A láthatatlan vendég (2016) 82

The Invisible Guest · Contratiempo
106' · spanyol · thriller, krimi, rejtély

Egy fiatal üzletember egy szállodai szobában ébred, szeretője holttestével az oldalán. Felbérel egy rangos ügyvédet, s versenyt fut az idővel, hogy tisztázza ártatlanságát, illetve rájöjjön, mi történhetett akkor éjszaka a hotelben.

Szereposztás

Mario CasasAdrián Doria
Ana WagenerVirginia Goodman
José CoronadoTomás Garrido
Bárbara LennieLaura Vidal
Francesc OrellaFélix Leiva

Kedvencelte 18

Várólistára tette 108


Kiemelt értékelések

Bunney 

Aztamindenit! Ezek a spanyolok tudnak valamit. Hát mi volt ez??
Sosem hallottam erről a filmről. Egyik reggeli rádiós műsorban, Harsányi Levente, aki filmbzi, ő áradozott róla milyen fordulatos és hogy kb lehidalt a végén. Azóta bennem volt, hogy meg kellene már nézni.

A főszereplő srácot láttam már A felhők fölött 3 méterrel c. filmben, ami annyira nyálas volt, hogy ha jól emlékszem végig se bírtam nézni. Azt mondtam soha többet! Mikor megláttam, hogy ebben játszik, meglepődtem, de jó volt ebben a szerepben, illett hozzá.

Annyit tudtam a filmről, hogy csavaros lesz.. Hát volt benne egy pár :)
Volt, amire a végefele, menet közben rájöttem… Akkorát káromkodtam, mikor leesett valami :D De cseppet sem zavart, mert így sem tudtam mindent. Imádom az ilyen filmeket, amikben vannak ilyen meglepetések!
Zseniális volt! ***** Nem egy nagyszabású film, de mégis lekötött végig.
Ne nézzetek előzetest, ne olvassatok utána.. Csak nézzétek meg! ^^

6 hozzászólás
kkata76 

Remek krimi, igazán jól megírt forgatókönyvvel és kitűnő színészi játékkal.

piciszusz 

Hát a krimi nem az én műfajom és ezen az eredeti spanyol nyelv sem segített, borzalmasan figyelnem kellett a feliratra és ez nagyon zavart.

TLD 

Fordulatos krimi jóféle színészi alakításokkal, remek kikapcsolódást nyújt a műfaj kedvelőinek.

Zsanni

Nagyon szuper volt, végig izgultam, sok-sok meglepetés, fordulat volt benne és egy percre sem lehetett megpihenni. Nagyon kellett figyelni a sok információ miatt, teljesen lekötött.

Nikolett_Cseri

Zseniális! Fordulatos, izgalmas, tipikusan az a film, amit csak azért fogsz újranézni, hogy minden részlet a helyén legyen. Imádtam!

Tigrincs

Hihetetlenül jó, csak kapkodtam a fejem. :) Értik a dolgukat a spanyolok!

SzRéka

Hihetetlenül távol áll tőlem ez a műfaj, de muszáj volt megnéznem, mert egy tanárom feladta házinak. Kicsit megijedtem, amikor nem jött be a felirat, de teljesen érthető volt a spanyol nyelv így is (mondjuk 5 év intenzív tanulás után még jó, hogy megértem… :D).
Nagyon fordulatos volt, egyáltalán nem éreztem azt, hogy unatkoznék, az agyam végig pörgött ezerrel, de egyáltalán nem jártam közel a végkifejlethez. Egyszerűen zseniális.

Mr_Catharsis91 

A flashback-akra elég szépen éptett a film, és a csavarok is mondhatni jók voltak, de valahol már kontraprodukítvnak éreztem azt a rengeteg fordulatot a film végére.
Az utolsón meg kicsit le is húztam a számat, hogy jóh ez már tényleg sok volt.


Hasonló filmek címkék alapján