A szabadság ötven árnyalata (A szürke ötven árnyalata 3.) (2018) 38

Fifty Shades Freed
106' · amerikai · dráma, romantikus, erotikus 16

Házasságukkal beteljesült Ana és Christian szerelme, de a boldogsághoz ennél több kell. A múlt árnyai ugyanis sötétségbe boríthatják a fiatal pár életét, miután feltűnik Ana egykori főnöke, Jack Hyde, akinek semmi sem túl drága, hogy bosszút álljon.

angol
angol

Képek 5

Szereposztás

Dakota JohnsonAnastasia Steele
Jamie DornanChristian Grey
Tyler HoechlinBoyce Fox
Arielle KebbelGia Matteo
Max MartiniTaylor
Rita OraMia Grey
Kim BasingerElena Lincoln
Eloise MumfordKate Kavanagh
Callum Keith RennieRay Steele
Eric JohnsonJack Hyde

További szereplők

Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 59


Kiemelt értékelések

ScarlettBlair

Szerintem ennél unalmasabb filmet még soha az életben nem láttam. Eltekintve mindentől, de mindentől, szerintem a zene volt benne az egyetlen értékelhető dolog. #Azon pedig teljesen kiakadtam, hogy Anastasia szerint a testőr rongyrázás, de egy 10000 dolláros táskával flangálni, az viszont teljesen ok…#

Bea_Csakegyolvasólány 

Csakis a zenék miatt, valamint egy-két jelenet mentette meg az egy csillagtól. Eg csomó mindent hiányoltam, ami a könyvben benne volt. És teljesen máshogy alakítottak egy-két eseményt spoiler
A végén az aprócska jelenet nagyon aranyos volt spoiler

barbikaunatkozik 

Ilyen magasra még nem értékeltem a trilógia egyik tagját sem, habár azon nagyon gondolkodok, hogy 3,5 vagy tényleg 4 csillag legyen. spoiler

12 hozzászólás
Chris90

Hát ehhez is elérkeztünk. Egy korszak lezárult. Igazság szerint talán azért, mert a második rész iszonyatosan rossz volt, ennek már nem indultam túl nagy várakozással neki, de így ha kellemesen nem is, de kellemetlenül sem csalódtam. A történet továbbra is lapos, ha van benne izgalom, az kb. fél percig tart, a szereplőkön nagyon látszódik, hogy már túl akarnak lenni ezen az egészen, és az a durva, hogy a szinkronhangokon is hallatszik. A film maga egyébként nem áll másból, mint:
1. Ana nem akar kitartott feleség lenni, ő igenis tud és akar főzni, dolgozni, de azért simán elfogadja a luxust, és kb két nap után elfelejti, hogy ő honnan indult pár hete.
2. Ez maga után vonzza, hogy a szereplők flancos ruhákban flancos helyeken őőő… vannak? (talán ez a legjobb szó a cselekvésükre)
3. Indokolatlan helyeken/pozíciókban szexelnek, és legtöbbször a ruha is le kerül, meg telenyomják tesztoszteron túltengésben szenvedő pasikkal az egészet,
4. Ana ismételten kéri a szado-mazot, utána meg rinyál, hogy jaj, ez fáj.
5. Ana és Christian egy ötéves gyerek szintjére süllyednek.

Az a sok logikai baki, amit ez a fim tartalmaz, történelmi esemény.

Ja, és talán az is sokat elárul a film utóhatásáról, hogy miután hazaértem a moziból, négy óra elteltével jutott eszembe, hogy nem ártana felvinni snittre a filmnézést.

brygusz

Kicsit kétkedve ültem be a moziba a második rész után, de meg kell mondjam kellemesen csalódtam. A trilógiából ezt a részt találták el a legjobban és még a zenék is ebben a részben voltak a legjobbak véleményem szerint :)
örülök hogy így zárult le. Csalódtam volna, ha ezt elrontják :)

LittleLiar 

Az eleje nagyon jó volt, de a végét elcseszték és az egyik kedvenc jelenetemet hagyták ki belőle… De a végéért nagyon mérges vagyok. A legjobb részét így elrontani…?
De a három közül tényleg a második volt a legjobb, ahhoz képest ez semmi volt.

Detty89 

Ez volt az összes közül a legborzalmasabb rész. A zenék és Jamie + a testőr érnek valamit az egész filmben. Az „akciós rész” nevetséges volt. Nagyjából 2 percben elintézték.
Nem értem, hogy miért kellett ennyire laposra és unalmasra csinálni ezt a filmet.
Nagy csalódás volt, jobbra számítottam.

Kstimi

Sokkal jobb, mint az előző rész. Végre történt is valami, felpörögtek az események. A vége főleg tetszett. A könyvek közül csak az első kettőt olvastam, valószínűleg az elvárásaim miatt tetszett kevésbé az első 2 film, viszont a 3. talán emiatt tetszett jobban. Mindkét színész sokkal élvezhetőbben játszik (Dakota Johnson megtanult színészkedni). Jamie Dornan pedig szintén jól alakított. A zenék igencsak jók lettek, jól összerakták.

Thaliavilaga

Sem többet, sem kevesebbet nem adott, mint amit vártam tőle. A filmen nagyon sokat dob a zene és továbbra is azt mondom, hogy a férfi főhőssel egyszerűen nem tudok megbarátkozni semennyire.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján