Kedvencelte 12

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem erre számítottam, meglepett. Nem sok jót halottam róla, azt gondoltam hogy elégé lapos lesz. De ehhez képest egy érdekes és aranyos mese volt.
A szülők valami rémesek, huu ők nagyon idegesítőek voltak. Hogy lehetnek ilyenek, undorító.
A gyerekek nagyon aranyosak voltak, nekem a két Barnaby volt a kedvencem, olyan kis aranyosak. Meg Ruth! :D
Örültem hogy ilyen jó vége lett, megérdemelték a gyerekek hogy spoiler. ^-^
https://i1.wp.com/thevideosuite.com/wp-content/uploads/…

Békacica

Ez egy borzasztó szomorú történet. Két embernek nem mondják el hogyan lesz a gyerek, és maguktól sem jönnek rá. Nem is csoda, már 4 gyerekük van, akik szintén nem értik mi történik. Sosem hittem volna, hogy ebből valaha film lehet.

A karakterek nagyon aranyosak, ez a kötős, fonalas dizájn nagyon ötletes, a narrátorcica is borzasztó cuki, a színek meg vibrálnak. Hát a vége elég furi, de legalább mindenki boldog.

MrsCumberbatch 

Háááát….

Inkább nézhető, mint vicces. És inkább kínos, mint kellemes….

Olyan, néheztően vicces de kínos mese. Van benne pár jó poén ez tény és a maga módján formabontó… De ekkora százalékkal jobb mesét vártam. Pedig százalék alapján nem ítélek… Ritkán teszem, akkor is rosszul, úgy látom… :/

Keikorca

Néha az volt az érzésem, mintha ez egy Wes Anderson film lenne (azt hiszem ez mindet elmond) csak valamiért átcsöppentünk az animáció világába.

zeana 

Bájos történet, különleges narrálás, gyönyörű rajz. Érdemes megnézni. :)

Éjszaka_leánya

Elég elborult a sztori de tetszett. Nem volt egy hosszú film… Vagyis inkäb úgy mondom: nem volt benne sok történés. De tetszett. Tim lett a kedvencem nagyon imádtam hogy ragaszkodott a Willoughby névhez. Jane-t is megkedveltem örülök hogy énekelt mert szép hangja van… A Barnaby-k furák voltak. Nagyon… Összességében lehet hogy újranézem majd valakivel, és most egy kis kikapcsolódásra pont jó volt…
Ja igen plusz az animációt és a bajszos dolgot imádom. Poor Tim :/

Ik4r0s

Az elsőre kicsit szokatlan karakterdizájnt hamar meg lehet szokni, és onnantól már sokkal élvezhetőbb lesz a film. Bevallom egy parányit csalódott vagyok, mert kicsit többet vártam a filmtől. Ez mondjuk lehetett volna egy nyakatekertebb sztori, ami tényleg merőben eltér a nagy átlagtól. Kicsit vegyesek az érzéseim, amik idővel valószínűleg majd csillapodnak és jobban ki kikristályosodnak a látottak, de egyelőre határozott ítéletet nem tudok a filmről mondani.

Az viszont így is bizonyos, hogy mindenképp megéri megnézni, tehát még véletlenül sem egy gyenge mesét kaptunk. Egyszerűen csak azon viaskodok magamban, hogy egy átlagos, vagy annál jobb mesét láttam. Gyerekeknek és lélekben fiatal felnőtteknek mindenképp ajánlom, mert másfél óráig totál kikapcsol.

A kritika itt folytatódik: https://akritizator.blog.hu/2020/04/23/hogyan_szabadulj…


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján