A titkos ajtó (2004) 9

The Door in the Floor
111' · amerikai · dráma 16

A sikeres gyermekkönyv-író, Ted Cole (Jeff Bridges) és szépséges felesége, Marion (Kim Basinger) a külső szemlélő számára a tökéletes álompárnak tűnik: gazdagok, és boldog házasságban élnek. A látszat azonban csal: a házaspár kapcsolata egy tragédia folytán megromlott, olyannyira elhidegültek… [tovább]

Képek 1

Szereposztás

Kim BasingerMarion Cole
Jeff BridgesTed Cole
Jon FosterEddie O'Hare
Elle FanningRuth Cole
Hirdetés

Kedvencelte 1

Várólistára tette 22


Kiemelt értékelések

Ascyra 

Úgy döntöttem, hogy alszom rá egyet, mert tegnap könnyek között telt a filmet követő néhány óra, és lehet, hogy instabilan nem hozom a formám, az írást tekintve :)
Nem csillapodott az az őrült szívszorító érzés – most is bármikor tudnék bőgni – eszembe vésődött néhány jelenet. Nem tudom elengedni, annyira megérintett ez a film. Hálát adok a SORS-nak, hogy velem nem történt hasonló szerencsétlenség (köszönöm!), de annyira átéreztem Marion és Ted fájdalmát, hogy sokként ért az egész.
Én ezt a filmet láttam már korábban, talán túl korán. Most már „komoly” felnőttként néztem újra – könnyek között, tátott szájjal. Jeff Bridges-t több, mint ötször jelölték Oscarra, egyet el is nyert, töredelmesen bevallom, nem is láttam a filmet, de ebben egyszerűen elképesztően hozza a szinte nihilista, kiégett és sérült figurát. Óriási sóhajok hagyták el a szám a film közben, annyira nehéz a szíve az embernek egy-egy ilyen kincs láttán.
Kim Basinger arca szeretkezés közben beleégett az agyam egy olyan szegletébe, ahol nincs delete option.
Kész vagyok. Nézzétek meg vagy inkább ne vagy nem tudom. :(

mvancsika 

Igényes családi dráma. Jeff Bridges játéka különösen tetszett, a történet is remek, de bennem sok kérdőjel maradt a film alapján. spoiler


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján