John Wick: 3. felvonás – Parabellum (John Wick 3.) (2019) 26

John Wick: Chapter 3 - Parabellum
130' · akció, thriller, krimi 18

John Wick (Keanu Reeves), a rémkirály, a rettegett bérgyilkos még sosem volt ennyire szorult helyzetben. A világ összes gyilkosa őt akarja, méghozzá holtan. A befolyásos nemzetközi bérgyilkos szervezet, a Felső Kör ki akarja iktatni, mivel megszegte a legfőbb szabályt: a bűnözőknek menedéket… [tovább]

angol
magyar

Képek 17

Szereposztás

Keanu ReevesJohn Wick
Ian McShaneWinston
Halle BerrySofia
Lance ReddickCharon
Laurence FishburneThe Bowery King
Anjelica HustonAz igazgató
Mark DacascosZéró
Jerome FlynnBerrada
Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 128


Kiemelt értékelések

Tamás

Én a következő filmben egy pisztolyt nem adnék Wick kezébe, annyival érdekesebb, hogy hogyan öl meg valakit egy könyvvel, késekkel vagy lovakkal. Bármi volt nála, ki tudtak találni hozzá valami egyszerre megrázó és röhejes gyilkosságot. Az orosz balettiskola és a felsőbb kör is hasonlóan vagány infrastruktúra lett, mint az anno prezentált Continental hotel. Amit sajnáltam, hogy túl tömény volt az akció, és az első pár jelenettel annyira lesokkoltak, hogy utána már azt a végéig egyszer sem tudták űberelni. Ettől függetlenül az a nyúlfarknyi sztori ami van benne, nekem működött, és látni akarom, hogyan zárják le. De kicsit aggódom is, hogy mégis meddig akarják nyújtani, mert a folytatásokkal lassan szappanopera lesz, és nincs annyi érdekesség ezekben a pisztolyos koreográfiákban, hogy ennyi rókabőrt lehúzzanak róluk. John Wick lesz a következő Steven Seagal, ha így folytatják.

Rémálom 

Cuki kutyusok, véget nem érő, stílusos gyilkosságok és humor. Kell ennél több?

hashtagHetiMozi

Továbbra is piszok élvezetes, látványos és brutális, és szerintem egy John Wick filmnél ez az elsődleges. Jó lenne ha a sztoriban kevésbé ködösítenének, lehetett volna talán picit rövidebb is. Ennek ellenére csak ajánlani tudom, ha az eddigieket is szeretted.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján