Apádra ütök (Apádra ütök 1.) (2000) 347

Meet the Parents
108' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

0 díj · 1 jelölés

Greg Beckur fülig szerelmes barátnőjébe, Pambe, és kész rá, hogy feltegye a nagy kérdést. Amikor a lánykérést félbeszakítja egy telefon Pam húgától – aki közli, hogy férjhez megy –, Greg rájön, hogy Pamela kezéhez a lány apján, a félelmetes Jack Byrneson át vezet az út. Amikor New Yorkba utaznak… [tovább]

angol

Szereposztás

Robert De NiroJack Byrnes
Ben StillerGreg Focker
Teri PoloPam Byrnes
Blythe DannerDina Byrnes
Owen WilsonKevin Rawley
Nicole DeHuffDeborah Byrnes
Jon AbrahamsDenny Byrnes
James RebhornDr. Larry Banks
Tom McCarthyDr. Bob Banks
Phyllis GeorgeLinda Banks

Kedvencelte 42

Várólistára tette 48


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Nagyon szeretem ezt a filmet. Sokadjára is vicces és szórakoztató, alig várom, hogy a kedvenc poénjaimat újra halljam és lássam. Robert De Niro zseniális ebben a szerepben és Ben Stiller karaktere is kedvelhető. Mondjuk sokszor kifejezetten sajnáltam őt a tortúra miatt, amit átélt. Egyébként Malőr a legnagyobb figura.

Charityy 

Ez kifejezetten tetszett, nem volt olyan agyatlan mint a srácok többi filmje. Kicsit szélsöségesen mutatta be a házassági problémákat, de emiatt lett vicces és szerethetö.

Greylupus

„A bizalom köre”, a mai napig szállóige a barátaim körében.
Robert De Niro fergeteges volt benne!
Imádtam:)

Lilla99 

Nagyon szeretem. Bár ez Ben Stiller legtöbb filmjére igaz. Azt hiszem ez volt az, amit először láttam tőle, már egy jópár éve. Azóta nagyon sokszor újranéztem már. Szerintem vannak benne nagyon jó poénok. Bár néha már rossz látni Greg mennyire szenved és mennyire szerencsétlen. De szokás szerint minden jó, ha jó a vége. A témája alapvetően nagyon tetszik, hiszen valljuk be, mindenkinek meg kell szenvednie a párjának szüleivel. Na itt ez duplán elmondható. Vicces, többször megnézős egy film.

ParkYeonSeul 

„a bizalom köre” :D
De Niro nagyon nagy arc benne.:D
Jó film :)

Marcsi0603 

Ben Stiller és Robert De Niro fergeteges ebben a filmben. Sok ilyesféle film van, de nekem ez a kedvencem a leendő férj vs. menyasszony családja filmek közül. Vicces, rengeteg jó jelenettel, már sokszor láttam, de biztos, hogy még fogom is.

Sisyll

Általánosságban véve nem vagyok oda Ben Stillerért, meg a filmekért, amiben szerepel, de ez a film mindig megnevetett, amikor elcsípem a tévében. Bár hogy őszinte legyek ez leginkább De Niro érdeme… :)

eve58 

Az igazság az, hogy Ben Stillert nem nagyon bírom. Ezt a filmet leginkább De Niro miatt néztem meg annakidején. Viszont nem bántam meg, mert kellemes kis film, és kivételesen Ben sem annyira ripacs, mint az azelőtti filmjeiben.
Malőr, a cica nagyon szép – őt szerettem.

ChEebor 

Nem vagyok oda annyira Ben Stillerért, de ez a filmje jól sikerült. Az alapötlet pont megfelelően egyensúlyozik az abszurd őrület és az egészen köznapi közt, a humora harsány és kretén, de legfeljebb nagyon visszafogottan gusztustalan, a poénok pedig jók. Persze a két főszereplő együttes játéka kellett a sikerhez, de jól kiegészítették egymást, így ez is sikerült.

Little_Monster 

Azon kevés Ben Stiller filmek egyike, melyek nézhetők. Ehhez mondjuk egy DeNiro kaliberű színész is kellett. A történetben vannak túlzások, de az alapszituáció nagyon életszerű és ismerős. Ezért is szeretik ennyien, könnyű azonosulni vele, szinte mindenki volt már ilyen helyzetben, hogy annyira meg akart felelni valakinek, hogy közben bénázva pont az ellenkezőjét érte el. A Focker családnevet és az ebből adódó szóvicceket nem sikerült hibátlanul magyarra átültetni, de ennek ellenére szerethető, vicces történet, kategóriájában az egyik legjobban sikerült.


Folytatása

Összehasonlítás

Apádra ütök


Hasonló filmek címkék alapján