A negyedik angyal (2001) 8

Jack Elgin Indiába készült családjával, mikor gépeltérítők kerítették hatalmukba a járatot. Jack nem tudta megvédeni családját, csak kisebbik fia maradt életben. Az elfogott gépeltérítőket azonban néhány hónap múlva szabadon engedik. A lesújtott Jack felelősségre akarja vonni a kormányszerveket,… [tovább]

Képek 42

Szereposztás

Forest WhitakerJules Bernard
Jeremy IronsJack Elgin
Charlotte RamplingKate Stockton
Ian McNeiceLewison
Jason PriestleyDavison
Lois MexwellOlivia
Briony GlasscoMaria Elgin
Timothy WestJones
Joel PittsAndrew Elgin
Anna MaguireJoanne Elgin

További szereplők

Kedvencelte 1

Várólistára tette 11


Kiemelt értékelések

bonnie9 

Szimpla bosszúmozi, kategóriájában működik, de nem kell nagy elvárásokkal nekimenni.
Ha igyekszik az ember a totálisan nonszensz dolgoktól eltekinteni (mint az FBI teljes töketlensége vagy apuka spoiler), nincs vele különösebb gond.
Whitaker hozza az ismert karakterét, Ironsnak is jól áll a szerep, de nagy mélységeket senki ne várjon. Például a spoiler.
Egynek jó.

4 hozzászólás
Londonna 

Műfaját tekintve korrekt thriller, se nem több, se nem kevesebb. A leginkább általam értékelt eleme a filmnek az akcióhősként beállított Jeremy Irons. De csak mert szerintem szexi, ha egy jólfésült gentleman agyát egyszer csak elborítja a lila köd és bevadul. (Meg motorozik. Aww.) Jeremynek is jól áll a szigorú tekintet, a gépfegyver, meg a kézigránát. (Még ha először elkerekedett, ijedt szemekkel méregeti is őket.)
A történet elég sok logikai bukfencet tartalmaz, rögtön az első 15 percet cafatjaira lehetne szedni és agyonalázni, mennyire hiteltelen, de ha ettől eltekintünk, szórakoztató marad. Pláne, hogy Londonban játszódik és lehet gyönyörködni a helyszínekben. Meg az ötvenes Jeremy Ironsban, aki NAGYON dögös, mint bosszúszomjas özvegy. :D


Hasonló filmek címkék alapján