Anyád lehetnék (2007) 71

I Could Never Be Your Woman
97' · amerikai · romantikus, vígjáték 12

Rosie 40 éves egyedülálló anya Los Angelesben. Az élete nem egészen úgy alakult, ahogy tervezte. Volt férjének gyereke lesz egy fiatalabb nőtől, miközben a Rosie-val közös lányuk, Izzie serdülőkorba lép, és Dylan köti le minden figyelmét. Egy szép napon tehetséges ifjú színész, Adam Perl tűnik… [tovább]

Képek 10

Szereposztás

Michelle PfeifferRosie
Paul RuddAdam
Saoirse RonanIzzie
Stacey DashBrianna
Fred WillardMarty
Jon LovitzNathan
Sarah AlexanderJeannie
Yasmin PaigeMelanie
O.T. FagbenleSean
Iddo Goldbergrendező

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 4

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

Theana

Őrült és egyáltalán nem százas, de IMÁDOM!

christine

Romantikus füzet szagú, és az adott pillanatban pont erre volt szükségem, bár a cselekmény hagy maga után kivetnivalót. Egyszer nézős, könnyed, hamar lecsúszik.

alexakarola 

Nem tudom, ez egy nagyon furcsa film volt. :D Nem is tudom, hogy mennyire tetszett vagy sem, annyit mindenképpen pozitívumként értékelek, hogy teljesen jókedvem lett tőle. :) Illetve azt nagyon bírtam benne, hogy olyan nyílt kommunikáció volt benne, mind a lányával, mind pedig amikor Adam-mel vitatkoztak. Az viszont furcsa volt, hogy Adam kábé minden egyes mondatában poénkodott, ami már egy kicsit zavart, de közben meg valószínűleg nem is volt olyan rossz, mert kellett ahhoz, hogy ilyen hangvételű legyen a film.
Saoirse Ronan kis kicsi és cuki volt még. ^^ (nem mintha most már nem lenne aranyos, de máshogy :D) Michelle Pfeiffer pedig nagyon szép.

Kicsiboszi

A romantikus vígjátékok és a családi mozik bájos és intelligens keveréke. Vicces, elgondolkodtató, nem esik túlzásokba. Michelle Pfeiffer pedig még mindig gyönyörű.


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján