Az igazság bajnokai (2020) 1

Riders of Justice · Retfærdighedens ryttere
116' · dán · vígjáték

Marcus katona, aki azután jön haza tinédzser lányához, hogy felesége egy tragikus vonatbalesetben meghalt. Úgy tűnik, hogy sajnálatos véletlenek egybeesése volt, amíg meg nem jelenik Otto, aki statisztikusként dolgozik, a fura kollégáival, Lennarttal és Emmenthalerral. Ottó szintén azzal a… [tovább]

dán
dán

Képek 2

Szereposztás

Mads MikkelsenMarkus
Nikolaj Lie KaasOtto
Gustav LindhBodashka
Roland MøllerKurt
Nicolas BroEmmenthaler
Lars BrygmannLennart
Andrea Heick GadebergMathilde
Albert Rudbeck LindhardtSirius
Morten SuurballeGert
Jacob LohmannKenneth Pigvaren

További szereplők

Várólistára tette 41


Kiemelt értékelések

Gabriella_Balkó 

Egy profi katonával egy neonáci ne húzzon ujjat, különben megjárja!
Minden esemény valaminek a következménye, de bármennyire úgy tűnhet, hogy közük van egymáshoz, nem kell feltételnek lennie. Abszurd elméletek sora ez a film, vagyis hogy néha mennyire őrültek tudnak lenni a konspirációs elméletek, főleg, amikor kiderül, hogy nem is igaz. Ebben az esetben ez későn derült ki. De átgondolva ez a társadalom javát szolgálta. :D Hogy miként, meghagyom azoknak, akik meg szeretnék nézni a filmet.
Ismert dán színészek játsszák a főszerepeket (bár igaz, hogy a Lennartot játszó színészre nem emlékszek más filmből, Jacob Lohmannt viszont már a 3. filmben láttam a héten :D). Külön tetszett, ahogy Mads Mikkelsen eljátssza a profi katonát, nem csak úgy vaktában lődöz, hanem taktikusan mozog, biztos volt egy rövid kiképzése. A film végi karácsonyi pulcsik pedig nagyon helyesek! :)

#scandi2021


Hasonló filmek címkék alapján