A kukorica gyermekei (1984) 35

Children of the Corn
92' · amerikai · horror 18

Burt és Vicky a nebraskai Gatlin városka körüli kukoricaföldek mellett autózik, amikor váratlanul felbukkan előttük egy gyerek, és elütik. Miközben Burt megvizsgálja, rájön, hogy a fiú már azelőtt halálos sebet kapott, hogy ők elütötték – valaki elvágta a torkát. A pár megpróbál segítséget… [tovább]

Szereposztás

Peter HortonBurton Stanton
Linda HamiltonVicky
R.G. ArmstrongDiehl
John FranklinIsaac Chroner
Courtney GainsMalachai
Robby KigerJob
AnneMarie McEvoySarah
Julie MaddalenaRachel
Jonas MarloweJoseph
John PhilbinAmos
Hirdetés

Kedvencelte 3

Várólistára tette 30


Kiemelt értékelések

Horváth_Kata

meh.. elment, nagyon Stephen King-es
nem túl félelmetes, kissé misztikus…

Timi98 

Egyszer, régebben elkezdtem ezt a filmet legjobb barátnőmmel, de 30 percig jutottunk, annyira lassan, vontatottan és unalmasan indul. A végére kíváncsi voltam, így nekivágtam újra, immár egyedül.Hát…lehet nem vesztettem volna semmit, ha kihagyom. A könyvet nem olvastam, de ahogy látom egy novelláskötet része, így nem hosszú. Maga a film pedig nagyon nyújtott egy short storyhoz képest. A szereplők és a helyszínek is mind rendben vannak, a zene kellőképpen hidegrázós és az alapkoncepció is rendben van…valamiért mégsem lett ez a film túl jó…Miért? Mert a film 3/4-ed részében semmi sem történik; csupán szól valami feszültségkeltő zene, főszereplőink botorkálnak Gatlinben és az őrültek pedig követik őket, hogy végezhessenek velük. És az a baj, hogy ez hosszú percekig megszakítás nélkül rém unalmas. A film utolsó 30 percében történik valami, de az effektek elég gagyik.

Eszter_Bánóczy

Alapjáraton nem volt rossz ,de kicsit olyan kússza volt. Se eleje se vége a történetnek. A befejezés összecsapott lett. Maga az alaptörténettől kirázott a hideg,de a misztikum nélkül sokkal hátborzongatóbb lett volna szerintem.

JackTheStampede 

Stephen King novelláját nem olvastam így sajnos nem tudom mint feldolgozás milyen lett a film viszont azt kell mondjam kellemes szórakozás volt számomra a Kukorica gyermekei. A két főszereplő hozta amit kellett és a gyerekek is elég feszültség keltően viselkedtek, főleg Isaac volt elég erős karakter bár őt hamar „leváltották”. Mint horror nemigazán ijesztő de nincs rossz története és a zenék is megadták a hangulatát, nem a legjobb Stephen King adaptáció de egy kellemes kikapcsolódás lehet egy borús szombat délután.


Ha tetszett a film, nézd meg ezeket is


Hasonló filmek címkék alapján