A válságstáb (2015) 54

Our Brand Is Crisis
108' · amerikai · dráma, vígjáték

David Gordon Green (Pineapple Express, Joe) drámájában Sandra Bullock (The Blind Side, Gravity) és Billy Bob Thornton (Sling Blade, Bad Santa) elméje csap össze. Mindketten kampánymenedzsert alakítanak, akik Bolíviában állnak a jelöltek mögé, tulajdonképpen egy nemzet sorsáért küzdenek.

angol

Szereposztás

Sandra Bullock'Calamity' Jane Bodine
Billy Bob ThorntonPat Candy
Joaquim de AlmeidaPedro Gallo
Anthony MackieBen
Ann DowdNell
Scoot McNairyBuckley
Zoe KazanLeBlanc
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 46


Kiemelt értékelések

Törpillaa 

Ez idáig nem igazán akartam megnézni ezt a filmet, és most, hogy végig néztem a tv-ben, cseppet sem bánom, hogy ez idáig nem tettem meg. Nem igazán szeretem a politikát, nem rajongók a hasonló filmekért, már vagy egy éve nem néztem híradót sem. Nem volt rossz ez a film, csak unalmas és vontatott, bár volt pár vicces jelenete Sandra Bullocknak. De ezenkívül nagyjából untam, már azon gondolkodtam mi a fenének nézem én ezt, és akkor jött az a spoiler, amin akkorát röhögtem. Őrült ez a nő, a filmbeli karaktere, ő volt az egyetlen szimpi szereplő a többi tök felesleges volt. :-D

Banditaa

Érdekes volt, manapság különösen aktuális a téma, amikor a manipuláció mindenhova beszivárog és ember legyen a talpán, aki képes kivonni magát a hatása alól. Sandra Bullockot szeretem, de ez a filmje biztos, hogy nincs ott a legjobbak közt. Azért nem bánom, hogy megnéztem, de egyszer elég volt.

6 hozzászólás
Monday

Nekem tetszett. Biztos, hogy nem mindenkinek „való”, de én imádom a politikai filmeket, az egész tanácsadó- válságkezelő- kampánymenedzser dolog nagyon bejön. Pat Candy volt benne amit nem tudtam megérteni és a megszólalásai se tetszettek.
Már csináltak belőle egy dokumentum filmet ezért nem is tudom megérteni, hogy miért olyan lett amilyen. Nem mondom, hogy vannak benne dokumentumfilmre jellemző dolgok, de nekem mégis valamiért azt a benyomást kelti.
És kedvenc lett az a jelenet amikor Jane a maszkban áll. Kedvem van megfesteni.

desertangelable 

Ebből egy nagyon nagy filmet akartak forgatni és nagyon ki akarták használni Sandra Bullock ismeretségét, de nagyon nem sikerült. Ne érdekelnek a szereplők, nem érdekel a történet és nem érdekel, hogy kivel mi történik. Hál Istennek, hogy nem moziban néztem, mert akkor bizonyára kijöttem volna róla. Bármennyire is szeretne a téma aktuális lenni, nagyon rosszul fogták meg. Találtak egy olyan szenátor jelöltet, akik akkor sem érdekelne ha az egyetlen szenátor lenne Amerikában és enne ellenére még drukkolnom is kell neki… Na én nem!

Marla_Singer

Szeretem a politikai témájú filmeket, minden adott is volt hozzá, de sajnos az utolsó 20 perc eléggé lehúzta az egészet. Mivel nem ismerem a dél amerikai politikai helyzetet, jó lett volna egy normális befejezés, hogy értsem is a történteket :/

adaline

Szeretem Sandra Bullock filmjeit, de ez nagyon unalmas volt.

Perly

Nem nagyon szeretem a politikai filmeket, de néha azért ilyeneket is illik nézni. Érdekes és tanulságos történet, bár néha voltak unalmas részei. A vége elgondolkodtató.
Egy valamit viszont nem igazán értek: miért van a vígjátékhoz is besorolva. Elismerem, van benne pár humoros jelenet, de ettől még nem lesz vígjáték. Na, mindegy…


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján