A szabadság ötven árnyalata (A szürke ötven árnyalata 3.) (2018) 81

Fifty Shades Freed
106' · amerikai · dráma, romantikus, erotikus 18

Házasságukkal beteljesült Ana és Christian szerelme, de a boldogsághoz ennél több kell. A múlt árnyai ugyanis sötétségbe boríthatják a fiatal pár életét, miután feltűnik Ana egykori főnöke, Jack Hyde, akinek semmi sem túl drága, hogy bosszút álljon.

angol
angol

Képek 5

Szereposztás

Dakota JohnsonAnastasia Steele
Jamie DornanChristian Grey
Tyler HoechlinBoyce Fox
Arielle KebbelGia Matteo
Max MartiniTaylor
Rita OraMia Grey
Kim BasingerElena Lincoln
Eloise MumfordKate Kavanagh
Callum Keith RennieRay Steele
Eric JohnsonJack Hyde

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 57


Kiemelt értékelések

ScarlettBlair

Szerintem ennél unalmasabb filmet még soha az életben nem láttam. Eltekintve mindentől, de mindentől, szerintem a zene volt benne az egyetlen értékelhető dolog. #Azon pedig teljesen kiakadtam, hogy Anastasia szerint a testőr rongyrázás, de egy 10000 dolláros táskával flangálni, az viszont teljesen ok…#

Aikome 

Eddig is tudtuk, hogy Christian nem normális, de ez a film az előző kettőnél is jobban alátámasztja ezt a tényt… Beteges féltékenykedés, paranoia, irányításmánia, „mások még csak rád sem nézhetnek” szindróma… Tipikus klinikai eset. Minden nőt beutaltatnék az elmegyógyintézetbe, akinek ez bejön… :)

2 hozzászólás
Bea_Csakegyolvasólány 

Csakis a zenék miatt, valamint egy-két jelenet mentette meg az egy csillagtól. Eg csomó mindent hiányoltam, ami a könyvben benne volt. És teljesen máshogy alakítottak egy-két eseményt spoiler
A végén az aprócska jelenet nagyon aranyos volt spoiler

szymba23 

Az első és a második rész után, semmit nem vártam igazából. És talán ez volt a jó, hiszen végre az utolsó rész visszaadta azt amiről szólt az utolsó könyv, nagyon tetszett ez a rész, fantasztikus volt.
Örülök, hogy moziba néztem meg. :)

Pnikolett

Hűha… Hát egyrészt,sikerrel jártunk,mert sikerült megnéznünk ezt a filmet barátnőmmel. :D Másrészt annyira nem,mert nem volt nagy élmény.
Első felében nagyon serényen „imádkoztam” hogy végre történjen már benne valami,haladjanak már előre az események valamicskét. Addig is jókat röhögtünk a marha szexi szex jeleneteken persze…. :D Később javult azért a helyzet picit,de akkor sem győzött meg,én nagyon unatkoztam… Kicsit erőltetettnek is éreztem meg tényleg olyan abszolút semmilyen… :/
Na hát a lényeg h megnéztem,túléltem,nem jött be.

barbikaunatkozik 

Ilyen magasra még nem értékeltem a trilógia egyik tagját sem, habár azon nagyon gondolkodok, hogy 3,5 vagy tényleg 4 csillag legyen.

Bővebben: http://barbiolvas.blogspot.hu/2018/02/moziban-jartam-12…

17 hozzászólás
Dexter79

Kövezzetek meg, de nekem ez egész jó volt. Sokkal jobb, mint az első két rész. Persze messze van a könyvtől még mindig (sokkal lájtosabb és kevesebb), de nézhető volt.
Mindenképp jót tett neki, hogy eredeti nyelven néztem. :) A zenék pedig nagyon el voltak találva.

Chris90

Hát ehhez is elérkeztünk. Egy korszak lezárult. Igazság szerint talán azért, mert a második rész iszonyatosan rossz volt, ennek már nem indultam túl nagy várakozással neki, de így ha kellemesen nem is, de kellemetlenül sem csalódtam. A történet továbbra is lapos, ha van benne izgalom, az kb. fél percig tart, a szereplőkön nagyon látszódik, hogy már túl akarnak lenni ezen az egészen, és az a durva, hogy a szinkronhangokon is hallatszik. A film maga egyébként nem áll másból, mint:
1. Ana nem akar kitartott feleség lenni, ő igenis tud és akar főzni, dolgozni, de azért simán elfogadja a luxust, és kb két nap után elfelejti, hogy ő honnan indult pár hete.
2. Ez maga után vonzza, hogy a szereplők flancos ruhákban flancos helyeken őőő… vannak? (talán ez a legjobb szó a cselekvésükre)
3. Indokolatlan helyeken/pozíciókban szexelnek, és legtöbbször a ruha is le kerül, meg telenyomják tesztoszteron túltengésben szenvedő pasikkal az egészet,
4. Ana ismételten kéri a szado-mazot, utána meg rinyál, hogy jaj, ez fáj.
5. Ana és Christian egy ötéves gyerek szintjére süllyednek.

Az a sok logikai baki, amit ez a fim tartalmaz, történelmi esemény.

Ja, és talán az is sokat elárul a film utóhatásáról, hogy miután hazaértem a moziból, négy óra elteltével jutott eszembe, hogy nem ártana felvinni snittre a filmnézést.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján