A Wall Street pillangói (2019) 253

Hustlers
107' · amerikai · dráma, vígjáték, krimi 16 !

0 díj · 1 jelölés

Nehéz ellenállni a pénz csábításának. Főleg akkor, ha azt szinte tálcán kínálják fel… Ramona New York egyik legmenőbb sztriptízbárjában dolgozik, ahol a Wall Street-i dúsgazdag bankárok naponta több százezer dollárt költenek el a szexi táncosokra. Töménytelen mennyiségű pénz cserél gazdát egy… [tovább]

angol
magyar

Képek 8

Szereposztás

Madeline BrewerDawn
Jennifer LopezRamona
Julia StilesElizabeth
Lili ReinhartAnnabelle
Keke PalmerMercedes
Constance WuDestiny
Cardi BDiamond
LizzoLiz
G-EazyDestiny barátja
Mette TowleyJustice

További szereplők

Kedvencelte 10

Várólistára tette 203


Kiemelt értékelések

Nihilchan 

Őszintén nem tudom megmondani, hogy mi hiányzik belőle, de ez a drámai vígjátékhoz hasonló, kicsit krimis történet nekem nagyon nem jött át. Konkrétan egy csomószor untam, hiába történt valami a képernyőn. Jennifer Lopez gyönyörű volt, mint mindig és simán elvitte a hátán az egész filmet. Constance Wu kedvelhető karaktert játszott, a többiek viszont gyakorlatilag kellékek voltak. Nem tudom eldönteni, hogy ennyi volt a történetben vagy csak a kivitelezés nem volt megfelelő. Nekem ez szimplán felejtős sztori.

Törpillaa 

Nem volt annyira rossz, szórakoztató, párszor még nevettem is rajta. JLO pedig jól nyomta, illet hozzá Ramona karaktere, de azért a többi csaj is jó volt, de leginkább ő vitte el a filmet. A sztori nem valami nagy durranás, látványos is, de egynek elment, a zenék jók voltak, és az a kiskutya nagyon cuki volt. :-)

alexakarola 

Jennifer Lopez. ♥ Nagyon szeretem, itt is jól alakított.
Volt benne egy-két jó kis 2000-es sláger is. :)
Nem tudom, hogy a téma (szerintem ez is biztos közrejátszik), a történetvezetés, kivitelezés, vagy mi miatt, de nem igazán fogott meg. J.Lo miatt akartam egyébként is megnézni, nagyjából miatta is maradtam, a másik főszereplőnk sem volt rossz, de semmi különös nekem. Kicsit néha unalmas volt.
Hm, a való életbeni büntetésükről nem tudom, hogy mit gondoljak. spoiler

mandu 

„Az egész világ egy sztriptízbár. Vannak, akik dobálják a pénzt és vannak, akik táncolnak.”

Nevra

Tele volt a terem. De én voltam az egyetlen akit jobban érdekelt a nachos mint a film, vagy az ahogy Jennifer a rúdon pörög.
A zenék jók voltak. A kiskutya cuki volt.
Most megpróbálok finoman fogalmazni.. Cardi B..ahogy kinézett az valami spoiler .
Többet nem rángatnak el ilyen filmre..

kiruu 

A film előtt pont beszélgettünk a barátnőmmel, hogy én nem nézek drámát. Nos, ezt megszívtam. Valahogy nem realizáltam, hogy ez egy dráma. Annyira JLO-ra koncentráltam, hogy ez az apróság elkerülte a figyelmem.
JLO csúcsformában van. Hátborzongatóan szexi, és ezt a szerepet abszolút ráöntötték. És ha én ezt gondolom (100% heteroként), nem tudom mit gondolhatnak a férfiak.
Szép történet lenne a barátságról, de ahhoz kevés. Ugyanúgy kevés ahhoz, hogy bemutassa a szexi táncos világ árny oldalát. Az egész egy megemlékezés, se eleje, se vége, hiányos. Unalmas, gyakran nem köt le. Erősen indít, aztán ellaposodik, már nem tud újat mutatni. A szálak kuszák, nehezen áll össze a kép. Hiányos is kicsit számomra, maradtak kérdéseim.
Szóval a táncok elképesztőek, Cardi B teljesen őrült, JLO csúcs, a soundtrack ütős, kicsit Burlesque-es, és elmélkedős a barátságról. Látványos, egyszer nézhető.

Katyesz 

Na igen, csak akkor tudom élvezni a mozit, ha úgy megyek, hogy nem tudom mit fogunk nézni. Szeretem a mellettem ülők reakcióit, mikor tudatosul bennük mire is ültünk be. :D Úgy kb. ennyi is maradt meg az egész filmből. :D

blackbeakwitch 

Számomra kellemes csalódás volt a film. Jennifer Lopez elképesztően néz ki ennyi idősen és nagyon jól állt neki ez a szerep, hátán vitte az egész filmet. Tetszett a filmbe, hogy olyan férfiaktól loptak, akiknek bőven volt pénzük és nem ártatlanoktól, bár a végére már kezdett elszaladni a ló velük. Destiny kedvelhető karakter volt, az egyetlen akinek az elejétől a végéig megmaradt a józan esze. Furcsa volt a Riverdale-es Lili Reinhartot ilyen szerepben látni, de egész jól állt neki. :D A negatívum a filmben az unalmas jelenetek és a játékidő kitöltése felesleges jelenetekkel, illetve semmi értelme nem volt Cardi B-t, Lizzo-t, Usher-t és G-Eazy-t beletenni a filmbe azért a pár percért, pláne, hogy Cardi kinézetétől sokszor a rosszullét kerülget.

MrsCumberbatch 

Amikor el kezdtem nézni, volt egy olyan érzésem, hogy ez csak egy férfiaknak szóló kis látványfilm lesz. Aztán kellemesen csalódtam. Ez a kis kicsalósdi nagyon bejött. Tetszett azért, hogy nem a kisemberekre ugranak rá, hanem attól 'lopnak' akinek amúgy is sok van és akik maguk is bűnösök valamilyen szinten. Tetszett az idősíkok között az ugrándozás, szerintem elég követhető is volt, nem vesztettem el egyszer sem a fonalat – valljuk be, ez elég kevés filmnek sikerül.

Mégis valami hiányzott. Megfogalmazni nem tudnám pontosan, hogy mi, de nem lett tökéletes. Ahhoz képest, hogy két órás sincs a film, mégis két és félnek éreztem a vontatott részek miatt.


Népszerű idézetek

Bogesxd 

Az egész ország egy sztriptízbár. Vannak, akik dobálják a pénzt, és vannak, akik táncolnak.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján