Ami nem öl meg – A tetovált lány visszatér (2018) 29

The Girl in the Spider's Web
117' · amerikai, angol, kanadai, német, svéd · dráma, thriller, krimi 16

Lisbeth Salander nem változott. A múltja nyomasztja, magányos, embergyűlölő és zseniális hacker. Úgy alakul, hogy ismét találkozik a bukott sztárújságíróval, Mikael Blomkvisttal, és ismét kénytelenek elviselni egymást: egy új ügyön dolgoznak együtt.
Lisbeth ezúttal egy autista kisfiún… [tovább]

angol
magyar

Képek 1

Szereposztás

Claire FoyLisbeth Salander
Keith StanfieldAlona Casales
Sylvia HoeksCamilla Salander
Sverrir GudnasonMikael Blomkvist
Cameron BrittonPlague
Christopher ConveryAugust Balder
Hirdetés

Várólistára tette 72


Kiemelt értékelések

eNNBeus 

A Ducati és a fekete autócsoda 10 csillag, a többi nem fogott meg.

brena

Nagyon lebilincselő volt! Észre se vettem,hogy lejárt a 2 ora:)

csokidani 

Nem volt rossz, de valahogy az alapfeszó hiányzott nekem. Néztem, néztem, de nem izgultam. Dramaturgia, az hiányzott nagyon.
De egyszer nézhető.

Sister

Hm… A könyv kimondottan kellemes meglepetés volt, de ez az adaptáció valahogy nem nyerte el a tetszésem. Kezdve ott, hogy a szereplők még véletlenül se ugyanazok, akik az első, amerikai változatban szerepeltek, ráadásul a történet is kicsit keszekuszára sikeredett. Nem valószínű, hogy újranézem, egyszer elég is volt. Mindenesetre még mindig magasan a svédek viszik a pálmát, förstås… Viszont az a csekély számú bevágás Stockholmról határozottan javított a helyzeten, úgy összességében nézve. :)

Dori08

Sokkal jobb volt, mint amire az olvasott értékelések alapján számítottam. Nem olvastam a könyvet, nem láttam korábban másik adaptációt sem, gondolom ezért is tetszhetett. Nem néztem volna meg egyébként, de a frissen vett laptopomon volt (jó minőségben, és hogy ne foglalja a helyet, törölni akartam), szóval esti kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelt.

a_girl92 

hát ez nagyon jó volt, nem tudom erről hogy sikerült moziban lemaradni… :D de nagyon tetszett végig lekötött, odafigyeltem, és csak 2x csináltam közben magamnak reklámot….:) úú nagyon tetszett <3


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján