoboz.hol.es/…

Vladi

Ismét felültem a hypevonatra, és ismét fapados volt az út.

Zsófia 

A John Wick óta David Leitch minden filmjét úgy várom, mint a Húsvéti Nyuszit, így az Atomszőke is egyből a Várólistámon landolt. A film stílusa első osztályú. Ilyen ínyenc filmzene-válogatást már régen pipáltam. A látványnak lesz ettől egy enyhe videoklipszerűsége, ami a sok neonfény, a sötét retro, és a háborúsan alternatív megközelítés miatt nagyon jól áll a filmnek. A szereplők egyéniségek és az akció-koreográfiák tényleg olyan különlegesek és újszerűek, ahogy a kritikusok hirdetik őket.

Ami hatalmas gyengesége az Atomszőkének, az a története. Képregényből készült, és én éreztem rajta azokat a képkockák közötti fehér sávokat, amiket a fantáziámnak kellett volna kitöltenie. Csakhogy ez mozgott. Nem olvasni kellett, hanem nézni. Ennek fényében a fehér oszlopocskákból unalmas állóképek lettek a vásznon, amik nem engedték haladni és pörögni az adaptációt. A súlyos történelmi téma is sokszor áldozatul esett a videoklipszerűségnek, ami lehet, hogy látványos, de megzavarta az érthetőséget. Szívfájdalom, de bármilyen kompakt és gyönyörűséges lett is a képi megvalósítás, összeségében unalomba fulladt a film a remek színész-gárda ellenére is.

Little_Monster 

A Mad Max óta tudjuk, hogy Charlize Theronnak jól állnak a kemény szerepek. Pont emiatt vártam nagyon ezt a filmet. Sokat olvastam róla, és tudom, hogy a színésznő nem csak a filmben ilyen tökös, de a legtöbb jelenetet kaszkadőr nélkül csinálta. Ezért nagyon tisztelem és csak visszafogottan nyilatkozom a filmről. A zene jó volt, nagyon. Az akciójelenetek lekötöttek, volt közülük egy, amelyik technikailag annyira tetszett, hogy még párszor simán megérné lassítva is megnézni. A Sofia Boutellaval közös jelenetek se voltak rosszak, nyilván. És itt vége is a pozitívumoknak, ugyanis ez történik, mikor egy kaszkadőr filmet rendez: történet, kohézió, karakterfejlődés, dialógusok, ezek mind hiányoztak, de készültek ennél sokkal rosszabb filmek is már, úgyhogy a girlpower jegyében szemet hunyok mindezek felett. Az ötlet és a kezdeményezés nagyon jó, még több akciófilmet női főszereplőkkel, mert az elv kiváló, az akció megvalósítása szintén, már csak működő történetbe kéne ágyazni az egészet, és egy szavam sem lenne.

Mesemondo

Elég korrektül össze lett rakva; tökéletes női James Bond. Volt benne egy zseniális bunyó, meg több kisebb is, meg jó színészek, meg ladák és trabantok. A közepén leült egy kissé, de épp amikor unni kezdtük, megint felkapta a tempót. Szépen volt világítva, remek a soundtrackje! Megérte megnézni.

TejesMasni 

Nagyon tetszett ez a filmje is Charlize Theron-nak. Nagyon jól alakítja a karakterét. Izgalmas akció jelenetekben sincs hiány. És mellette még James McAvoy is jól hozza a sunyi kis kettős ügynököt.


Népszerű idézetek

jancsibohi 

– Guten Abend, Fräulein!
– Ma este nem beszélek németül.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján