A nagyon nagy ő (2001) 111

Shallow Hal
113' · amerikai, német · vígjáték

Hal Larson nem valami nagy szám, de igényei és kritikus megjegyzései azok vannak, ha nőkről van szó. De a kutya se megy el vele, ezért kihasználja a váratlan lehetőséget. Tony , a motivációs guru felajánlja, hogy hipnózissal segít rajta. A gyors kezelés után Hal csak a nők belső értékeit veszi… [tovább]

Szereposztás

Gwyneth PaltrowRosemary
Jack BlackHal
Jason AlexanderMauricio
Joe ViterelliSteve Shanahan
Rene KirbyWalt
Susan WardJill
Zen GesnerRalph
Hirdetés

Kedvencelte 7

Várólistára tette 20


Kiemelt értékelések

MrsCumberbatch 

Alapból a téma nagyon bejön mégis kicsit szerintem drasztikus és rossz kidolgozás. De egyszer megnézhető.

Serafina_Darion 

Régen oda voltam érte, imádtam. De a minap belenéztem és felfordult tőle a gyomrom… Érdekes, hogy minden „csúnya” nőnek fura szokásai vannak, pl.: úgy nyerít mint egy ló. o.O Miért? Csak mert nem bombázó, nincsenek nagy mellei és tökéletes arca, akkor csakis hülyén nevethet? Nagyon felbosszantott a film, azzal, ahogy a nem tökéletes nőkhöz álltak. Mert bár tudom, hogy ez lenne a lényege, hogy a vadbarom csak a külsőre megy, de akkor is nem kéne ilyen hülyeségekkel teleaggatni a nőket. Egy bombázó is nevethet úgy mint egy ló, nem kell ahhoz kövérnek és (basszus a nyerítő csaj nem is volt ronda -.- )…mindegy. A film felbosszantott. Most már nem látom olyan viccesnek és érdekesnek, mint anno.

Negative_Singularity 

Nem rajongok a bugyuta amerikai vígjátékokért, főleg, ha romantikus, de ezt a filmet sosem szoktam elkapcsolni, ha látom a tv-ben; kedves, aranyos, limonádé-szerű hülyeség, de valamiért tetszik.

Ancsúr 

Háát, mit ne mondjak, nem egy hagyományos történet ez. Talán ezért néztem meg másodjára is. Még akkor is, ha Jack Black filmjeitől inkább távol tartom magam.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján