A szállító 2. (A szállító 2.) (2005) 104

Transporter 2
94' · francia, amerikai · akció, thriller 16

A szállító hallgatag férfi. Sohasem kérdez, csak megbízásokat teljesít. Hideg és érzelemmentes. Frank Martin (Jason Statham) megbízatása ezúttal minden eddiginél egyszerűbb: egy kisfiút fuvaroz az iskolába. Nem sejti, hogy hamarosan halálos játszmába keveredik a gyermekkel, amikor az egyik… [tovább]

Szereposztás

Jason StathamFrank Martin
Amber VallettaAudrey Billings
Alessandro GassmanGianni
Jason FlemyngDimitri
Matthew ModineMr. Billings
François BerléandTarconi
Hunter ClaryJack Billings
Hirdetés

Kedvencelte 9

Várólistára tette 21


Kiemelt értékelések

Valcsa

Ez is legalább olyan jól sikerült, mint az első. :) A kissrác, Jack totál haláli, szerettem a jeleneteit. :D
De egy kérdés felmerült bennem: spoiler Ezt nem bírom az ilyen több részes filmekben, hogy nagyon gyakran nem foglalkoznak a másodjára készült film előzményével, és pl. a főszereplő már a következő filmben egy másik csajjal kavar, hiába az előzőben már összejött valakivel. És nagyon gyakran meg sincs magyarázva, hogy mi történt velük, vagy miért mentek szét, vagy mi van… :/ spoiler De ez a film értékéből csak vajmi keveset von le.
Legalább Tarconi benne volt, ennek örültem, mert őt már az első filmben is csíptem; spoiler

Hippoforaccus 

Szerintem van olyan jó, mint az első része. Semmi komoly, csak egy kis száguldozás, meg csihi-puhi, de valahogy mégis megfogott.

Sárkánybaby

7 azaz hét csillagot adtam az első részre, mondván nem húzom feljebb, mert félreérthető lesz. Az a rész jó volt, és én szerettem.
Ez?
– Van benne kettő nagyon kiváló harcjelenet, ami majdnem jobb, mint az első részben bármelyik, egyenként 1-1 csillag.
– Ott van Frank, akit továbbra is bírok, bár az első részben árnyaltabb karakter volt, fél csillag.
– A másik fél csillagot a zenék, a felügyelő, és talán az Audi kapja. spoiler
Ja, és nem volt benne szerelmi szál.

Mit kaptunk? Egy amerikanizált hulladékot, mocsok sz.r CGI-t, blőd sztorit, gáz kivitelezést, a karakterek vékonyabbak az első rész szereplőitől is (pedig az sem a mélységéről híres), ennyi hülyeséget egyszerre már régen láttam. Igazán gáz, amikor egy SZÁLLÍTÓ című filmben az autós üldözések rémesen gyengék, hogy az ember inkább valami bunyót vár már, mert abban legalább lesz koreográfia.
Szomorú, nagyon szomorú, a végén még autós üldözésért Taxit vagy Olasz melót kell néznem. Vagy ennek az első részét megint.

Szomorú, igen nagyon szomorú.

Timi98 

Szeretem az ilyen filmeket, meg van a sajátos stílusuk. Pörgős, laza, izgalmommal és akcióval teli. Statam szerintem ideális választás volt a Szállító szerepére. Az első rész jobban tetszett, de ez is nagyon ütős lett.


Folytatása

Összehasonlítás

A szállító


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján