Kedvencelte 13

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

Szeszj 

Nem erre számítottam, meglepett. Nem sok jót halottam róla, azt gondoltam hogy elégé lapos lesz. De ehhez képest egy érdekes és aranyos mese volt.
A szülők valami rémesek, huu ők nagyon idegesítőek voltak. Hogy lehetnek ilyenek, undorító.
A gyerekek nagyon aranyosak voltak, nekem a két Barnaby volt a kedvencem, olyan kis aranyosak. Meg Ruth! :D
Örültem hogy ilyen jó vége lett, megérdemelték a gyerekek hogy spoiler. ^-^
https://i1.wp.com/thevideosuite.com/wp-content/uploads/…

Békacica 

Ez egy borzasztó szomorú történet. Két embernek nem mondják el hogyan lesz a gyerek, és maguktól sem jönnek rá. Nem is csoda, már 4 gyerekük van, akik szintén nem értik mi történik. Sosem hittem volna, hogy ebből valaha film lehet.

A karakterek nagyon aranyosak, ez a kötős, fonalas dizájn nagyon ötletes, a narrátorcica is borzasztó cuki, a színek meg vibrálnak. Hát a vége elég furi, de legalább mindenki boldog.

MrsCumberbatch 

Háááát….

Inkább nézhető, mint vicces. És inkább kínos, mint kellemes….

Olyan, néheztően vicces de kínos mese. Van benne pár jó poén ez tény és a maga módján formabontó… De ekkora százalékkal jobb mesét vártam. Pedig százalék alapján nem ítélek… Ritkán teszem, akkor is rosszul, úgy látom… :/

Pálma215

Szerintem én fordítva lehetek bekötve, vagy valamilyen módon eltorzított információk juthattak el hozzám. Ez a film nem volt rossz. Néha nagyon elborzadtam, hogy egy gyerekfilm hgy szólhat erről, így felnőtt fejjel ez nagyon durva, a sztori a körítés, a tervek, de hogy valamiért pont ezért nekem ez nagyon egyedire sikerült, volt egy szájíze a dolognak, furcsa, absztrakt. de szerintem működik.
A netflix, az HBO, a mozik, a nagy stúdiók öntik ránk a jobbnál jobb és színesebbnél színesebb alkotásokat, tömegével jön ránk a rengeteg animációsfilm, és én falom őket, de néha elveszek ebben a nagy rengetegben, és néha nagyon érzem, hogy nehéz újat mondani, nehéz valami egyedit letenni az asztalra, és nekem ez a film egy tényleg kirívó színfoltja lett ennek a palettának, valami ami tényleg érdekes és különleges, még akkor is, ha nem ez a szezon legjobb filmje.

zzzizzzi 

A macska dobozos poénja sajnos nem ér meg egy plussz pontot sem.

Ez a mese végtelenül káros!

Nem ajánlom senkinek. A gyerekbántalmazás és elhanyagolás ellen küzdeni kell, de ez a mese szörnyű. A legnagyobb hibái:
A gyerekek meg akarják ölni a szüleiket…
A gyámügy a főgonosz, amit soha nem szabad hívni, mert szétválasztják a testvéreket és mindenki gonosz a szervezetben…
A happy end… spoiler

Ha valaki gyermek bántalmazást (ami lehet lelki vagy testi) vagy elhanyagolást lát, azonnal jelentse a Családsegítőknek vagy a Gyámügynek. Telefonon, vagy internetről letölthető lapon tudtok jelentést tenni, akár névtelenül is. Ők utána járnak. Segítenek. Pszichológust és szakembereket kérhetnek a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt, hogy javítsanak a helyzeten. Legvégső esetben veszik el a gyerekeket és a testvérek szétválasztása sem dívik. Ennek ez a módja.

Andaxin 

Örülök, hogy az elhanyagoló (sőt, akár nárcisztikus) szülők által vezetett "család"ról úgy készítettek gyerekeknek szóló történetet, hogy a nézése alatt/után lehessen esélyük megérteni, mi folyik körülöttük otthon.

Keikorca

Néha az volt az érzésem, mintha ez egy Wes Anderson film lenne (azt hiszem ez mindet elmond) csak valamiért átcsöppentünk az animáció világába.

zeana 

Bájos történet, különleges narrálás, gyönyörű rajz. Érdemes megnézni. :)

Éjszaka_leánya

Elég elborult a sztori de tetszett. Nem volt egy hosszú film… Vagyis inkäb úgy mondom: nem volt benne sok történés. De tetszett. Tim lett a kedvencem nagyon imádtam hogy ragaszkodott a Willoughby névhez. Jane-t is megkedveltem örülök hogy énekelt mert szép hangja van… A Barnaby-k furák voltak. Nagyon… Összességében lehet hogy újranézem majd valakivel, és most egy kis kikapcsolódásra pont jó volt…
Ja igen plusz az animációt és a bajszos dolgot imádom. Poor Tim :/


Népszerű idézetek


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján