A klikk (2017–2018) 17

Az Edinburgh-i egyetemre járó Holly és Georgia 11 éves koruk óta barátok. Az első szemeszterük idején még közelebb kerülnek egymáshoz: egy szobában laknak, ugyanarra az órákra járnak, ugyanazon bárokban isznak. Amikor találkoznak Jude McDermid professzorral és az őt körülvevő klikkel, minden… [tovább]

Képek 17

Szereposztás

Synnove KarlsenHolly McStay
Sophia BrownLouise Taggart
Rachel Hurd-WoodRachel Maddox
Ella-Rae SmithPhoebe Parker-Fox
Aisling FranciosiGeorgia Cunningham
Emun ElliottAlistair McDermid
Louise BrealeyJude McDermid
Mark StrepanRory Sawyer
Harris DickinsonSam
Leo SuterJack

További szereplők

Kedvencelte 6

Várólistára tette 61


Kiemelt értékelések

Echo 

1. évad:
Eddig nagyon jó. Igaz a szereplőkkel nem vagyok kibékülve és valószínűleg nem is leszek,de a történet eléggé kárpótol.
Holly szerintem kicsit megszállott volt és végig idegesített, hogy nem tud leszakadni Georgia-ról. Georgia a legrosszabb barát. Már az elejétől fogva utáltam. A többieket sem kedveltem igazán, bár Louise és Jude egész kedvelhető karakter volt.
A sztori izgalmas volt, alig vártam, hogy kiderüljön mi ez az egész. spoiler

fitgirl0602

Rég láttam ennyire izgalmas és egyben beteg sorozatot! Nagyon megfogott a hangulata, és imádtam Holly ruhatárát. Az 1. évad más tematikára épült, mint a 2., de nekem mindkettő tetszett. Igaz, sokszor nehéz volt követni az eseményeket, annyira szövevényes volt mindkét történet, ráadásul szerintem egyik évad sem kapott túl egyértelmű lezárást. Kár, hogy nem folytatták. A legtöbb karakter lelkileg egyáltalán nem mondható épnek. Döbbenetes volt látni, hogy egy-egy múltbéli trauma mennyire megpecsételte a sorsukat. Szerintem jóval nagyobb népszerűséget érdemelne a sorozat, úgyhogy csak ajánlani tudom mindenkinek, aki kedveli a YA és thriller/krimi kategóriába tartozó filmeket/sorozatokat.

hencsi20 

Mindkét évad izgalmasra sikeredett, bár nekem az első egy picivel jobban tetszett.
Egy nagyon fordulatos, feszültségekkel teli sorozat volt ez, melyet
egyszerűen nem lehetett abbahagyni, mivel mind a két történet teljesen magával ragadott.
A Hollyt játszó színésznő eddig ismeretlen volt számomra, viszont e sorozatnak köszönhetően hamar sikerült őt megkedvelnem.
A második évadból pedig Jack karakterét emelném ki, aki nagyon szimpatikus volt számomra.
Sajnálom, hogy nem készült újabb évad.

petitrenard 

Számomra ez olyan volt, mint a PLL éa a Revenge keveréke. Az első részt nagyon untam, aztán teljesen beszippantott. Az első évad is jó volt, viszont a második abszolút nyerő nálam, mert nagyon szeretem a pszichothrillereket, és bár a harmadik résznél rájöttem, ki a hunyó, attól még nagyon érdekelt, Holly hogyan oldja meg a helyzetet.


Hasonló filmek címkék alapján