A láthatatlan vendég (2016) 63

The Invisible Guest · Contratiempo
106' · spanyol · thriller, krimi, rejtély

Egy fiatal üzletember egy szállodai szobában ébred, szeretője holttestével az oldalán. Felbérel egy rangos ügyvédet, s versenyt fut az idővel, hogy tisztázza ártatlanságát, illetve rájöjjön, mi történhetett akkor éjszaka a hotelben.

Szereposztás

Mario CasasAdrián Doria
Ana WagenerVirginia Goodman
José CoronadoTomás Garrido
Bárbara LennieLaura Vidal
Francesc OrellaFélix Leiva

Kedvencelte 11

Várólistára tette 93


Kiemelt értékelések

kkata76 

Remek krimi, igazán jól megírt forgatókönyvvel és kitűnő színészi játékkal.

piciszusz 

Hát a krimi nem az én műfajom és ezen az eredeti spanyol nyelv sem segített, borzalmasan figyelnem kellett a feliratra és ez nagyon zavart.

TLD 

Fordulatos krimi jóféle színészi alakításokkal, remek kikapcsolódást nyújt a műfaj kedvelőinek.

Zsanni 

Nagyon szuper volt, végig izgultam, sok-sok meglepetés, fordulat volt benne és egy percre sem lehetett megpihenni. Nagyon kellett figyelni a sok információ miatt, teljesen lekötött.

Nikolett_Cseri

Zseniális! Fordulatos, izgalmas, tipikusan az a film, amit csak azért fogsz újranézni, hogy minden részlet a helyén legyen. Imádtam!

SzRéka

Hihetetlenül távol áll tőlem ez a műfaj, de muszáj volt megnéznem, mert egy tanárom feladta házinak. Kicsit megijedtem, amikor nem jött be a felirat, de teljesen érthető volt a spanyol nyelv így is (mondjuk 5 év intenzív tanulás után még jó, hogy megértem… :D).
Nagyon fordulatos volt, egyáltalán nem éreztem azt, hogy unatkoznék, az agyam végig pörgött ezerrel, de egyáltalán nem jártam közel a végkifejlethez. Egyszerűen zseniális.

babamano86 

Nagyon tetszett, szuper kreatív krimi. Egyedi történetvezetés, ami végig izgalmas, lehet találgatni, aztán egy hatalmas csavar a végén, amit egyáltalán nem sejtettem. Az a típusú film, amit újra kell nézni, hogy minden a helyén volt-e, és másodszorra is izgalmas.

Mr_Catharsis91 

A flashback-akra elég szépen éptett a film, és a csavarok is mondhatni jók voltak, de valahol már kontraprodukítvnak éreztem azt a rengeteg fordulatot a film végére.
Az utolsón meg kicsit le is húztam a számat, hogy jóh ez már tényleg sok volt.


Hasonló filmek címkék alapján