Újságos lányok (2022–2022) 21

1988-ban a Halloween másnapja van, amikor négy fiatal barát véletlenül belebotlik egy intergalaktikus csatába, és megmagyarázhatatlan módon a 2019-es évbe kerül. Amikor szembesülnek felnőtt énjükkel, minden lány felfedezi saját erősségeit, miközben együtt próbálkoznak. hogy megtalálják a… [tovább]

angol
angol
angol

Képek 3

Szereposztás

Sofia RosinskyMac Coyle
Adina PorterPrioress
Quetta CarpenterNora Brandman
Marika EngelhardtMarika Engelhardt
Nate CorddryLarry
Camryn JonesTiffany Quilkin
Jodi KingsleySophie
Riley Lai NeletErin Tieng
Christopher ShyerOzzie Brandman
Rebecca SpenceAlice

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 80


Kiemelt értékelések

Chriss 

Az eleje után nem gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de mégis így alakult. Hasonlítják a Stranger Things-hez, de a hasonlóság a nyolcvanas években és a bicós tinikben ki is merül, ugyanis teljesen más irányt vesz a két sorozat. A „hellyel lefelé” helyett itt az időutazással gyűlik meg a baja a gyerekeknek, akik ebben az esetben lányok. A történetnek – bár döcögősen indult –, mégis sikerült felvennie a fonalat. A vége felé pedig izgalmassá is vált. A lezárás pedig második évadot sejtet. Ami el is készül remélhetőleg. A kissé idegborzoló Mac is egyre szimpatikusabbá vált. Eleinte kicsit erőltetettnek éreztem, aztán kiderült, hogy csak lázadó. A kedvencem K. J. Brandman volt. Én mindig fennakadok az időparadoxonokon, így próbáltam nem erre koncentrálni. Az idősebb és a fiatalabb ének találkozása okoz némi zűrzavart. A látvány nem a legszuperebb, de azért szépen helytáll, és a gyerekek is igyekeznek. Sok kérdés felmerül, és remélem, válaszok is fognak érkezni, mert ez így kissé lezáratlan és lóg a levegőben. Esély megadva… Hajrá!

Coralie 

Sajnos nem sikerült rájönnöm, hogy másoknak mi tetszik a sorozatban, pedig tényleg próbálkoztam. A régi tévés-matinés időkben készült ifjúsági sorozatokhoz tudnám hasonlítani, csak azóta már illene fejlődni, mert nagyon gyenge lábakon áll a történet. Igazából még a látványvilág sem erős, semmi olyan nincs benne, ami miatt jobbra tudnám értékelni. Önmagában az, hogy bedobják az időutazást, még nem elegendő ahhoz, hogy működjön az alapkoncepció. Ez így zagyva, kapkodós és értelmetlen.

SunflowerSz 

A téma nem tűnt rossznak, de nekem a sorozat kivitelezése nem mindig tetszett. Nem ismerem igazából a képregényt, szóval lehet, hogy annak a világát amúgy jól adta vissza, de nekem nem volt minden érthető benne. Ráadásul nem egy olyan alkalom volt, amikor a főbb szereplők viselkedése nagyon idegsítő volt számomra, de ugyanakkor valahol megértettem őket. Mindenesetre összegezve azt kell mondjam, hogy ennél többet és jobbat vártam azok után, hogy milyen kritikákat olvastam előzetesen. Egyébként abszolút Tiffany karaktere vitte el az egész sorozatot nekem, szóval most egy évad után ő a legszimpatikusabb. Remélem, hogyha lesz folytatás, akkor az ennél jobban fog tetszeni, mert mint írtam az alapötlet az tényleg jó és érdekes.

amnézia 

1. évad: Az időutazós témával nehéz nálam mellélőni, az első részt mégis olyan borzalmasnak tartottam, hogy azt hittem, ez is csalódás lesz. Szerencse, hogy adtam neki még egy esélyt, mert végül eléggé megnyert magának. A képregényt is beszereztem. Megkaptam benne azt, amint az Adam projektből hiányoltam. Nagy örömömre bőven volt hangsúly a múltbeli és a jövőbeli én egymáshoz való viszonyulásán. Vannak benne húsba-vágó részek (számomra legalábbis), dráma és mélység. Azt pedig mindig jó nézni, hogyan adaptálódnak a karakterek egy ismeretlen korszakhoz.
Mac személyében új kedvenc filmes karaktert avathattam. Remélem, majd visszautaznak 1992-be. Tudatában annak, mi fog vele történni, érdekes lenne látni, hogy ebben a helyzetben miként viszonyul egymáshoz a két énje.


Hasonló filmek címkék alapján