Kedvencelte 55

Várólistára tette 169


Kiemelt értékelések

Pandalány

Mennyire régóta vártam egy olyan filmre/sorozatra, ami a korcsolyázásról szól!
És végre megkaptam, ráadásul nagyon profi minőségben. A színészek, a képi világa, a mondanivalója, egyszóval minden eszméletlen jó benne. Komoly történet, a cselekmény izgalmas és érzelmekkel teli, semmi csöpögősség és klisé.
Képtelen voltam abbahagyni a nézését és hamar végignéztem az epizódokat.
Imádom!

Szeszj 

A jégkorcsolya mindig is közel ált a szívemhez, már gyerekként is agyon szeretem, elég sokszor voltunk a jégpályán, régen még néztem is, mondjuk úgy nagy rajongója voltam. Ezzel a sorozattal vissza jött a rajongásom maga a sport iránt, annyira jó volt nézni mind a gyakorlásokat, mind a rövid programokat, imádtam. Mondjuk lehetett volna több korcsolyázást mutatni, de így is jó volt.
Maga a történet is jó volt, és érdekes. Főleg a Bipoláris szál, amit szerintem nagyon jól bemutattak. Igaz hogy elég sok klisés dolog volt a sorozatban de engem egyáltalán nem zavart. Imádom az egészet.
A szereplők fantasztikusak voltak, főleg Kat, nagyon bírom, mert egy határozott, rendkivül tehetséges lány, aki mindig küzd. Kaya Scodelario pedig valami fantasztikus színésznő.
A másik nagy kedvencem Justin, hogy én mennyire imádom a srácot. Áhh teljesen oda vagyok érte! :D
A mellékszereplők is fantasztikusak, mind Jenn, Dasha, Carol, Mitch, Serena, Marcus.
Komolyan egyszerűen beleszeretem ebbe a sorozatba, annyira jó. ❤
Alig várom már a második évadot, nagyon is. Jöhetne már! :D
https://66.media.tumblr.com/e7a74598d31591bbb6db96f3b68…
https://66.media.tumblr.com/8b90473369d39486cf7e4d44842…

2 hozzászólás
Bancsurka 

Szerelem volt első látásra ez a sorozat * -*
Én imádtam minden egyes percét! Nem tudtam mi hiányzott eddig az életemből, de most már tudom.
Mindig is szerettem nézni a jégkorcsolyát az Olimpián, sajnos én éppen hogy egy kicsit tudok csak.
Ebben a sorozatban minden volt, ami kellett. Kezdve a korcsolyán át, a bipoláris zavaron át, a tökéletes korcsolyázó srácon át minden.
Annyira élveztem és izgultam egy csomószor. spoiler
Nagyon tetszettek a karakterek és hozzájuk a színész választás is. Nagyon jól eltalálták mindegyiket. A story hihetetlenül jól fel volt építve. Nagyon jól bemutatták a bipoláris zavart is. A zene választások is szuperek voltak.
A kedvenc szereplőm egyértelműen Justin volt. Hát én mindenemet oda tudnám adni érte <3 Borzasztóan imádom.
Nagyon remélem, hogy a hírek ellenére, lesz folytatása, mert egyszerűen nem lehet így félbe hagyni egy sorozatot. Az kegyetlenség lenne.

Haspók 

Azzal kezdeném, hogy még el tudnám nézni egy darabig, de mint már tudjuk sajnos nem lesz folytatása. Tetszett a fényképezés, a karakterek kidolgozottsága eléggé jó volt,persze volt néhány karakter, akiknek nem jutott annyi idő a kibontakozásra, mint kellett volna. Az ok, amiért egyáltalán elkezdtem nézni az a jégkorcsolyázás volt. Nagyon szeretem és már régóta akarok nézni valamit, amiben erről van szó :) Kár,hogy itt ebből nagyon kevés jutott . Emiatt pontoztam le. Több korcsolyázást vártam. Másképpen teljesen rendben volt a sorozat, kicsit sűrítve a sok drámai fordulat, de az nem zavar.

bettibujdoso

Mindig is érdekelt a jégkorcsolya, nagyon szépnek találom, még magam is el tudtam volna képzelni benne (csak hát úgy már kicsit késő lenne, főleg versenyszerűen elkezdeni :) ).
Nagyon szerettem a sorozat felépítését, hogy tele van throwback jelenetekkel, amik segítik a megértést, és tetszik, hogy így hagyják gondolkodni a nézőt. A plottal is elégedett vagyok, bár a 7-8. résznél kicsit megijedtem, hogy más irányba viszik az egész sorozatot, de végül „visszatértek” az eredeti koncepcióhoz, így utólag még az is tetszik, hogy belevittek komoly témákat is. Mindenképpen kíváncsi leszek a 2. évadra, mert elég érdekes befejezést kapott, így alig várom, hogy Katék történetét folytassák.
spoiler
Ja, és nem szabad szó nélkül hagynom, hogy Justin Evan Roderick egy istencsászár.:))

3 hozzászólás
desertangelable 

Annyira jól indult, valami új környezet meg némi dráma, ami még érdekesebbé tette a történetet. Aztán ahogy telt az idő egyre több lett a dráma meg a műhiszti, míg végül már nem maradhattak el a nagy titkok , a nagy hazugságok és a nagy sírások…. pedig olyan jól indult. Aztán az egész átment brazil szappanorává egy kis tinidrámával ötvözve. Az még nem is lett volna baj, hogy a sorozat minden történése percre pontosan kiszámítható, az viszont már inkább, hogy minden létező klisét beleírtak, amit egy ilyen sorozatba bele lehet. A teljesség igénye nélkül: spoiler Öszintén szólva a végére már annyira elrontották az egészet ezzel a sok szarral, hogy nem is bánom, hogy nem folytatják.

1 hozzászólás
christine

Ebből nagy szerelem lett. Emberi problémák, lelki gondok, kapcsolatteremtés és annak megtartása. Érdekes az alapkontextus, én nagyon beleszerettem a főszereplők kapcsolatába, olyan érzésem volt, mintha egy könyvet olvastam volna, és úgy örülök, hogy végre vannak olyan filmek/sorozatok, amik ezt váltják ki belőlem. Kedvenc lett az első évad.

Dombi_Petra 

Az első rész annyira nem ragadott magával, aztán a végére mégis a szívemhez nőtt a sorozat. Jó volt, hogy egy kevésbe „népszerű” sportról szól, így kicsit jobban megismerhettük a jégkori világát. Kat és édesanyja elmebaja elég kiábrándító volt, de jü volt, hogy a sorozat igazi problémákkal is foglalkozott. Justin <3
Sajnálom, hogy a Netflix elkaszálta, ilyen évadzáró rész után nézném tovább.

Wanda

Azzal kezdeném, hogy remélem lesz második évad, mert így itt hagyni engem ennyi kérdéssel és elvarratlan szállal kész elmebaj.

Nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fog, pedig az elején még forgattam a szemem az egésztől, féltem is, hogy unalmas és szürke sorozatot fogtam ki. De nem így lett, nagyon élveztem, a Yuri on Ice óta a korcsolyát is szívesen nézem és volt némi halvány fogalmam a koris fogalmakra, mint az Axel és a Lutz.

Ez a bipoláris szál Kat-el és az anyjával nagyon tetszett, érthető is volt a nő viselkedése, majd Kat-é is. Justintól az elején a falra tudtam volna mászni, de a végére megszerettem és persze, hogy szurkoltam nekik spoiler Evan Rodericktől még az én szívem is hevesebben dobog. :'D
Dasha volt mégis a kedvenc karakterem, elképesztően aranyos és okos nő. *-*
Ez a Parker doki nagy kujon, de mivel az ő szálát nem zárták még le, így nem írok semmit.
Marcus az elején még elég jelentős karakternek számított, majd egyre inkább a háttérbe szorult, amit kicsit sajnáltam.
Serena karaktere nem tetszett, a színésznő folyton olyan arcot vágott, mintha citromba harapott volna, Jenn pedig elképesztően irritáló egy lány.
Johnny Weir feltűnésének örültem, szeretem a srácot, nagyon aranyos. Legalábbis a YT videókból és az instából ezt szűrtem le. Egész jól alakította Gabe-et, bár néha elgondolkodtam rajta, hogy nem nagyon kellett színészkednie. :'D

Tehát összességében jó volt ez, nagyon reménykedem abban a második évadban.

Zzsófi

Élvezhető sorozat, viszonylag egyedi karakterekkel. Én mondjuk úgy gondolom, hogy néha jót tett volna neki egy kis humor, annak ellenére, hogy dráma.
A színészek is profik voltak, na meg hát Evan… :3 A snittek a havas tájról és a hegyekről meg nagyon szépek voltak. *.*
Összességében ajánlom, de eléggé nyomasztó, szinte végig.
és nem hiszem el, hogy nem kapott második évadot.


Népszerű idézetek

Pandalány

(..)néha meg kell bocsátani a világnak, hogy nem olyan tökéletes.

adrica

LEAH: Pair skating? I trust no man to throw me five feet in the air going twenty miles an hour. That shit's a death wish.

1. évad 1. rész – Megérkezés Sun Valley-be
2 hozzászólás
Kicsicsillag95 

Carol: Ezt is túl fogjuk élni értitek? Mert ha nem akkor fel kell adni, de mi nem teszünk olyat. Ez nem olyan család. Tudom, hogy nekünk olykor szar az élet. De nem adjuk fel.

1. évad 10. rész – Csókok és könnyek
SzRéka

Dasha: Ooh! You look like how I'm feeling. You know what? We need Irish coffee. I'm gonna get the vodka.
Jenn: Isn't Irish coffee with whiskey?
Dasha: Not today.

1. évad 10. rész – Csókok és könnyek

Hasonló filmek címkék alapján