Örökség (A szállító 4.) (2015) 42

The Transporter Refueled
96' · francia, kínai · akció 16

Frank Martin a legjobban képzett szállító, akit pénzért találni lehet. A tét magasabb, a technológia fejlettebb, de megmaradt a három egyszerű szabály, amit betart: teljesítsd a megbízást, nincsenek nevek és ne nyúlj a csomaghoz. Amikor Frankot a ravasz femme fatale Anna és három gyönyörű társa… [tovább]

magyar · orosz
angol

Szereposztás

Ed SkreinFrank Martin
Loan ChabanolAnna
Ray StevensonId. Frank Martin
Lenn KudrjawizkiLeo Imasov
Tatiana PajkovicMaria
Radivoje BukvicKarasov
Gabriella WrightGina
Wenxia YuQiao
Noémie LenoirMaïssa
Yuri KolokolnikovJurij

További szereplők

Várólistára tette 26


Kiemelt értékelések

Solo_Mayer 

Meghatározás dolgokra, melyekből hiányzik a lényeg: Ez pont olyan, mint A szállító Statham nélkül.

kiruu 

Amúgy sem szeretem az akció filmeket, ez pedig rátett még egy lapáttal. Borzalmasan kiszámítható volt. Nem láttam a korábbi szállító filmeket, ezek után végképp nem érzek rá késztetést, hogy megnézzem őket.

ananiila

Borzasztó sztori, rossz színészek.
Szép képek és dögös apa-fiú páris (Ed the best Daario)

Hippoforaccus 

Hát, én nem értem, hogy ezt miért kellett. A szállító filmeket Jason Statham tette azzá, amik. Erre beteszik ezt a bájgúnárt a helyére, egy olyan filmbe, amiben se izgalom, se semmi. Helyette telepakolták félmeztelen nőcskékkel, hogy legalább valamivel megfogják a férfiembert, de ez édes kevés. A történet pocsék, a harci jelenetek mesterkéltek, szóval kár volt ezzel engem fárasztani.

Corvus_CoRex 

Jaaaaaajjjj… X))) Ez a film borzasztó. XD Mármint, sejtettem, hogy mi lesz benne, de … tényleg csak annyi volt benne, egy lepke finggal se több, úgyhogy ez így annyira… hát nagyon nem nagy szám. Annak jó, aki még nem látott ilyeneket.
Bár nem! Annak örültem, hogy megkíméltek az ágyjelenettől. Viszont! Annyira, de annyira, de annyira díjaztam volna, ha legalább annyi csavart tesznek bele, hogy… a szállító… meleeeeeeeeg…. =DDDDD
De nem? Amúgy tisztára olyan, mint egy meleg srác, szóval nekem bejött volna, ha kiderül… ;)
Így viszont… kamaszfiú álom az egész. :s


Hasonló filmek címkék alapján