Kedvencelte 3

Várólistára tette 52


Kiemelt értékelések

clarity 

engem eltalált. bár olyan kapkodós és úgy tűnik sokszor, mintha csak egymásra dobáltak volna jeleneteket minden összefüggés nélkül. de szerintem nagyon jól bemutatja, hogy egy traumán, egy gyász folyamaton hogyan verekszi át magát két nagyon különböző típusú ember. mindketten ugyanazon mentek keresztül, egyikük mégis tovább tud haladni „aktívan” az életével, míg a másik egyhelyben passzívan toporog. a humor és a drámaiság nagyon jó arányban van tálalva, épp emiatt nem megy át sem túl nyomasztóba, sem önmaga karikatúrájába. Melissa McCarthy-t szívesen látnám még hasonló szerepekben, jobban áll neki, mint a full ökörködős filmjei.

Kontra_Judit 

Nem kedvelem Melissa-t de ebben a filmben egy jó szerepet kapott végre. Szerintem csodaszép történet, hogyan is kell feldolgozni az élet nehézségeit, hogyan kezelhető a gyász.

Mátrixi

Szép ez a tragédia utáni tapogatózó visszaútkeresés egymáshoz.

MrsAbbie

Jó téma, szép helyszín, érdekes gondolatok. De fut a történet, gyors, kidolgozatlan, egyszerű. Szerintem sokkal több lett volna ebben a történetben.
Nem vagyok nagy Nfx-es, nagyon kevés film kap el engem..,sajnos, épp az ilyen érzések miatt.

norkaa

Életszagú film lehetett volna, ami bemutatja a gyász feldolgozásának lépéseit, hogy a házastársak hogyan élik ezt meg. De úgy érzem nagyon a felszínen maradt, nem ment mélyre, igazából nem tudtunk meg semmit, magának a madárnak a szimbóluma is felszínes.
Sok hiba van benne, alapvetően a klinikával, a pszichológusokkal, teljesen szakmaiatlan az egész, ez miatt számomra nem is tud hiteles lenni


Népszerű idézetek

Kriszti91 

Dr. Larry Fine: Milyen madár volt?
Lilly: Nem tudom. Fekete, szárnyas.
Dr. Larry Fine: Ez leszűkíti a kört.


Hasonló filmek címkék alapján