A karácsony mentőakció (2017) 55

Christmas & Co. · Santa & Cie
92' · francia, belga · animációs, vígjáték, fantasy, családi 6

Amikor az összes elf megbetegszik, a Mikulásra hárul a feladat, hogy a békés karácsony ünnepek érdekében gyógyírt keresve körbeutazza a Földet. Egy szerencsétlen landolást követően Párizsban találja magát, ahol nem egészen úgy működnek a dolgok, mint otthon, Lappföldön. Szerencséjére egy kedves… [tovább]

magyar

Szereposztás

Alain ChabatMikulás
Audrey TautouWanda Claus
Golshifteh FarahaniAmélie
Pio MarmaïThomas
Johann DionnetJay
Tara LugassyMaëlle
Simon AouizerateMathis
David MarsaisOlivier
Grégoire LudigStéphane
Bruno SanchesMagnus

Kedvencelte 2

Várólistára tette 80


Kiemelt értékelések

Kriszta

Jópofa ötlet megnézni, hogy vajon a Mikulás hogy viselkedne, ha bekerülne az emberek közé, a való világba. Volt benne sok jó poén, a francia filmek humorát amúgy is szeretem.

christine

Egy pici-picit bugyuta volt, sok helyen idegesítettek a szereplők.de ha kisebb koromban láttam volna, tuti élveztem volna. Így kicsit unalmas volt.

a_girl92

Egész aranyos kis film volt, még csak most megy moziban, de már megtaláltam DVD-s mozis hang minőségben. Igaz ritkán nézek így filmet mozisan, de most kíváncsi voltam, egész aranyos kis filmecske így vasárnap karácsonyra hangolódva…igaz holnap meg munka :/ a hangminőség is egész jó volt, mert legalább a röhögések stb nem hallatszott bele(:

pernilla 

:)
Hát, ez egy furi karácsonyi film volt. A poénok nagy része szerintem csak felnőtteknek érthető. A gyerekek valószínű elunnák. De szép és aranyos, jól van megcsinálva, szóval karácsony táján egy délutáni filmezéshez épp alkalmas. És kiemelném a magyar szinkront, mert igen igényes. Üdítő kivétel a mostanában tapasztaltakhoz képest.


Hasonló filmek címkék alapján