Kedvencelte 13

Várólistára tette 118


Kiemelt értékelések

ellamuci 

Nagyon cuki kis romantikus film. Tökéletes kikapcsolódás.

Zahra 

Iszonyatosan cuki filmecske, végig azon izgultam, hogy Harper és Charlie összejönnek e :D

kiruu

Végre, léteznek még cuki romantikus filmek. Nem okozott meglepetést, de nem is kellett, ez így volt jó.

christine

Nagyon aranyos, összetett romantikus film volt, a kémia megvolt a főszereplők között, de hiányoltam egy kis extrát a kapcsolatukból. Tetszett, szerintem többször nézős lesz.

Nikkincs

Nagyon cuki, jókat nevettem rajta, és imádtam a zenéjét, no meg a pizzás jelenetet :)

Kija

Főleg a nagy hypre miatt néztem meg a filmet és mondjuk nem volt valami nagy szám, de egynek pont elment. A főszereplőink aranyosak, jó volt köztük a kémia is, bár én örültem volna, ha a románcukon még dolgoztak volna a készítők, de a kialakuló barátságuk remek volt és tök realisztikusan lett megcsinálva. A filmben nekem leginkább az tetszett, ahogy bemutatta a 20-as éveik közepén járó emberek életét és problémáit, persze kiszínezésekkel, de jó volt látni egy olyan romkomot, ahol a főszereplők élete nincs még teljesen kitalálva, hanem még csak most alakulgat. Kristen és Rick is cukik voltak együtt, én nekik is drukkoltam, de Rick megérdemelte, amit kapott, a vele kapcsolatos csavarnak kicsit kegyetlen volt. Van egy-két remek megszólalás a filmben, amiken jót nevettem, a végső monológja a két főszereplőnek mondjuk nem tetszett, de így is tudom ajánlani a filmet. Egy könnyed délutánra tökéletes tud lenni és szerintem a romantikus filmeket kevésbé kedvelők is jól tudnak rajta szórakozni, bár nem kell nagy elvárásokkal neki ülni.

viky0222 

Ez nagyon aranyos volt, olyan igazi feel-good film. Nyilván eléggé kiszámítható volt, spoiler de nem is voltak olyan elvárásaim, hogy majd ez a film fogja megváltani a világot. A két főszereplő nagyon kedvelhető volt, a színészek is rendben voltak. spoiler Volt egy-két vicces része is, és ami még nálam plusz volt, hogy elég valós problémákat mutatott be, amikkel esetleg a 20-as éveiben járók is szembenéznek mondjuk a munkájuk kapcsán. Akár pályakezdőként, vagy akár úgy, hogy megragadtak egy pozícióban a jobban reménykedve, mint Harper is.
Nem mondanám kifejezetten emlékezetesnek, de engem nagyon jól kikapcsolt.

Sakara 

Mikor megjelent ez a film akkora hype volt körülötte, hogy azt mondtam ez nekem is látnom kell, de valahogy sosem tudtam rávenni magam arra, hogy leüljek és meg is nézzem. Egészen mostanáig.
Őszinte leszek, nekem ez a film egyáltalán nem tetszett. Jó elismerem vannak benne cuki jelenetek, de néhány apróságon kívül ezerszer láttam már a sztori főbb elemeit, és az egész annyira műre sikeredett a színészek szempontjából is, hogy egyszerűen alig vártam, hogy végre vége legyen. Zoey Deutch volt az egyetlen, akinek a játéka értékelhető volt valamilyen szinten, ő vitte az egész filmet a hátán, annak ellenére, hogy a karaktere elég kidolgozatlan volt. Igazából nem csak az övé, hanem minden más színészé is, a történetet meg inkább meg sem említem. Számomra ez a film nem sok vizet zavar, a felejtős kategória.

Imma 

Ez olyan, hogy közben teljesen odáig vagyok értük, de később azt kell tapasztalnom, hogy igazán sok nyomot nem hagyott bennem. Jók a főszereplők, vicces, édes film, semmi meglepő, de meglepően jó kikapcsolódás.


Népszerű idézetek

Charming

Harper: When my mom was my age, she had me. I've never even had a boyfriend.
Charlie: But you're like, a grown up.
Harper: Take that back.

Zahra 

Harper: Can you grow plants down here?
Tim: Oh, no. They just slowly die.

katy_swartz 

-When I was little, my grandmother , she used to say: „You like because, and you love despite." You like someone because all of their qualities, and you love someone despite some of their qualities.

Sizzy 

Dennis: Ő a fiúd?
Harper: Még csak az kéne!
Dennis: Akkor jó.

katy_swartz 

-What do they look like?
-One is a beautiful woman with dark hair,and a fierceness that's both scary and inspiring.
The other is a guy.

thrillersandteacups

When I was little, my grandmother, she used to say: „ You like because, and you love despite.” You like someone because of all of their qualities, and you love someone despite some of their qualities.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján