A nyakörv (2005) 56

Unleashed
102' · francia, amerikai, angol · akció, dráma, thriller 16

Bart (Bob Hoskins) 4 éves korában elrabolta Dannyt (Jet Li), azóta úgy bánik vele, mint egy állattal. Danny képes az első parancsszóra rátámadni bárkire a legcsekélyebb esélyt sem adva ellenfelének. Egy nap Danny véletlenül találkozik Sammel (Morgan Freeman), a vak zongorahangolóval. Sam és… [tovább]

Szereposztás

Jet LiDanny
Morgan FreemanSam
Bob HoskinsBart
Kerry CondonViktoria
Hirdetés

Kedvencelte 10

Várólistára tette 13


Kiemelt értékelések

Hippoforaccus 

Zseniális! Az a kutya nagyon élethűen alakítja Jet Li-t. Alapjában véve nem szeretem a drámákat, de a nyers erőszakkal és Morgan Freeman-nel ötvözve egy szájtátva nézős mozit, vagyis ezt kaptam, ami fantasztikus!

Kontra_Judit 

Nagyon megható történet. Szerintem igazi remekmű, tele érzelmekkel. Az eleje és a vége bunyóval van tele, időnként eléggé brutális, de élvezhető. Onnantól volt nagyon jó a történet, mikor a vak zongorahangoló befogadja Dannyt. Jet Li-ből nem néztem ki, hogy eljátszik egy sebezhető figurát. Mindig is verekedős filmjeiről volt híres, de nagyot alakított!
Bob Hoskins mindig negatív figura volt nálam, de ebben is nagyot alakított. És Viktória is bejött, a Róma c. történelmi film után, meg is lepett ezzel a játékával:)

shieldmaidenwithflowers

Én ezt a filmet nagyon szerettem. Jet Li bizony nagyot alakít benne, nem csak az akciójelenetekben. Kerry Condon pedig itt lett először számomra szimpatikus. Jó kis film ez, elgondolkodtató. Hogy mégis mi teszi az embert emberré.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján