A magas lány (A magas lány 1.) (2019) 309

Tall Girl
101' · amerikai · romantikus, vígjáték

Jodi a legmagasabb lány a középiskolában és soha nem érezte jól magát a bőrében. Évekig volt viccek és gúnyolódás célpontja, amik elől igyekezett elbújni, összegörnyedve kerülni mások figyelmét, de most végre úgy dönt összeszedi a bátorságát és büszkén húzza ki magát a tömegben.

angol

Képek 15

Szereposztás

Ava MichelleJodi Kreyman
Griffin GluckJack Dunkleman
Anjelika WashingtonFareeda
Sabrina CarpenterHarper Kreyman
Angela KinseyHelanie Kreyman
Steve ZahnRichie Kreyman
Paris BerelcLiz
Luke EisnerStig Mohlin
Clara WilseyKimmy Stitcher
Rico ParisSchnipper

További szereplők

A magas lány (2019)
Forgatókönyvíró
Zeneszerző

További stábtagok

Gyártó
Wonderland Sound and Vision

Streaming
Netflix

Kedvencelte 16

Várólistára tette 85


Kiemelt értékelések

vanilka_lilka 

Köszönöm, hogy megnézhettem, mennyire nehéz és nyomorúságos élete van egy fehér, hetero, amerikai, gazdag, szőke lánynak, akinek az az egyetlen problémája, hogy magas. És ez a film egy olyan párhuzamos univerzumban játszódik, ahol ezt mindenki irracionálisan túldramatizálja.
I hate this so MUCH.
(Mondom ezt úgy, hogy magas vagyok.)

1 hozzászólás
Törpillaa 

Hát végül is nem volt olyan rossz film, és a sztori sem, bár nem lett kedvenc. A szereplők tűrhetőek voltak, és a zenék is azért elég jók voltak. spoiler A vége pedig szerintem is pfff… a befejezés is lehetett volna kicsivel jobb. De azért egynek elment, nem hiszem, hogy újranézős lesz, annyira azért nem jött be.

Szeszj 

Értem hogy mit akartak kihozni a készítők a filmből, és az üzenete is jó, csak valahogy a megvalósítás nem lett annyira kidolgozva. Mármint nem lehet könnyű ilyen magasnak lenni, de azért nem gondolom hogy ennyire spoiler.
A vége is egy kicsit fura lett, mármint én Jack-nek spoiler, sokkal jobban kedveltem őt mint Stig-et. Igazából elégé elkapkodott volt a vége.
Egynek elment, mert nem rossz film csak olyan semmilyen kicsit.
spoiler
https://64.media.tumblr.com/986ba16d767879736b021982c5c…

NaNa_88 

Csak én nem ezt a véget szántam neki? Fura volt. Mintha hirtelen váltott volna egyik irányból a másikba. Szerintem nem volt rendesen felépítve ez a szál ahhoz, hogy ennek szurkoljak. Csalódtam. Pedig az eleje még kifejezetten tetszett.
Mindezek ellenére azt hiszem mégis többször meg fogom nézni. Mert miért ne? F*ck it! XD

bettibujdoso

Annak ellenére mondjuk, hogy az én 157 centimmel kb. csak az ovisoktól vagyok magasabb, egész élvezhető volt számomra is, de továbbra sem értem, hogy miért kellett nemcsak a diákoknak, de a szülőknek is úgy kezelni a lány magasságát, mintha valami betegség lenne. Mondom, én nem tudom átérezni a helyzetét a csajnak, de megvan a maga szépsége annak, ha valaki magas, pont azért jó, mert mindenki különbözik.
Mondjuk a vége elég wtf, eddig az volt a baja, hogy mindenki rá figyel, a homecomingon meg spoiler.
Egyébként egész aranyos film, kb. arról szól, mint minden amerikai high school film (amiket imádok amúgy, lol), de mégis egy kicsit más. Egyszer oké, de nem nézném újra.

MrsCumberbatch 

Elég szomorú hogy a sz*rházi kis p*csák tényleg mindenbe bele kötnek. Szekálják a ducikat, a melegeket de már a magasokat is? Komolyan miért nem azokat az undorító ribiket szidják, akiken átment a fél suli? És miért nem mondja azt egyik se hogy „oké én ez meg az vagyok, de legalább nem R*banc mint te”. Kéne. :')

Pandalány

Nem egy világmegváltó sztori, de az üzenete tök rendben van: fogadd el magad.
Kicsit néhol már nyálas és kiszámítható, de nekem tetszett.

lipotdorka 

Olyan vicces, hogy a Netflix előbb csinál egy romkomot egy magas lányról mint egy melegről, de mindegy is. :D

piciszusz 

Én is magas vagyok a 181 centimmel, de sosem piszkáltak vele vagy éreztem miatta ennyire rosszul magam. Biztos van, akinek többet kell dolgoznia azzal, hogy elfogadja magát olyannak, amilyen, nekem szerencsére ezzel sosem volt gondom, anya mindig is úgy nevelt, hogy ne foglalkozzam mások véleményével és ezért a mai napig hálás vagyok neki. Sajnos a magasság az pont olyan dolog, hogy nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, ezt dobta a gép. Tudom, mit kellett volna éreznem a film nézése közben, mert az üzenete tök jó, de semmi nem jött át, sokszor untam a filmet.

kiruu

Klisé, klisé hátán és még elrejteni sem próbálták meg a késztők. Nyíltan klisés. Az utolsó jelent szerintem rettentő bizarr lett, engem zavart a dolog. De lehet csak azért, mert rosszul lett kivitelezve a jelenet, és szekunder szégyenérzetet okozott.
A soundtrack viszont remek!


Népszerű idézetek

SzRéka

– Szájrúzs!
– Veszélyes nő?
– Hm, túl kihívó.
– Akkor krémvarázs?
– Az nem elég kihívó.
– Fel a hangerőt?
– AZ NEM ELÉG KIHÍVÓ.
– Ó, nem, nem , nem , nem, nem. Ez csak a termék neve.

Meryl 

Jodi: – Fareeda, mondd meddig kell még ezt elviselnem?
Fareeda: – Én csak próbálom feldobni a hangulatomat.
Jodi: – Az én hangulatom mindig magasan van.


Folytatása

Összehasonlítás

A magas lány


Hasonló filmek címkék alapján