A szabadság ötven árnyalata (A szürke ötven árnyalata 3.) (2018) 235

Fifty Shades Freed
106' · amerikai · dráma, romantikus, thriller, erotikus 18

1 díj · 2 jelölés

Házasságukkal beteljesült Ana és Christian szerelme, de a boldogsághoz ennél több kell. A múlt árnyai ugyanis sötétségbe boríthatják a fiatal pár életét, miután feltűnik Ana egykori főnöke, Jack Hyde, akinek semmi sem túl drága, hogy bosszút álljon.

angol
angol
magyar

Képek 10

Szereposztás

Dakota JohnsonAnastasia Steele
Jamie DornanChristian Grey
Tyler HoechlinBoyce Fox
Arielle KebbelGia Matteo
Max MartiniTaylor
Rita OraMia Grey
Kim BasingerElena Lincoln
Eloise MumfordKate Kavanagh
Callum Keith RennieRay Steele
Eric JohnsonJack Hyde

További szereplők

Kedvencelte 36

Várólistára tette 47


Kiemelt értékelések

kiruu 

Nagy ritkán előfordul, hogy jegyzetelek film nézés vagy olvasás közben. Most szükségét éreztem, úgyhogy jöjjön a kusza feljegyzésekből összerakott értékelés.
Bébipofi Kriscsön és mellbimbókközelről Anasztézsa visszatértek köreinkbe, hogy két órán keresztül ringassanak egy borzalmas álomba.
Kriscsön az érzelmi zsarolást sokkal gyakrabban alkalmazza, mint a szeretkezést. Undorító dolog. A saját feleségeddel és – állítólag – szerelmeddel szemben. Piti hülyeségek miatt is.
Anasztézsa nem tud mit kezdeni a házvezetőnővel, aztán hirtelen húde helyreteszi a szőkenagymellű építészmérnököt majd, hogy fokozzuk az izgalmakat és Ana tehetséges oldalát is megismerhessük, egy autóüldözésben lazán lehagyja a gonosz üldözőt. A felgyülemlett feszültség hatására egy nyilvános parkolóban egymásnak esnek fényes nappal, ahol a 7 másodperces előjáték után 16 másodpercig tart az aktusuk. Egy szűz fiú is megirigyelné. A következő „szexi” jelenet az ominózus hajvágás, ahol végül hajvágásra nem kerül sor, de időközben Ana felsője alól a melltartója elszökik.
A következő feljegyzésem Jack első támadása után készült. Tehát, Kriscsön haragszik Anára, amiért Jack megtámadta, vagy mert – úristen – elment egy bárba meginni egy italt a barátnőjével, ahova elkísérte a testőre? Mondja már el valaki ennek a pszichológiáját. Mármint, azon kívül, hogy Kriscsönnek két szobányi pszichológus kéne. A harag pár óra múlva még tart, ám átalakult bosszúvá, és bébipofi ezt játszadozással akarja Anasztézsa tudatára hozni. Ezért az egyenes arányosság elvét követve Kriscsön beviszi Anát a játékszobába, ahol kiköti majd egy vibrátorral kínozza (ki-be kapcsolgatja, elveszi arról a pontról, majd visszarakja), miközben a fülébe súgja, hogy „na most már tudod milyen érzés, amit tettél?”, és ez ugye egyenlő azzal, hogy Ana elment inni egy barátnőjével a főnökség (a férje) tiltása ellenére. Logikus, nem?
Ezután többször is a megszokott távolságból (nagyon közelről) köszönthetjük Dakota melleit. Üdv újra, nem találkoztunk elég régen!
Feltűnt még, hogy Dornan mellkasa nincs szőrtelenítve, ellenben a segge igen. Ami egészen formás, piros pont neki, amiért kigyúrta magát a film kedvéért.
Aztán még Ana jellemezte úgy Bébipofit, hogy jól bánik az emberekkel és gondos. Vitatkoznék…
Igyekeztem pozitív dolgokat is összeírni. Íme:
Ana ruhái elég jók. Pedig ez nem szokott nekem feltűnni, de mivel kb minden apró részlet érdekesebb a filmnél, volt időm a ruhákra koncentrálni, és tetszettek. A soundtrack kifejezetten jó és romantikusan édes, ezért egyáltalán nem illik a filmhez. Egy csillagot kap a Sawyert alakító színész, mert ezerszer jobban néz ki, mint Mr Bébipofi. Ügyelhetne az én biztonságomra is. És a második csillagot pedig a luxusvillákban lévő hűtők kapják. Ember, én is akkora hűtőt akarok!

3 hozzászólás
mandu 

Eddig is tudtuk, hogy Christian nem normális, de ez a film az előző kettőnél is jobban alátámasztja ezt a tényt… Beteges féltékenykedés, paranoia, irányításmánia, „mások még csak rád sem nézhetnek” szindróma… Tipikus klinikai eset. Minden nőt beutaltatnék az elmegyógyintézetbe, akinek ez bejön… :)

2 hozzászólás
ScarlettBlair

Szerintem ennél unalmasabb filmet még soha az életben nem láttam. Eltekintve mindentől, de mindentől, szerintem a zene volt benne az egyetlen értékelhető dolog. #Azon pedig teljesen kiakadtam, hogy Anastasia szerint a testőr rongyrázás, de egy 10000 dolláros táskával flangálni, az viszont teljesen ok…#

Törpillaa 

Tetszett, kicsit jobb volt, mint az előző két része. Bár a nő nyávogó hangjától még mindig lever a víz. Egyáltalán nem bírom Anát, Dakota Johnson nem rossz színésznő, de ettől a szerepétől nem lesz az egyik kedvencem. Jamie Dornan Christian pedig felső teste szuper még mindig, de lassan kicsit puhult az előző két részhez képest. Ebben végre nem csak a spoiler Bár nem nagyon vitték túlzásba, nagyon puhány elrabló volt ez pfff… Olvasni még mindig nem olvastam. A zenék jók voltak, némelyik helyszín is tetszett.

AniTiger 

Hát izé… végignéztem mindhárom részt, és az tuti, hogy jobbak, mint a könyvek (amikből szintén a 3 alapot olvastam). Not cup of my tea, de sokkal rémesebbre számítottam. Persze ez nem jelenti azt, hogy jó volt…

//Nagyon buli lett volna megnézni az álomcastingomban, vagyis: Ian Somerhalder + bármilyen értékelhető színésznő.//

(De pl. a zenék tök jók – nem is értem, hogy bírták megszerezni Danny Elfmant ehhez… XD)

Charityy 

Kriszcsön gyerekkorában valahol nagyon el lett b*szva félre lett nevelve..

Bea_Csakegyolvasólány 

Csakis a zenék miatt, valamint egy-két jelenet mentette meg az egy csillagtól. Eg csomó mindent hiányoltam, ami a könyvben benne volt. És teljesen máshogy alakítottak egy-két eseményt spoiler
A végén az aprócska jelenet nagyon aranyos volt spoiler

Nevra 

A 2* csakis Marcia Gay Harden miatt jár. Miatta szenvedtem végig ezt a filmet. Milyen jó, hogy csak az elején meg a végén volt…ha ezt tudom áttekerem a filmet.
A szereplők (az összes) unszimpatkius volt. Főleg Anastasia. De idegesítő volt.:O Milyen nagyra tartja magát. Csak mert hozzáment egy gazdag palihoz. Hogy beoltotta a szőkét..nekem volt kellemetlen, hogy azt kellett hallgatnom.
Megint volt sex bőven, lehet kicsit kevesebb nem tudom..na mindegyis
Hát ennyi, nem tudok mit hozzáfűzni

szymba23 

Az első és a második rész után, semmit nem vártam igazából. És talán ez volt a jó, hiszen végre az utolsó rész visszaadta azt amiről szólt az utolsó könyv, nagyon tetszett ez a rész, fantasztikus volt.
Örülök, hogy moziba néztem meg. :)

NaNa_88 

Hasonlóan az előzőhöz, nem jött át. :D
Lehet rosszkor néztem meg, de ezt most nagyon megszenvedtem. Ha nem ismerném az alapművet, a film felénél nem értettem volna ki, mit, miért csinál. Nem jöttek át az érzelmek, sem az összefüggések és a végén a feszültség is oda volt. spoiler Ez a befejező rész már olvasva se volt kedvencem, de így meg aztán pláne. Nem sűrűn fogom magamra erőltetni ezeknek a filmeknek a nézését. :/


Hasonló filmek címkék alapján