Kedvencelte 3

Várólistára tette 43


Kiemelt értékelések

eNNBeus 

Na ezt én totálisan benyaltam, már 10 perc eltelte után behúzott a feeling.
Egyik kedvenc Smashing Pumpins számom, az 1979 jutott eszembe róla, amikor anno megláttam az MTV-n és azonnal elkezdtem vágyni arra a felszabadultságra, mikor fiatal vagy és nem foglalkozol semmivel de semmivel csak hogy történjenek veled a dolgok lesz ami lesz. Hibát hibára halmozva csak vigyen el az örvény magával. Na ez a film pontosan ugyanez. Az összes irgalmatlan hülyeség ellenére amiért giga nyaklevesek sorozatát kevertem volna le a csajnak….

csokidani 

Nagyon életérzés film.
Nagyon visz.
Az operatőri munka nagyon tetszett; egyedi.
Az egész filmnek van valami egyedi bája, hangulata.

sipiarpi 

„Életérzés film”. Szabadság, fiatalság, buli, szex, alkohol. Ez mind szép és jó, de nekem ez kevés – lehet én vagyok már öreg. Jó-jó azért van tartalom is, de két és félórában nekem már sok volt a naivitásból és a buliból. Tényleg én vagyok az öreg…

Mr_Catharsis91 

Magát a filmet kissé untam és a hangulata sem tudott annyira elkapni, mint ahogyan arra számítottam, de azért csak végigment. A filmmel kapcsolatos érdekességek jobban tetszettek, minthogy pl. gyakorlatilag az egész cast szinte teljesen ismeretlen arcokból állt, és hogy ez mennyire hitelessé tette az egészet. A sok improvizációról meg ne is beszéljünk.
Mégsem éreztem úgy át, nem tudom.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján