Kedvencelte 1

Várólistára tette 42


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Ritkán írok ilyet, mert nem nagyon szeretem megbántani a rajongókat, de: Nem bánom, hogy elkaszálták! Egyszerűen ezt nagyon elb*szták a készítők. Kb a 7-8. rész környékén kezdett igazán izgalmassá válni a dolgok. Olyan derültek ki akkor, amiket már rég tudni lehetett és mégis annyira elvárták, hogy fúdemeglepődjünk…. Hát nem jött össze. Nagyon nem. Alapból jó sorozat lett volna, de mint írtam, túl későn robbant a bomba… Lehet, hogy mindent a második évadra tettek fel és a második évad kb valami csoda lett volna… De ezt nem szabad csinálni.. Az első évadnak meg kell nyernie az embert, hogy várja a másodikat…

Na mindegy.

Nem bántam meg, hogy megnéztem, de újra nézve ez sem lesz.

Master_Miller

Az első rész után azt mondtam, inkább nézném, ahogy a festék szárad a falon. Ezen azért hozott feljebb egy keveset, de hatalmas középszer lett.

BlackXentric

Az első részek unalmasak voltak, de aztán beindult a történet. Az ikreket kifejezetten kedvelem. Igyekeztek fordulatokat tenni a történetbe, néhol ez sikerült is. Egy évad után nem vonok le hatalmas következtetést. Remélem a következő jobb lesz.


Hasonló filmek címkék alapján